Δεν έχεις άδικο εκτός του ότι πολλά συνθήματα τραγουδιούνται σε όλο το γήπεδο. Το κακό για μένα είναι ότι στο ματς με τον γαύρο, πήγα στην 3 μετά από πολλά χρόνια. Είδα με χαρά πολλά πιτσιρίκια (10-12 χρονών). Μετά όμως η χαρά μου έφυγε γιατί σκέφτηκα πως αυτά τα πιτσιρίκια θα γαλουχηθούν από αυτούς τους παπάρεςΆσχετο αλλά αυτό που γίνετε στο χαριλάου είναι απαράδεκτο! 1ον Δεν μπορεί κανείς να κάνει αντιπολίτευση η να κράξει τον προπονητή γιατί πέφτει ξύλο και λεκτικές επιθέσεις ακόμα και απο τον πρόεδρο σας που πρόσφατα στο παιχνίδι με τον Αστέρα έβρισε έναν οπαδό που έκραζε τον Ερναντεθ 2ον αυτό με την θύρα 1 είναι γελοίο, προσπαθεί να ξεκινήσει ένα σύνθημα απο εκεί που είναι οι ιερολοχίτες και οι μαλάκες απο την θύρα 3 δεν απαντάνε γιατί μόνο αυτοί θέλουν να κάνουν κουμάντο οπότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να φωνάζει μια θύρα μόνο τον 4.000 ατόμων και το υπόλοιπο γήπεδο μούγκα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ο μάγκας του πληκτρολογίου με έκανε warn γιατί του είπα "ουστ". Ετσι κι εγώ καθάρισα κρεμμύδια μπροστά στη γάτα μου αλλά αυτή ούτε δάκρυ. Είναι ο ίδιος μάγκας του νετ που έβριζε το καλοκαίρι τη γυναίκα του προέδρου της μεγαλύτερης ομάδας της Β. Ελλάδος αλλά όταν κάποιος έγραψε κάτι για τη μάνα του άρχισε τις ηθικολογίες και τα μιξοκλάμματα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Όσον αφορά τα του αρούλη, πόσο καιρό τώρα γράφουμε για την προπαγάνδα και τη χούντα που συντελείται στην οδό παπαναστασίου από γνωστούς συνδεσμίτες με τη στήριξη των διοικήσεων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Για αυτό δεν σας συμπαθεί κανένας, ή τουλάχισον κανένας από αυτούς που σας γνωρίζουν. Γι αυτό δεν γουστάρει έλληνας παίχτης να έρθει σε εσάς, για αυτό δεν γουστάρει έλληνας προπονητής, γι αυτό σας λένε γκέμπελς προπαγανδιστές, για αυτό πέσατε στη β' εθνική, για το ξερό κεφάλι του γιάννη...
Είστε ότι σπείρατε και αξίζετε και σε 6 μέρες θα είστε ένατοι
ουστ και πάλι ουστ
Όσον αφορά τα του αρούλη, πόσο καιρό τώρα γράφουμε για την προπαγάνδα και τη χούντα που συντελείται στην οδό παπαναστασίου από γνωστούς συνδεσμίτες με τη στήριξη των διοικήσεων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Για αυτό δεν σας συμπαθεί κανένας, ή τουλάχισον κανένας από αυτούς που σας γνωρίζουν. Γι αυτό δεν γουστάρει έλληνας παίχτης να έρθει σε εσάς, για αυτό δεν γουστάρει έλληνας προπονητής, γι αυτό σας λένε γκέμπελς προπαγανδιστές, για αυτό πέσατε στη β' εθνική, για το ξερό κεφάλι του γιάννη...
ουστ και πάλι ουστ
Έχεις πολύ μένος και κάνεις κακό στον εαυτό σου. Το ότι η ομάδα μου έχει κάποιους ξεροκέφαλους στη διοίκηση στους συνδέσμους κλπ, κλπ δεν σημαίνει ότι θα αλλάξω ομάδα, ότι δεν θα βοηθάω η ότι άλλο σκατά θες. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει ότι βοηθάει την ομάδα ανεξάρτητα από συνδέσμους και παπαριές. Το ότι δεν θέλει κανένας Έλληνας να έρθει δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα, δεν χάνω και πολλά. Τώρα το ότι σε πρασίνησαν σε αυτή τη φάση έχεις δίκιο. Έπρεπε να σε κοκκινήσουν όταν μας είπες πουτάνας γιούςο μάγκας του πληκτρολογίου με έκανε warn γιατί του είπα "ουστ". Ετσι κι εγώ καθάρισα κρεμμύδια μπροστά στη γάτα μου αλλά αυτή ούτε δάκρυ. Είναι ο ίδιος μάγκας του νετ που έβριζε το καλοκαίρι τη γυναίκα του προέδρου της μεγαλύτερης ομάδας της Β. Ελλάδος αλλά όταν κάποιος έγραψε κάτι για τη μάνα του άρχισε τις ηθικολογίες και τα μιξοκλάμματα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
ουστ και πάλι ουστ
Επισκέπτης
Κανένα αλλά για ποια Ελλάδα μιλάμε? νομίζεις πως υπάρχουν πραγματικά μεγάλες ομάδες ποδοσφαιρικά εδώ? Μόνο στο θέμα νοοτροπίας είμαστε μικροί πολύ μικροί, αλλά μην συγκρίνεις ποδόσφαιρο με μπασκετ! Αυτό το κάνουν μόνο όσοι τους συμφέρει για να καλύψουν την ανυπαρξία τους στο ποδόσφαιρο που είναι το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο με τρομακτική διαφορά απο το μπασκετακι!!!Σωστος!!!τι επειδη η εθνικη ομαδα μπασκετ κερδισε την dream team σημαινει κατι?ποιος ξερει την ομαδα μπασκετ των αμερικανων?ποιος ξερει τον κομπυ μπραιαντ?
Αληθεια ταρατσα ποσα τσαμπιονς λιγκ εχουν κατακτησει οι ελληνικες ομαδες? !ποσα ουεφα?
να μας αποκαλεις πουτανας γιους ξερεις ομως.....!!Εχεις καταντησει κουραστικος και γραφικος!!Συζητηση θα κανεις ηρεμα και με επιχειρηματα!!Αν δεν μπορεις λυπαμαι αλλα θα φυγεις νυχτα!ο μάγκας του πληκτρολογίου με έκανε warn γιατί του είπα "ουστ". Ετσι κι εγώ καθάρισα κρεμμύδια μπροστά στη γάτα μου αλλά αυτή ούτε δάκρυ. Είναι ο ίδιος μάγκας του νετ που έβριζε το καλοκαίρι τη γυναίκα του προέδρου της μεγαλύτερης ομάδας της Β. Ελλάδος αλλά όταν κάποιος έγραψε κάτι για τη μάνα του άρχισε τις ηθικολογίες και τα μιξοκλάμματα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
ουστ και πάλι ουστ
Γιατί είσαι παπαρίδης; Τι λέμε δηλαδή που δεν στέκει; Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε να δείξουμε τίποτα ενώ στο μπάσκετ γράψαμε ιστορία. Κανείς δεν είπε ότι το μπάσκετ είναι δημοφιλέστερο του ποδοσφαίρου, αλλά αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα ασχέτως αν δεν σε ενδιαφέρει εσένα (όπως και εμένα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα)Κανένα αλλά για ποια Ελλάδα μιλάμε? νομίζεις πως υπάρχουν πραγματικά μεγάλες ομάδες ποδοσφαιρικά εδώ? Μόνο στο θέμα νοοτροπίας είμαστε μικροί πολύ μικροί, αλλά μην συγκρίνεις ποδόσφαιρο με μπασκετ! Αυτό το κάνουν μόνο όσοι τους συμφέρει για να καλύψουν την ανυπαρξία τους στο ποδόσφαιρο που είναι το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο με τρομακτική διαφορά απο το μπασκετακι!!!
Επισκέπτης
Επιτέλους η παε Άρης άνοιξε το δικό της ραδιοφωνικό σταθμό στους 98.7 και θα πάψουν να μας ζαλίζουν τον έρωτα με την ατελείωτη κλάψα τους ότι δεν τους παίζουν τα ραδιόφωνα της πόλης σε σχέση με τον παοκ! Βέβαια αν κάποιος απο αυτούς που κλαίγονται έβαζε λεφτά σαν επιχειρηματίας εννοείται ότι πιο πολύ παοκ θα έπαιζε για να βγάλει κάνα φράγκο! 9 μήνες δίνω σε αυτό το εγχείρημα της παε Άρης γιατί θα σπάσει τα κοντέρ(αρνητικά) και θα μπει πολύ μέσα οικονομικά!
Αλλο πραγμα το πιο δημοφιλες αθλημα και αλλο πραγμα το γεγονος οτι στο μπασκετ εχουμε τις μεγαλυτερες επιτυχιες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο!!Επισης στο μπασκετ υπαρχει μεγαλυτερη αξιοκρατια!!Αυτο βεβαια δεν συμφερει καποιες ομαδες που φυτοζωουν μεσα απο ενα ονοματακι που καναν στην μπαλα!Κανένα αλλά για ποια Ελλάδα μιλάμε? νομίζεις πως υπάρχουν πραγματικά μεγάλες ομάδες ποδοσφαιρικά εδώ? Μόνο στο θέμα νοοτροπίας είμαστε μικροί πολύ μικροί, αλλά μην συγκρίνεις ποδόσφαιρο με μπασκετ! Αυτό το κάνουν μόνο όσοι τους συμφέρει για να καλύψουν την ανυπαρξία τους στο ποδόσφαιρο που είναι το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο με τρομακτική διαφορά απο το μπασκετακι!!!
Επισκέπτης
Δεν με νοιάζει να είναι στην Ελλάδα λαοφιλές! ποια Ελλάδα? και πόσο λαοφιλές είναι? Βλέπω τις ακροαματικότητες που κάνει στην τηλεόραση, πατώνει και όσο πάει πατώνει περισσότερο!Γιατί είσαι παπαρίδης; Τι λέμε δηλαδή που δεν στέκει; Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε να δείξουμε τίποτα ενώ στο μπάσκετ γράψαμε ιστορία. Κανείς δεν είπε ότι το μπάσκετ είναι δημοφιλέστερο του ποδοσφαίρου, αλλά αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα ασχέτως αν δεν σε ενδιαφέρει εσένα (όπως και εμένα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα)
μ αρεσει που το στζητατεΑλλο πραγμα το πιο δημοφιλες αθλημα και αλλο πραγμα το γεγονος οτι στο μπασκετ εχουμε τις μεγαλυτερες επιτυχιες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο!!Επισης στο μπασκετ υπαρχει μεγαλυτερη αξιοκρατια!!Αυτο βεβαια δεν συμφερει καποιες ομαδες που φυτοζωουν μεσα απο ενα ονοματακι που καναν στην μπαλα!
Επισκέπτης
Αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο, ότι ο αδύνατος μπορεί να κερδίσει τον δυνατό!Αλλο πραγμα το πιο δημοφιλες αθλημα και αλλο πραγμα το γεγονος οτι στο μπασκετ εχουμε τις μεγαλυτερες επιτυχιες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο!!Επισης στο μπασκετ υπαρχει μεγαλυτερη αξιοκρατια!!Αυτο βεβαια δεν συμφερει καποιες ομαδες που φυτοζωουν μεσα απο ενα ονοματακι που καναν στην μπαλα!
Επισκέπτης
Συμφωνούμε σε κάτι?Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!
Δεν νοιώθω καλά!!!
Δεν ξέρω για'σένα, εγώ πάντως στη Ελλάδα ζωΔεν με νοιάζει να είναι στην Ελλάδα λαοφιλές! ποια Ελλάδα? και πόσο λαοφιλές είναι? Βλέπω τις ακροαματικότητες που κάνει στην τηλεόραση, πατώνει και όσο πάει πατώνει περισσότερο!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Έχεις πολύ μένος και κάνεις κακό στον εαυτό σου. Το ότι η ομάδα μου έχει κάποιους ξεροκέφαλους στη διοίκηση στους συνδέσμους κλπ, κλπ δεν σημαίνει ότι θα αλλάξω ομάδα, ότι δεν θα βοηθάω η ότι άλλο σκατά θες. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει ότι βοηθάει την ομάδα ανεξάρτητα από συνδέσμους και παπαριές. Το ότι δεν θέλει κανένας Έλληνας να έρθει δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα, δεν χάνω και πολλά. Τώρα το ότι σε πρασίνησαν σε αυτή τη φάση έχεις δίκιο. Έπρεπε να σε κοκκινήσουν όταν μας είπες πουτάνας γιούς
Χαιρετώ τη νέα μάρθα βούρτση του θρεντ. Εσύ πήρες όπως ο γουάρχολ γραπτή άδεια από το γιάννη για να κάνεις κριτική στην ομάδα σου;
Οχι τπτα άλλο, μήν μπλέξεις άδικα αγόρι μου...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
γιατί αυτός νοιώθει; Πιο κοντά είναι στους ουραγούς παρά σε αυτόν που νομίζει οτι κυνηγάειΣυμφωνούμε σε κάτι?
Δεν νοιώθω καλά!!!
γι αυτο οι ελληνικες ομαδες στη μπαλα εχουν κερδισει ευρωπαικα τροπαια,κανουν καλες πορειες,η εθνικη εχει νικησει την βραζιλια κτλ κτλΑυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο, ότι ο αδύνατος μπορεί να κερδίσει τον δυνατό!
Επισκέπτης
Ναι βλέπω τις συζητήσεις που γίνονται για το μπάσκετ, ατελείωτες είναι!Δεν ξέρω για'σένα, εγώ πάντως στη Ελλάδα ζω
Δες τα θέματα μόνο εδώ μέσα, που και που ρίχνουν και καμιά άποψη για το μπάσκετ!
Τι σκατά είμαι είναι δικό σου θέμα. Πουτάνα πάντως τη μάνα σου δεν την είπα όσο γαργάρα και αν το κάνειςΧαιρετώ τη νέα μάρθα βούρτση του θρεντ. Εσύ πήρες όπως ο γουάρχολ γραπτή άδεια από το γιάννη για να κάνεις κριτική στην ομάδα σου;
Οχι τπτα άλλο, μήν μπλέξεις άδικα αγόρι μου...
τι να πω?που ξεπατωσα το παοκακι ΚΑΙ φετος?αφου καθε χρονια η ιδια ιστοριαΝαι βλέπω τις συζητήσεις που γίνονται για το μπάσκετ, ατελείωτες είναι!
Δες τα θέματα μόνο εδώ μέσα, που και που ρίχνουν και καμιά άποψη για το μπάσκετ!
Επισκέπτης
Μην λες τρελλά, σε μεμονωμένα παιχνίδια έχουν γίνει άπειρες εκπλήξεις σε όλο τον κόσμο! Το να πάρει το πρωτάθλημα μια αδύνατη ομάδα δεν γίνεται γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος όσες εκπλήξεις και να γίνουν κάποια στιγμή σταματάνε! Η Ελλάδα όταν πήρε το euro ήταν η καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη? Της έκατσαν τα παιχνίδια, δεν το περίμεναν οι άλλοι και άλλα πολλά πράγμα που στο μπάσκετ είναι να πάρει το euro το Βέλγιο σε αναλογία!γι αυτο οι ελληνικες ομαδες στη μπαλα εχουν κερδισει ευρωπαικα τροπαια,κανουν καλες πορειες,η εθνικη εχει νικησει την βραζιλια κτλ κτλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K