Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, εσάς σας συμπαθούν όλοι και τους παοκτσήδες δεν γουστάρουν! :grin:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, εσάς σας συμπαθούν όλοι και τους παοκτσήδες δεν γουστάρουν! :grin:
ΝΑΙ σωστα!!Τι επειδη αλλοι οπαδοι αλλων ομαδων τους ανοιγουν θρεντ εδω και τους φωναζουν ξαδελφια? :grin: :grin: :grin:!!Αλλωστε και εσυ χανουμι εισαι αλλα συμπαθεις τον παοκ!ετσι δεν ειναι? :grin: :grin: :grin:!Απλα σε μας αναγνωριζουν το μεγαλειο της μεγαλης ομαδας  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΝΑΙ σωστα!!Τι επειδη αλλοι οπαδοι αλλων ομαδω τους ανοιγουν θρεντ εδω και τους φωναζουν ξαδελφια? :grin: :grin: :grin:!!Αλλωστε και εσυ χανουμι εισαι αλλα συμπαθεις τον παοκ!ετσι δεν ειναι? :grin: :grin: :grin:!Απλα σε μας αναγνωριζουν το μεγαλειο της μεγαλης ομαδας  :rockon: :rockon: :rockon:
Άμα σου πω γιατί συμβαίνει αυτό δεν θα σου αρέσει και δεν θέλω να σε πριζώσω πρωί πρωί! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σου ειπα για το παοκακι και πειραξα την ευαισθητη χορδη σου?  :grin: :grin: :grin: :grin:!!
Αν με πείραζε θα σου έγραφα και τον λόγο που συμβαίνει αυτό αλλά είδες είμαι κύριος και δεν το γράφω, όσο και να μου κολλάς δεν το λέω! 0:)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αν με πείραζε θα σου έγραφα και τον λόγο που συμβαίνει αυτό αλλά είδες είμαι κύριος και δεν το γράφω, όσο και να μου κολλάς δεν το λέω! 0:)
Γιατι να σε πειραζει?αφου εισαι αεκ  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όσο και να με προσβάλλεις για να θυμώσω μήπως και σε  :knockinb: δεν πέφτω στην ερωτική σου παγίδα! :birdman:
Δεν  :knockinb: Βρωμόκωλους!!! :booty:
Επιτέλους ξύπνησες βρωμιάρα :grin:
Μην με γαμείς πολύ γιατί θα ροδοκοκκινήσουν τα μαγουλάκια σου :booty:

Επισκέπτης
URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η φωτό με τον σύνδεσμο στα Χανιά τι θέλει να πει;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είσαι άσος στο ψωλοβρόντημα τρελόπαιδο. Συνέχισε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom