Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω τι διαβάσαν τα καημένα τα ματάκια μου. Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερος λαός από τους κιτρινιάρηδες. Μου το παίζουν και αυτόνομοι οι ρουφιάνοι. Αυτοί που κάποτε θεσπίσαν τα πλέυ οφς μεσούσης της περιόδου. Αυτοί που όπου δουν γαύρο σκύβουν. Που σαν πρωταρχικός σκοπός ίδρυσης του σωματείου τους είναι να νικάνε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Εγώ προσωπικά χάρηκα όταν διώξατε τον ντούσαν, γιατί εσείς τον διώξατε. Κατάλαβα ότι δεν θα είχα κανένα αντίπαλο στην πόλη. Ο Ρέμος όταν είπε ότι ο ηρακλής είναι μεσα στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας τι εννοούσε;;;  :2funny: :2funny: Ανυπόληπτοι αυτοκράτορες της φάπας. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια σίγουρα είστε η καλύτερη ομάδα της κάτω Χαριλάου. Πρόβατα έ πρόβατα....

Επισκέπτης
ιδρυθηκε ο ΑΡΗΣ το 1914 με στοχο να νικαει τον παοκ...που δεν ειχε καν ιδρυθει...τι λετε ρε σεις... :2funny: :2funny: :2funny:...ομαδα του γαυρου και του παο μαζι ειστε...χορηγος ο παο...αδερφος ο γαβρος...μαστουρουρωμενοι και ανεγκεφαλοι οπαδοι... :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ιδρυθηκε ο ΑΡΗΣ το 1914 με στοχο να νικαει τον παοκ...που δεν ειχε καν ιδρυθει...τι λετε ρε σεις... :2funny: :2funny: :2funny:...ομαδα του γαυρου και του παο μαζι ειστε...χορηγος ο παο...αδερφος ο γαβρος...μαστουρουρωμενοι και ανεγκεφαλοι οπαδοι... :rockon:
ελα χαλάρωσε...
τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια αυτό δείχνουν, ζείτε για να κερδίσετε τον ΠΑΟΚ
αν είμαστε αδερφια του γαύρου, εσείς τί του είστε;  μήπως να ρωτήσουμε τον αβραάμ;  ή να κοιτάξουμε τα στατιστικά σας στους τελικούς κυπέλλου με τον ολυμπιακό;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και χορηγός ο ΠΑΟ, έτσι;

Και θα κάτσουμε να χάσουμε από τον βάζελο, αυτό δεν λέγατε;

Εσείς πόσους βαθμούς κόψατε φέτος από τον Παναθηναϊκό, οέο;

Επισκέπτης
ενταξει...δυσκολο να παραδεχτεις αληθειες οταν εισαι παοκ :2funny: :2funny: :2funny: η πολλη μαστουρα θολωνει τα τοπια ...επειδη χαναμε απο παο και οσφπ δε σημαινει οτι ειμαστε ομαδα φιλικη αυτων...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ενταξει...δυσκολο να παραδεχτεις αληθειες οταν εισαι παοκ :2funny: :2funny: :2funny: η πολλη μαστουρα θολωνει τα τοπια ...επειδη χαναμε απο παο και οσφπ δε σημαινει οτι ειμαστε ομαδα φιλικη αυτων...
είδες που έρχεσαι στα λόγια μας;  και εγώ αυτό πιστεύω.  Ελα όμως που οι ομοίδεάτες σου μας τα έπρηξαν από το καλοκαίρι και έσκιζαν τα ρούχα τους για την σχέση ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και οτι θα δώσουμε τα παιχνίδια κτλ κτλ.  Τώρα που ο Αρης έχασε και τα 2 με ΠΑΟ τί πάει να πει;  οτι είναι παράρτημα;

Ελπίζω να πιάνεις το νόημα...  Πού είναι τώρα όλα αυτά τα αρειανάκια να φωνάξουν περί του καθαρού ΑΡΗ;

Τα περί μαστούρας στα επιστρέφω...

Επισκέπτης
ο ΑΡΗΣ σε σχεση με το παοκ ειναι 'καθαρος' .... η μαστουρα ειναι βασικο στοιχειο του οπαδου του παοκ...μη τρελαθουμε τωρα...εμενα μου αρεσει η ατμοσφαιρα που δημιουργουν ...υπο την επηρρεια της...εστω και αν βλεπουν μπαλα... :2funny:...ΑΡΗςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ....γαμιεται το ζμπαογκ και η τουρκια...

Επισκέπτης
κοψε τα βαρια ...αν και τα παοκια τα αντεχουν εσενα σε χαλανε  :2funny: :2funny: :2funny:...σαλτα και τι???να τα λες ολα...

Επισκέπτης
ενω εσυ ξερεις μπαλα επειδη πηγες στην αγγλια πολλες φορες και επειδη το λεει ο περσονας και 2-3 αλλοι? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το γενικό περιλαμβάνει και το προσωπικό, το προσωπικό αποκλείει τα γενικά

Ελπίζω να με πιάνεις...
Σωστό γενικά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει.Πρόσεξε λίγο τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Έχεις λίγο θεματάκι εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom