Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
[size=30pt]Φίλε Αρειανέ email έστειλες???[/size]

[move]
artemistn9.jpg
[/move]
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Ρε ταρατσα εχεις σε φωτογραφια τα συνθηματα που γραφαν οι παοκτσηδες για να φυλακιστει Ισοβια ο αρειανος οπαδος????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:!!!Καμια φωτογραφια οταν χτυπαγαν οπαδους του παναθηναικου στο μπασκετ?Οταν καναν ντου σε ταβερνα οπου ετρωγαν ζευγαρια και απλα οι αντρες ηταν αρειανοι και χτυπησαν και τις κοπελλες τους? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΣΤΑΡΑΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Ρε ταρατσα εχεις σε φωτογραφια τα συνθηματα που γραφαν οι παοκτσηδες για να φυλακιστει Ισοβια ο αρειανος οπαδος????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:!!!Καμια φωτογραφια οταν χτυπαγαν οπαδους του παναθηναικου στο μπασκετ?Οταν καναν ντου σε ταβερνα οπου ετρωγαν ζευγαρια και απλα οι αντρες ηταν αρειανοι και χτυπησαν και τις κοπελλες τους? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΣΤΑΡΑΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Είπα εγώ ποτέ ότι είναι καλοί??? :headbang:
Δεν έχετε μεγάλη διαφορά αυτό φωνάζω τόσο καιρό!
Έγραψα και στο thread του παοκ το πρωί, απαράδεκτο αυτό που έγινε αλλά με αυτά που έγιναν τον προηγούμενο καιρό αναμενόμενο ήταν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο! :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Έγραψα και στο thread του παοκ το πρωί, απαράδεκτο αυτό που :sunglasses: έγινε αλλά με αυτά που έγιναν τον προηγούμενο καιρό αναμενόμενο ήταν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο!
αν πιστευες αυτο που λες θα ποσταρες και στο γυφτοθρεντ αυτα που σου ειπε ο γουορ
αλλα εισαι χειροτερος και απο τον παλερμο

Επισκέπτης
αν πιστευες αυτο που λες θα ποσταρες και στο γυφτοθρεντ αυτα που σου ειπε ο γουορ
αλλα εισαι χειροτερος και απο τον παλερμο
Ο παλέρμο είναι το πρότυπο μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Όλοι τα ίδια λέτε για τον παοκ, να λέω και εγώ τα ίδια για μια ομάδα που συμπαθώ? :idiot:
Εμένα μου αρέσει να ξεβρακώνω τους Αρειανούς!!! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο παλέρμο είναι το πρότυπο μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Όλοι τα ίδια λέτε για τον παοκ, να λέω και εγώ τα ίδια για μια ομάδα που συμπαθώ? :idiot:
δεν σου φτανε να ξεβρακωνεις τους γηινους μωρη λουγκρα επεκταθηκες και σε αλλους πλανητες

[move][size=20pt]τι πουστης θεε μου :headbang: :headbang:[/size][/move]

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Έγραψα και στο thread του παοκ το πρωί, απαράδεκτο αυτό που έγινε αλλά με αυτά που έγιναν τον προηγούμενο καιρό αναμενόμενο ήταν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο! :sunglasses:
Το φωναζεις ΜΟΝΟ εδω ταρατσα!στα παοκια ψιλοσουζα ο ταρατσας  :grin: :grin:!!Και τι εγινε τον προηγουμενο καιρο ταρατσα?Παντως δεν ειδα κανεναν να μιλαει για τις επιθεσεις σε ζευγαρια,σε μεμονωμενα ατομα κτλ κτλ!
Αρα παραδεχεσαι οτι παοκτσηδες ηταν και οχι αρειανοι οπως πανε να πουλησουν τρελα ο ζαγορακης και οι λοιποι!

Επισκέπτης
Το φωναζεις ΜΟΝΟ εδω ταρατσα!στα παοκια ψιλοσουζα ο ταρατσας  :grin: :grin:!!Και τι εγινε τον προηγουμενο καιρο ταρατσα?Παντως δεν ειδα κανεναν να μιλαει για τις επιθεσεις σε ζευγαρια,σε μεμονωμενα ατομα κτλ κτλ!
Αρα παραδεχεσαι οτι παοκτσηδες ηταν και οχι αρειανοι οπως πανε να πουλησουν τρελα ο ζαγορακης και οι λοιποι!
Τα 15χρονα που δείρατε την προηγούμενη εβδομάδα στην θέρμη τι ήταν? είδες να πω τίποτα? Το λεωφορείο που πήγαινε στην πυλαία πριν ένα μήνα και το σταματήσατε στην παπαναστασίου γιατί είχε μέσα 10 παιδιά που γυρνούσαν απο το γήπεδο και πάνω απο 16 χρονών δεν ήταν είδες να πω τίποτα? Συνέχεια γίνονται αυτά εκατέρωθεν, γίνονται πιο πολύ απο παόκια γιατί είναι περισσότεροι και όπου πιο περισσότεροι υπάρχουν και περισσότεροι κάφροι!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τα 15χρονα που δείρατε την προηγούμενη εβδομάδα στην θέρμη τι ήταν? είδες να πω τίποτα? Το λεωφορείο που πήγαινε στην πυλαία πριν ένα μήνα και το σταματήσατε στην παπαναστασίου γιατί είχε μέσα 10 παιδιά που γυρνούσαν απο το γήπεδο και πάνω απο 16 χρονών δεν ήταν είδες να πω τίποτα? Συνέχεια γίνονται αυτά εκατέρωθεν, γίνονται πιο πολύ απο παόκια γιατί είναι περισσότεροι και όπου πιο περισσότεροι υπάρχουν και περισσότεροι κάφροι!
Εδω και ενα χρονο Ταρατσα και το γνωριζεις πολυ καλα οι παοκτσηδες κανουν συνεχεια φασαριες!!Απο τον τελικο του κυπελλου οπου χτυπησαν ακομα και γυναικες,στον συνδεσμο των Ιερολοχιτων,στα μαυροσκοφεια,στους παιχτες του ΑΡΗ στο μπασκετ,και σε πολλα περιστατικα οπου σκαγαν μυτη με ροπαλα,κρανη και πολλες φορες με βομβες μολοτωφ!!Και ολα εγιναν με την ανοχη ΟΛΩΝ!!!Εσυ λοιπον τι περιμενες??Οτι δεν θα υπηρχε αντιδραση??Οτι θα χτυπανε οποιον αρειανο βρισκουν μπροστα τους?Λογικο ειναι οτι θα υπηρχαν αντιποινα!
Και φυσικα ολα αυτα γινοντουσαν με την ανοχη των ΜΜΕ!

ΥΓ.Για την Θερμη,που καταδικαζω το γεγονος,δεν επροκειτο για 15χρονα οπως ειπωθηκε!!

ΥΓ1.Πουλμαν συνδεσμου με ατομα που να μην ειναι πανω απο 16 χρονων,δεν υπαρχει!!!Αν υπαρχει ας πουν ποιος συνδεσμος ειναι!!

Επισκέπτης
ΥΓ1.Πουλμαν συνδεσμου με ατομα που να μην ειναι πανω απο 16 χρονων,δεν υπαρχει!!!Αν υπαρχει ας πουν ποιος συνδεσμος ειναι!!
Αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ ήταν και το άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μιλούσε ο οδηγός και βγήκαν κάτι γονείς και έκραζαν!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ ήταν και το άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μιλούσε ο οδηγός και βγήκαν κάτι γονείς και έκραζαν!
Οπως βγηκαν σημερα και ειπαν οτι αυτοι που σπασαν τα μαγαζια στο Χαριλαου ηταν αρειανοι?Οπως οτι στα μαυροσκουφεια ηταν αναρχικοι?
Τα ΜΜΕ δεν προσφερουν αντικειμενικη ενημερωση......
Αν ομως αποδειχτει οτι ειναι αληθεια αυτο το περιστατικο,τοτε ειναι ντροπη για ολους τους αρειανους!!

Επισκέπτης
Οπως βγηκαν σημερα και ειπαν οτι αυτοι που σπασαν τα μαγαζια στο Χαριλαου ηταν αρειανοι?Οπως οτι στα μαυροσκουφεια ηταν αναρχικοι?
Τα ΜΜΕ δεν προσφερουν αντικειμενικη ενημερωση......
Αν ομως αποδειχτει οτι ειναι αληθεια αυτο το περιστατικο,τοτε ειναι ντροπη για ολους τους αρειανους!!
Aυτό με τα μαυροσκούφεια να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι είναι και τι έγινε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ότι η φύση σου έπαιξε αυτό το άσχημο παιχνίδι και έγινες ομοφυλόφυλος δεν σημαίνει οτι εμείς οι υπόλοιποι θα πάμε με τα νερά σου. Είναι δικαίωμά σου να είσαι γυναικωτός αλλά θα σε παρακαλούσα να μας αφήσεις ήσυχους.....[size=20pt]Αγγλόπουστα[/size]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλά κάνουν και σας λένε "σκουλήκια"

είστε όλοι ίδιοι, πλην ελαχιστων εξαιρέσεων...

Μία ζωή μέσα στο καβούκι σας και υπο τον φόβο των επιπτώσεων της γνώμης σας κάθεστε και προσπαθείτε τώρα να επιχειρματολογήσετε υπέρ της σύγχυσης και των εφιαλτών που βλέπουν οι 2 πρόεδροί σας...

Κατά μία άλλη έννοια, είστε τόσο μπολιασμένοι με αυτού του είδους την προπαγάνδα που αυθόρμητα φτάνετε στο σημείο να έχετε ενδόμυχες απόψεις που ακολουθούν την πάγια τακτική του σκορδόψωμου.  Ενα τρανο παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι ο γούρχολ...

Δεν σας γουστάρει πια κανείς, είστε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, το μάθαμε, το ξέρουμε, το εμπεδώσαμε

Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε συνέχεια....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Μία ζωή μέσα στο καβούκι σας και υπο τον φόβο των επιπτώσεων της γνώμης σας κάθεστε και προσπαθείτε τώρα να επιχειρματολογήσετε υπέρ της σύγχυσης και των εφιαλτών που βλέπουν οι 2 πρόεδροί σας...

Κατά μία άλλη έννοια, είστε τόσο μπολιασμένοι με αυτού του είδους την προπαγάνδα που αυθόρμητα φτάνετε στο σημείο να έχετε ενδόμυχες απόψεις που ακολουθούν την πάγια τακτική του σκορδόψωμου.  Ενα τρανο παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι ο γούρχολ...

Δεν σας γουστάρει πια κανείς, είστε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, το μάθαμε, το ξέρουμε, το εμπεδώσαμε

μηπως μπερδευτηκες? :uglystupid: :uglystupid:οι χελωνες εχουν καβουκι,τα σκουληκια ειναι γυμνα

Επισκέπτης

Δεν σας γουστάρει πια κανείς, είστε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,
Δεν πειράζει μας γουστάρουν οι γαύροι που κι αυτούς δεν τους γουστάρουν οι υπόλοιποι.
Ποιός σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε με τον όχλο? ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!!!!
Αυτό θα ήταν προσβολή για μας.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδιά απλά μπαλίτσα είναι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αριστερο μπακ θα παρουμε,η θα καλυψει και αυτη την θεση ο Λαμπριακος?Αντε,γιατι τον Αουρελιο τον στειλαμε εδω και κατι μηνες...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αριστερο μπακ θα παρουμε,η θα καλυψει και αυτη την θεση ο Λαμπριακος?Αντε,γιατι τον Αουρελιο τον στειλαμε εδω και κατι μηνες...
Δεν χρειαζόμαστε κανέναν, είμαστε πλήρεις. Έχουμε το καλύτερο υλικό, την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή, οι μπάτσοι δεν είναι χουντικοί και η γη είναι επίπεδη δεν είναι στρογγυλή

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1

Δεν μας ενδιαφερει τι λες και τι νομιζεις,γραφουμε την αποψη σου εκει που δεν πιανει μελανι!!!Δεν θελουμε κανεις να μας γουσταρει,γιατι δεν ειμαστε γιουσουφακια κανενος εν εντιθεση με εσας που το κανατε και επαγγελμα,γι αυτο ολοι σας αποκαλουν ρουφιανους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom