ρε τι ασχολειστε με τον αργοσχολο που ψαχνει 30 φορουμ σε βαθος 10ετιας κ πισω για να ποσταρει τις μαλακιες του?
η διαφορα στις 2 ομαδες ειναι ο κοσμος του . κ εμεις καποτε ημασταν απαραδεκτοι με αντικειμενα , με προπηλακισμους παικτων κλπ κλπ. αυτα εχουν κοπει και αυτο γουσταρω εγω. να πηγαινω γηπεδο να χανω π.χ. 30 ποντους απο το βαζελο στο παλε και να χειροκροτω το σπανουλη που μου εβαλε 7 τριποντα. να υποδεχομαι τον κακιουζη αντιπαλο ή τον γιαννακοπουλο και να τους χειροκροτω επειδη ειναι ελληνοπουλα. να φιλαει ο αθανασιαδης τη φανελα του στο τελευταιο πεναλτυ στο χαριλαου και να μην πεφτει αντικειμενο(πλην καντηλιων τα οποια κ επικροτω
)
απο την αλλη το σωτηριο ετος 2009 εχουμε απο την πλευρα των ζμπαουγκτζηδων ....
ντου στο φιλικο στις σερρες και διακοπη.
πανο με τον "ηρωα" γκαρσια που εριξε γροθια στο ντιογκο λες και σκοτωσε 200 τουρκους .
καρτερι σε μασει-ραιτ και καπνογονο μεσα στο αμαξι για να φοβηθουν και να μην παιξουν καλα κ τους ριξουν Α2.
ριψη γυαλινων μπουκαλιων στην τουμπα οποτε πηγαινε παικτης του ΑΡΗ κοντα.
χτες μετα απο τριποντο του ηλιαδη που φιλησε τη φανελα το ματς διακοπηκε κανενα 10λεπτο απο τα αντικειμενα που επεφταν βροχη.
και αλλα πολλα που θα παρει μερες να γραψω.
αυτη ειναι η διαφορα των 2 ομαδων και στα παπαρια μου τι λεει ο σκορδας και ο ζαγορακης και η καθε διοικηση. αυτοι ερχονται και παρερχονται οι οπαδοι ειναι εκει στα καλα και στα κακα. μια ζωη γυφτοι ησασταν και γυφτοι θα παραμεινετε.
ειμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ειμαι ΑΡΗΣ.