Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ούτε να με πείσετε μπορείτε ούτε να σας πέισω εγώ οπότε άστο να πάει στο διάολο!
Τελευταίο πρωτάθλημα στο μπασκετ πότε ήταν? Στο ποδόσφαιρο? Πρωτάθλημα στην Αγγλία?
Warhol παράτα τα τατουαζ και γίνε αρχαιολόγος αγόρι μου, αφού το έχεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
το παρων σαιτ που μας φιλοξενει,ανηκει στον αντισθενη!αυτος πληρωνει,αυτος τρεχει!!Και ο αντισθενης εχει θεσπισει καποιους κανονες με τους οποιους συμφωνησες οταν εκανες την εγγραφη σου!!Αν δεν τους διαβασες,κακως!!Σε αυτους του κανονες αναφερεται κατηγορηματικα οτι απαγορευονται τα υβριστικα ποστ!Αν δεν σου αρεσει εισαι ελευθερος να αποχωρησεις!
Εσύ είσαι ο τελευταίος που έπρεπε να το ισχυρίζεται αυτό

Κωλοτούμπα

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ούτε να με πείσετε μπορείτε ούτε να σας πέισω εγώ οπότε άστο να πάει στο διάολο!
Τελευταίο πρωτάθλημα στο μπασκετ πότε ήταν? Στο ποδόσφαιρο? Πρωτάθλημα στην Αγγλία?
Warhol παράτα τα τατουαζ και γίνε αρχαιολόγος αγόρι μου, αφού το έχεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοεις ποτε ηταν το τελευταιο πρωταθλημα απο τα 10 που εχω παρει τα οποια τα 3 ηταν αηττητος?Μαλλον ειναι πιο προσφατο απο ολες τις κουπες που εχει κατακτησει ο παοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εννοεις ποτε ηταν το τελευταιο πρωταθλημα απο τα 10 που εχω παρει τα οποια τα 3 ηταν αηττητος?Μαλλον ειναι πιο προσφατο απο ολες τις κουπες που εχει κατακτησει ο παοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα χλωμό σε βλέπω, ο τελευταίος που πήρε πρωτάθλημα απο την πόλη ήταν ο παοκ στο μπασκετ!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Thesspuner ανεχτηκα τα μπινελικια σου προς ολους μας!ανεχτηκα τις βρισιες για μαναδες που εκτοξευες καθε φορα που ερχοσουν σε αντιπαραθεση!!Προσωπικα παντα σας αποκαλω παοκια ή παοκτσηδες!!Σταματα επιτελους να ανεβαζεις τους τονους!!Εχει καταντησει κουραστικο!Στα εγραψα και σε πμ!Καναμε μια κουβεντα με τον ταρατσα και πεταγεσαι και γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι μονο και μονο για να προκαλεσεις!Σταματα το!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μπα χλωμό σε βλέπω, ο τελευταίος που πήρε πρωτάθλημα απο την πόλη ήταν ο παοκ στο μπασκετ!
Μετα απο αυτο το πρωταθλημα πηρα 2 κυπελλα ελλαδος και 2 ευρωπαικες κουπες!

ΥΓ.το τελευταιο πρωταθλημα του παοκ ειναι 1 απο τα 2 που συνολικα εχει κατακτησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μετα απο αυτο το πρωταθλημα πηρα 2 κυπελλα ελλαδος και 2 ευρωπαικες κουπες!

ΥΓ.το τελευταιο πρωταθλημα του παοκ ειναι 1 απο τα 2 που συνολικα εχει κατακτησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ για πρωτάθλημα μιλάω! Η αρχική μου ερώτηση ήταν πόσο καιρό έχεις να πανηγυρίσεις πρωτάθλημα απο τις ομάδες σου! :rockon:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ για πρωτάθλημα μιλάω! Η αρχική μου ερώτηση ήταν πόσο καιρό έχεις να πανηγυρίσεις πρωτάθλημα απο τις ομάδες σου! :rockon:
Αστα αυτα κουφαλιτσα ταρατσα!!Το παοκακι εχει συνολικα 2 πρωταθληματα και 5 κυπελλα  :2funny: :2funny: :2funny:!!Εγω εχω 10 πρωταθληματα!!Τι πας να συγκρινεις? :2funny: :2funny: :2funny:

Για να σε βοηθησω ενα πρωταθλημα πηρε το 1959 και 1 το 1992  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μπα χλωμο σε βλεπω ο τελευταιος που πηρε πρωταθλημα απο την πολη ειναι ο Ηρακλης στο βολλευ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην τα βάζετε με τον Ταράτσα γιατί θα σας κολλήσει τις κούπες της Μάντσεστερ στην μάπα! :2funny:

Επισκέπτης
Αστα αυτα κουφαλιτσα ταρατσα!!Το παοκακι εχει συνολικα 2 πρωταθληματα και 5 κυπελλα  :2funny: :2funny: :2funny:!!Εγω εχω 10 πρωταθληματα!!Τι πας να συγκρινεις? :2funny: :2funny: :2funny:

Για να σε βοηθησω ενα πρωταθλημα πηρε το 1959 και 1 το 1992  :2funny: :2funny: :2funny:
Α δεν τα ξέρω αυτά, εσύ είσαι καλός στην αρχαιολογία! :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε ολα αυτα που λετε η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση
το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας παγκοσμιως αλλα και το μπασκετ ειναι διαδεδομενο σε μεγαλο μερος του κοσμου
το οτι ειναι πολυ πιο πανω απο το ποδοσφαιρο στις ΗΠΑ αυτο απο μονο του λεει πολλα

ηθελα να κανω πολλες παραθεσεις αλλα τελικα βγαινει ενα συμπερασμα και αυτο θα γραψω κυριως για τον ταρατσα και τους λοιπους γραφικους που δεν θελαν να το καταλαβουν σε παλιοτερη κουβεντα
ο ολυμπιακος ειναι μαζι με τσσκα οι δυο [size=20pt]μεγαλυτεροι αθλητικοι συλλογοι παγκοσμιως[/size]
αδιαμφισβητητα πρωτος σε ποδοσφαιρο
με ευρωπαικους τιτλους στα 3 πιο δημοφιλη αθληματα μετα το ποδοσφαιρο
με δεκαδες παγκοσμιους πρωταθλητες και ολυμπιονικες σε στιβο,κολυμβηση και θαλλασια σπορ

Επισκέπτης
σε ολα αυτα που λετε η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση
το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας παγκοσμιως αλλα και το μπασκετ ειναι διαδεδομενο σε μεγαλο μερος του κοσμου
το οτι ειναι πολυ πιο πανω απο το ποδοσφαιρο στις ΗΠΑ αυτο απο μονο του λεει πολλα

ηθελα να κανω πολλες παραθεσεις αλλα τελικα βγαινει ενα συμπερασμα και αυτο θα γραψω κυριως για τον ταρατσα και τους λοιπους γραφικους που δεν θελαν να το καταλαβουν σε παλιοτερη κουβεντα
ο ολυμπιακος ειναι μαζι με τσσκα οι δυο [size=20pt]μεγαλυτεροι αθλητικοι συλλογοι παγκοσμιως[/size]
αδιαμφισβητητα πρωτος σε ποδοσφαιρο
με ευρωπαικους τιτλους στα 3 πιο δημοφιλη αθληματα μετα το ποδοσφαιρο
με δεκαδες παγκοσμιους πρωταθλητες και ολυμπιονικες σε στιβο,κολυμβηση και θαλλασια σπορ
Και ο γνωστός μαλάκας πετάει την μαλακία της ημέρας! :2funny:
Μια προσφορά απο τα παπαγαλάκια του ολυμπιακού! :rockon:

Επισκέπτης
επιχειρηματα τελος?
που λεω ψεμματα?
Αίντε ρε παπάρα που θέλεις και επιχειρήματα, λέτε την ίδια μαλακία απο πέρσι, ξαφνικά το αρχίσατε μετά απο οδηγία(είμαι σίγουρος για αυτό)! Γελάει ο κόσμος μαζί σας και θέλεις και επιχειρήματα! Στα έχω ξαναπεί τα επιχειρήματα, κάθε φορά τα ίδια θα κάνω? Θα σου πω μόνο το ένα γιατί βαριέμαι, θα το παραδεχτώ αυτό αν τους πρωταθλητές σε κάθε άθλημα τους έβγαζες απο τις υποδομές σου όπως η ΤΣΣΚΑ, εσείς μέχρι και τις πετσέτες μεταγραφή τις κάνετε!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αίντε ρε παπάρα που θέλεις και επιχειρήματα, λέτε την ίδια μαλακία απο πέρσι, ξαφνικά το αρχίσατε μετά απο οδηγία(είμαι σίγουρος για αυτό)! Γελάει ο κόσμος μαζί σας και θέλεις και επιχειρήματα! Στα έχω ξαναπεί τα επιχειρήματα, κάθε φορά τα ίδια θα κάνω? Θα σου πω μόνο το ένα γιατί βαριέμαι, θα το παραδεχτώ αυτό αν τους πρωταθλητές σε κάθε άθλημα τους έβγαζες απο τις υποδομές σου όπως η ΤΣΣΚΑ, εσείς μέχρι και τις πετσέτες μεταγραφή τις κάνετε!
το δεχομαι το επιχειρημα σου
αρα η ρεαλ η μπαρτσα και οι λοιπες μεγαλες ομαδες της ευρωπης δεν ειναι μεγαλες γιατι δεν βγαζουν τις ομαδες τους απο τα τσικο
που ζεις ρε χοντρε?το ποδοσφαιρο ακομα και στο ελλαντα ειναι επαγγελματικο εδω και 30 χρονια σχεδον

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλη η ανακοινωση της παε για το επεισοδιο,αλλα θα προτιμουσα ν'ακουσω μια αλλη ανακοινωση σημερα πρωι πρωι...τελος παντων,ας το παρουμε αποφαση και ας μην αφηνουμε ενα Κικε να μας σπαει τα νευρα καθε Κυριακη.ΑΠΟΧΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom