Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γι αυτο θελαμε να δωσουμε τον αβρααμ στον βαζελο?
Αυτό ειδικά να μην το πιστέψεις ποτέ σου!Του Αβραάμ η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη.
Στο ποσό χάλαγε η δουλειά.Και στο κάτω-κάτω το τι κάνει η διοίκηση δεν έχει να κάνει με
τη συμπάθεια η μη του οπαδού.
Το ότι κάποιοι ταυτίζουν τη διοίκηση του Άρη με τους οπαδούς δε σημαίνει ότι είναι έτσι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α ρε πουσταράδες, περιμένατε να φύγω για να κάνετε σοβαρή συζήτηση. Τόσο για τον πέοντα είμαι;  :think:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ο Ζαγοράκης έκανε την λογική κίνηση για την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, λάθος για την καθαρότητα του ποδοσφαίρου σωστό για την προστασία της ομάδας του!
Ξέρει ότι δεν μπορεί να το αλλάξει και φέρεται ανάλογα!
Στον πούστη με πουστιά απαντάς και όχι με ουτοπικές τοποθετήσεις και μη ρεαλιστικές τακτικές στο μπουρδέλο που ζούμε!
Δεκτον!!Με πουστιες παει να κανει το παραπανω βημα ο ζαγορακης!Ομως μεταξυ πουστηδων να υπαρχει ειλικρινεια,και οχι να κατηγορειτε τον κοκκαλη π.χ για βρωμικο πρωταθλημα!
Οσον για εμενα,το εχω ξαναπει!Καλυτερα στη β εθνικη παρα πουστης και ρουφιανος!
Θεμα επιλογων και τακτικων ειναι ολα ταρατσα!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι ασχολειστε με τον αργοσχολο που ψαχνει 30 φορουμ σε βαθος 10ετιας κ πισω για να ποσταρει τις μαλακιες του?

η διαφορα στις 2 ομαδες ειναι ο κοσμος του . κ εμεις καποτε ημασταν απαραδεκτοι με αντικειμενα , με προπηλακισμους παικτων κλπ κλπ. αυτα εχουν κοπει και αυτο γουσταρω εγω. να πηγαινω γηπεδο να χανω π.χ. 30 ποντους απο το βαζελο στο παλε και να χειροκροτω το σπανουλη που μου εβαλε 7 τριποντα. να υποδεχομαι τον κακιουζη αντιπαλο ή τον γιαννακοπουλο και να τους χειροκροτω επειδη ειναι ελληνοπουλα. να φιλαει ο αθανασιαδης τη φανελα του στο τελευταιο πεναλτυ στο χαριλαου και να μην πεφτει αντικειμενο(πλην καντηλιων τα οποια κ επικροτω :cheesy:)

απο την αλλη το σωτηριο ετος 2009 εχουμε απο την πλευρα των ζμπαουγκτζηδων ....
ντου στο φιλικο στις σερρες και διακοπη.
πανο με τον "ηρωα" γκαρσια που εριξε γροθια στο ντιογκο λες και σκοτωσε 200 τουρκους .
καρτερι σε μασει-ραιτ και καπνογονο μεσα στο αμαξι για να φοβηθουν και να μην παιξουν καλα κ τους ριξουν Α2.
ριψη γυαλινων μπουκαλιων στην τουμπα οποτε πηγαινε παικτης του ΑΡΗ κοντα.
χτες μετα απο τριποντο του ηλιαδη που φιλησε τη φανελα το ματς διακοπηκε κανενα 10λεπτο απο τα αντικειμενα που επεφταν βροχη.
και αλλα πολλα που θα παρει μερες να γραψω.

αυτη ειναι η διαφορα των 2 ομαδων και στα παπαρια μου τι λεει ο σκορδας και ο ζαγορακης και η καθε διοικηση. αυτοι ερχονται και παρερχονται οι οπαδοι ειναι εκει στα καλα και στα κακα. μια ζωη γυφτοι ησασταν και γυφτοι θα παραμεινετε.

ειμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ειμαι ΑΡΗΣ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε τι ασχολειστε με τον αργοσχολο που ψαχνει 30 φορουμ σε βαθος 10ετιας κ πισω για να ποσταρει τις μαλακιες του?

η διαφορα στις 2 ομαδες ειναι ο κοσμος του . κ εμεις καποτε ημασταν απαραδεκτοι με αντικειμενα , με προπηλακισμους παικτων κλπ κλπ. αυτα εχουν κοπει και αυτο γουσταρω εγω. να πηγαινω γηπεδο να χανω π.χ. 30 ποντους απο το βαζελο στο παλε και να χειροκροτω το σπανουλη που μου εβαλε 7 τριποντα. να υποδεχομαι τον κακιουζη αντιπαλο ή τον γιαννακοπουλο και να τους χειροκροτω επειδη ειναι ελληνοπουλα. να φιλαει ο αθανασιαδης τη φανελα του στο τελευταιο πεναλτυ στο χαριλαου και να μην πεφτει αντικειμενο(πλην καντηλιων τα οποια κ επικροτω :cheesy:)

πανο με τον "ηρωα" γκαρσια που εριξε γροθια στο ντιογκο λες και σκοτωσε 200 τουρκους .
καρτερι σε μασει-ραιτ και καπνογονο μεσα στο αμαξι για να φοβηθουν και να μην παιξουν καλα κ τους ριξουν Α2.
χτες μετα απο τριποντο του ηλιαδη που φιλησε τη φανελα το ματς διακοπηκε κανενα 10λεπτο απο τα αντικειμενα που επεφταν βροχη.

αυτη ειναι η διαφορα των 2 ομαδων και στα παπαρια μου τι λεει ο σκορδας και ο ζαγορακης και η καθε διοικηση. αυτοι ερχονται και παρερχονται οι οπαδοι ειναι εκει στα καλα και στα κακα. μια ζωη γυφτοι ησασταν και γυφτοι θα παραμεινετε.

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα αδελφέ. Όσον αφορά τον ταράτσα (όχι πως χρειάζεται υπεράσπιση), χαβαλέ κάνουμε μην τρελαίνεσαι.

Επισκέπτης

Θύμισε μου περήφανε ρουλη πότε τελευταία φορά διακόπηκε επίσημο παιχνίδι λόγω επεισοδίων?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θύμισε μου περήφανε ρουλη πότε τελευταία φορά διακόπηκε επίσημο παιχνίδι λόγω επεισοδίων?
Δεν διάβασες ρε μαλακοκαύλη ότι κάποτε είμασταν απαράδεκτοι; Άσε που πολλά παιχνίδια θα έπρεπε να είχαν διακοπεί από τότε

Επισκέπτης

Θύμισε μου και στο παιχνίδι πρωταθλήματος Αρη-παοκ πόσες φορές διακόπηκε το παιχνίδι απο ρίψη αντικειμένων και διάφορα άλλα που πετούσατε?

Μερικοί το τραβάει ο οργανισμός σας να γίνεστε ρόμπες εδώ μέσα και ειδικά εσύ ρούλη με τις φαμφάρες που έχεις πετάξει κατά καιρούς!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εδω ρουλης! αγαπητε γυφτοφαν διακοπηκε το αρης-ηρακλης γιατι εφαγε κατι μαπες ο κατσιαμπης . ξερεις να διαβαζεις γιατι εγραψα οτι κ εμεις καποτε τις ιδιες μαλακιες καναμε αλλα τωρα ειμαστε υποδειγμα. τελος με εσενα χαλαω τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο . κ στα παπαρια μου αν εισαι παοκ ή οτι θες και αν δεν μας γουσταρεις. σε απεχθανομαι γιατι εισαι υποκριτης ψευτοηθικος αλλα επιλεκτικα υπερ των γυφτων .

buena suerte...

Επισκέπτης
εδω ρουλης! αγαπητε γυφτοφαν διακοπηκε το αρης-ηρακλης γιατι εφαγε κατι μαπες ο κατσιαμπης . ξερεις να διαβαζεις γιατι εγραψα οτι κ εμεις καποτε τις ιδιες μαλακιες καναμε αλλα τωρα ειμαστε υποδειγμα. τελος με εσενα χαλαω τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο . κ στα παπαρια μου αν εισαι παοκ ή οτι θες και αν δεν μας γουσταρεις. σε απεχθανομαι γιατι εισαι υποκριτης ψευτοηθικος αλλα επιλεκτικα υπερ των γυφτων .

buena suerte...
Ίδια απάντηση θα σου δώσω... το κάποτε και πριν 1 μήνα ήταν?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είμαστε υπόδειγμα (γιτί πάθαμε) σε σχέση με το παρελθόν. Η υποδειγματική συμπεριφορά έχει να κάνει με τη μάζα των οπαδών. Πάντα θα υπάρχουν 1-2 ηλίθιοι που θα πετάξουν χαρτάκια στο conceicao κλπ. Σκέψου αυτό...τρεις παίκτες του παοκ κατά τη διάρκεια των πέναλτυ ήταν προκλητικότατοι. Μουσλι, Αθανασιάδης και μπαλάφας. Σκέψου αν γινόταν αυτό στην τούμπα η στο καραισκάκη, αν θα έφευγε κανένας ζωντανός

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεκτον!!Με πουστιες παει να κανει το παραπανω βημα ο ζαγορακης!Ομως μεταξυ πουστηδων να υπαρχει ειλικρινεια,και οχι να κατηγορειτε τον κοκκαλη π.χ για βρωμικο πρωταθλημα!
Οσον για εμενα,το εχω ξαναπει!Καλυτερα στη β εθνικη παρα πουστης και ρουφιανος!
Θεμα επιλογων και τακτικων ειναι ολα ταρατσα!

εσύ πρέπει να παρακαλούσες τον Ζαγοράκη να σε γαμήσει και αυτός να σε έγραψε,για αυτό τόσο μίσος.Πού την είδες την πουστιά ρε ανεκδιήγητε,που αύριο θα καπαρώσεις την έκτη θέση οριστικά?
Σε ένα ματς με Πανιώνιο μόνο
Απο κει και πέρα
1.κόκκινη Βιτόλο
2.πεναλτάρα Λέμπο στο Κύπελλο
3.πέναλτυ σε Μουσλίμοβιτς από πίσω με ΠΑΟ στην Τούμπα
4.2 βαθμοί κλεμμένοι με Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο
5.ανύπαρκτη κίτρινη προχθές στον Ίβιτς για πεναλτάρα που δήθεν ήταν θέατρο και συμπλήρωσε 7 χωρίς λόγο

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συνεχιζεις να δειχνεις οτι εισαι ψευτουποκριτης. στο πληθος των 17000 το πολυ 5 ατομα πεταξαν ΧΑΡΤΑΚΙΑ ενω στην τουμπα ολη η 4 πεταγε μαλαματινες!!!!θα μας τρελανεις ? ολα τα αλλα που ανεφερα για τον ζμπαουγκ δεν τα σχολιασες γιατι πολυ απλα δεν σε συμφερει. διαλεξες απο τις 100 λεξεις που εγραψα μια προταση και πανω εκει βασιζεις την ανυπαρκτη επιχειρηματολογια σου. πολυ καλη τακτικη για κανενα καφενειο με αμορφωτους να το παιζεις εξυπνος και να κανεις τζερτζελο.....

Επισκέπτης
Είμαστε υπόδειγμα (γιτί πάθαμε) σε σχέση με το παρελθόν. Η υποδειγματική συμπεριφορά έχει να κάνει με τη μάζα των οπαδών. Πάντα θα υπάρχουν 1-2 ηλίθιοι που θα πετάξουν χαρτάκια στο conceicao κλπ. Σκέψου αυτό...τρεις παίκτες του παοκ κατά τη διάρκεια των πέναλτυ ήταν προκλητικότατοι. Μουσλι, Αθανασιάδης και μπαλάφας. Σκέψου αν γινόταν αυτό στην τούμπα η στο καραισκάκη, αν θα έφευγε κανένας ζωντανός
1-2 ηλίθιοι πέταξαν τόσα στο Κονσεισαό?
Και οι κροτίδες απο την απέναντι θύρα απο 1-2 ηλίθιους ήταν?
Ενώ όταν πάτε στην τούμπα και οι 30.000 σας πετάνε πράγματα ε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ελα, ενταξει, χαλαρωστε, το πριν ενα μηνα ΞΕΡΕΙΣ γιατι συνεβη...... και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειπαμε, τουλαχιστον εδω μεσα, οτι ηταν μια ΑΣΧΗΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, η οποια ΕΚΛΕΙΣΕ σε τρεις μερες μεσα που ξαναεγινε το ιδιο παιχνιδι, μια παρενθεση στα τελυταια 4 χρονια που στο Βικελιδης δε γινεται το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και υπαρχει πλεον πολυ κοσμια συμπεριφορα, πρεπει να το παραδεχτουμε ολοι...

Την καλησπερα μου!

Επισκέπτης
συνεχιζεις να δειχνεις οτι εισαι ψευτουποκριτης. στο πληθος των 17000 το πολυ 5 ατομα πεταξαν ΧΑΡΤΑΚΙΑ ενω στην τουμπα ολη η 4 πεταγε μαλαματινες!!!!θα μας τρελανεις ? ολα τα αλλα που ανεφερα για τον ζμπαουγκ δεν τα σχολιασες γιατι πολυ απλα δεν σε συμφερει. διαλεξες απο τις 100 λεξεις που εγραψα μια προταση και πανω εκει βασιζεις την ανυπαρκτη επιχειρηματολογια σου. πολυ καλη τακτικη για κανενα καφενειο με αμορφωτους να το παιζεις εξυπνος και να κανεις τζερτζελο.....
5 άτομα πέταξαν τόσα αντικείμενα και κροτίδες απο 2 διαφορετικά μέρη του γηπέδου? Δηλαδή έκαναν σβούρες στο γήπεδο για να πηγαίνουν να πετάνε αντικείμενα τα ίδια 5 άτομα? Βρε μπράβο!!!
Και στην τούμπα 5 άτομα σας πέταξαν μαλαματίνες!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

σου κανω παραθεση και υπογραμμιση για να τονισω ποσο επιλεκτικη αναγνωση κανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom