Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενω εσυ ξερεις μπαλα επειδη πηγες στην αγγλια πολλες φορες και επειδη το λεει ο περσονας και 2-3 αλλοι? :2funny: :2funny: :2funny:
Α μην τα λες σε εμένα, εσύ γκρίνιαζες προχθές και αν το επίπεδο σου είναι να βρίζεις τουρκιες και άλλες τέτοιες παπαριές δόξα τον θεό δεν ξέρω!

Επισκέπτης
μη μου το παιζεις εμενα αγγλος τζεντλεμαν φιλαθλος...βλεπε ποιος προκαλεσε πρωτος ...αντε ...κανε κοπυ πειστ κανα αρθρο απο  το νετ...η διαβασε κανα κειμενο στο wiki και κανε μας τον εξυπνο οπως παντα... :jerking:...μογγολοι των οπαδων ξερετε και απο ειρωνια ... που δερνετε μεμονωμενα ατομα ...κατα αγελες και λετε μετα οτι μας ριχνετε ξυλο...  :sunglasses:

Επισκέπτης
μη μου το παιζεις εμενα αγγλος τζεντλεμαν φιλαθλος...βλεπε ποιος προκαλεσε πρωτος ...αντε ...κανε κοπυ πειστ κανα αρθρο απο  το νετ...η διαβασε κανα κειμενο στο wiki και κανε μας τον εξυπνο οπως παντα... :jerking:...μογγολοι των οπαδων ξερετε και απο ειρωνια ... που δερνετε μεμονωμενα ατομα ...κατα αγελες και λετε μετα οτι μας ριχνετε ξυλο...  :sunglasses:
Κουκλάρα μου ηρέμησε με προσωπικές επιθέσεις δεν βγάζεις τίποτα!
Δες εμένα τι ωραία που μιλάω αν και έστω από σπόντα με απείλησες προχθές! Συμβαίνουν αυτά στην ζωή ηρέμησε μην χαλάς το δερματάκι σου με τέτοια θέματα! Όσο και να θες να το παίξεις άνετη δεν μπορείς με αυτό το στυλ που μου μιλάς!
Ηρέμησε μανούλι!

Επισκέπτης
κοριτσακι ...αντε γειααααα....πανε για κανα χαλαουα η κανενα πεντικιουρ και ασε με εμενα,,,λες τις πιπες και τις μαλακιες σου...να τις λες αλλου...ξεφυτρωνεις σα τη πορδη απο το πουθενα και εχεις αποψη και ολα...φταινε αυτοι που δε σε γαμανε.,..και εχεις λυσαξει

Επισκέπτης
πανε σε κανα σεμιναριο να δωσεις συμβουλες στον σερ αλεξ και τον μουρινιο...και μετα ελα ανελαβε τον παοκ μωρη σουρλουλου...

Επισκέπτης
κοριτσακι ...αντε γειααααα....πανε για κανα χαλαουα η κανενα πεντικιουρ και ασε με εμενα,,,λες τις πιπες και τις μαλακιες σου...να τις λες αλλου...ξεφυτρωνεις σα τη πορδη απο το πουθενα και εχεις αποψη και ολα...φταινε αυτοι που δε σε γαμανε.,..και εχεις λυσαξει
Έλα βγάλε τον χουλιγκάνο από μέσα σου μπορείς! :boobies:
Μπράβο κούκλα μου! :rockon:

Επισκέπτης
εσυ βγαλε την αγγλικη πουστρα ...το κανεις τελεια...εισαι μια απο αυτες... :rockon:φιλακια .... :rolleyes:ειλικρινα δε φταιει κανενας αλλος...φταινε αυτοι οι λιγοι που λενε οτι ξερεις μπαλα...το πηρες επανω σου και λες οτι πιπες να ναι...τεσπα...το τελειωνω εδω...βαριεμαι να μαλωνω με μαλακες...που παρεξηγουν οτι λεω στην αρχη...εγω ειχα τα αρχιδια να σου ζητησω συγγνωμη οταν σε εβρισα ενω εκανα λαθος...εσυ ...γραφεις για να γραφεις...κανε τον εξυπνο...βγαλε τη λουλου που εχεις μεσα σου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  .-

Επισκέπτης
εσυ βγαλε την αγγλικη πουστρα ...το κανεις τελεια...εισαι μια απο αυτες... :rockon:φιλακια .... :rolleyes:ειλικρινα δε φταιει κανενας αλλος...φταινε αυτοι οι λιγοι που λενε οτι ξερεις μπαλα...το πηρες επανω σου και λες οτι πιπες να ναι...τεσπα...το τελειωνω εδω...βαριεμαι να μαλωνω με μαλακες...που παρεξηγουν οτι λεω στην αρχη...εγω ειχα τα αρχιδια να σου ζητησω συγγνωμη οταν σε εβρισα ενω εκανα λαθος...εσυ ...γραφεις για να γραφεις...κανε τον εξυπνο...βγαλε τη λουλου που εχεις μεσα σου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   .-
Ε τι μόνο αυτό ήταν, βρίσε ρε να ξελαφρώσεις! :boobies:
Αφού το έχεις το θέμα! :bounce-glasses:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Κουκουβάγια πες αλεύρι...

URL]]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
να ρωτήσω κάτι τους φίλους αρειανούς;  Ποιός θα παίξει σέντερ φορ αύριο;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Βάζουμε τον Κολτσίδα σέντερ φορ βάζετε τον Τοχούρογλου τερματοφύλακα?
Ο τοχούρογλου έφυγε, εξάλλου τερματοφύλακας παίζει το (κατά δήλωσή σας) "πουλι", το οποίο σας έχει βουλώσει τα στόματα...

Επισκέπτης
Ο τοχούρογλου έφυγε, εξάλλου τερματοφύλακας παίζει το (κατά δήλωσή σας) "πουλι", το οποίο σας έχει βουλώσει τα στόματα...
Εννοείς τον............. :think:........για θύμισέ μου............. :think: :think:
έναν αξύριστο αν θυμάμαι καλά που μπορεί να είναι και ο μοναδικός τερματοφύλακας στη γη
που κατάφερε να χάσει τη θέση του από τον Κέλεμεν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να δεις...........πως.....................λέγεται :think: :think:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εννοείς τον............. :think:........για θύμισέ μου............. :think: :think:
έναν αξύριστο αν θυμάμαι καλά που μπορεί να είναι και ο μοναδικός τερματοφύλακας στη γη
που κατάφερε να χάσει τη θέση του από τον Κέλεμεν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και ΠΑΟΚτσής τα ξέρω καλύτερα απ' εσένα.  Ο κέλεμαν δεν κέρδισε καμία θέση, ήταν εντολή της διοίκησης να χάσει τη θέση του ο Χαλκιάς διότι έληγε το συμβολαιό του.  Το παραδέχτηκε και ο Μπάγιεβιτς...

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Κουτοπόνηροι προπαγανδιστές ..... είστε απίστευτοι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom