doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γραφω αληθειεςΤο βρήκες ρε μάγκα, είσαι επιστήμονας τελικά, καλά το γράφεις
γραφω αληθειεςΤο βρήκες ρε μάγκα, είσαι επιστήμονας τελικά, καλά το γράφεις
Θελω η ομαδα να παλευει ΟΛΑ τα παιχνιδια!!Οταν βλεπω αδιαφορια τρελαινομαι!!warhol εχεις ζησει ολα αυτα και λες δε πας στο γηπεδο?
χαρας στο κουραγιο σου.Δηλαδη γουσταρες πιο πολυ μαλλον οταν η ομαδα δεν ειχε διοικηση.Τωρα ξερεις ποιον να κραξεις.
Αν ειναι δυνατον να συμφωνω πιο πολυ με τον ολυμπιακο απ' οτι με τους Αριανους.Το γηπεδο δε μας το κοβει κανεις.Και κανεις δεν ειπε οτι η ομαδα παει για πρωτη θεση κτλ.Αν ειχατε τετοιες προσδοκιες μαλλον λαθος κανατε.Βεβαια κανενας δε φανταζοταν οτι θα φερναμε και αυτα τα αποτελεσματα.
Δηλαδη δε σε πειραζε που γινες σε ενα ματς το οποιο θα το χασεις με κατεβασμενα χερια απ' οτι τωρα που εχεις την πιο υγιη ομαδα στο πρωταθλημα.Το δρομο θα το δρουμε μην απελπιζεστε.Εχουμε πλεον θεμελια για ουρανοξυστη
εδω τα χαλαμε,για το μπαντμιντον δεν λες τιποτα?αστον ρε ντέκερ, θα ε΄χει κατεβάσει κανα τζακ τώρα και γράφει αλήθειες
λίγο στα του ΠΑΟΚ τα μπερδεύει βέβαια (όπως η σύγκριση μανάβη με σαουρίδη)
Ο Ζαγοράκης τα χρωστούμενα τα χάρισε, αλλά και να μην τα χάριζε χαλάλι του, δεδουλευμένα ήταν, τα δικαιούται. Αλλοι είναι αυτοί που πιστολιάζουν δεδουλευμένα
Γραψε ρε γουόρχολ για μπασκετ μπας και νοιώσεις λίγο ανώτερος. Υπάρχει και το βόλει και το πινγ πονγ (sic)
σοβαρα?ευχαριστω για την ενημερωση!ειπες κανεις κριτικη σε συνδεσμιτες,ε βεβαια αφου ολοι κανουν πλεον το ιδιο πραγμα για την συνδεσμαρα σου.....ολοι εκτος αυτων που ανηκουν εκει κ δεν ειμαι κ σιγουρος αν δεν κανουν κ αυτοι
παρακαλω ρε φιλε,δεν κανει τιποτα.θες να σου πω κ αλλα?μενω κοντα στο συνδεσμο σας στο χαριλαου απεντυ κ ακουω πολλα........σοβαρα?ευχαριστω για την ενημερωση!
Σηκωσε πανο ο μαναβης και η ΘΥΡΑ 4 υπερ του "εχθρου" σας του ολυμπιακου ναι ή οχι?Εδωσε ποτε απαντηση ο μαναβης ή η ΘΥΡΑ 4 γι αυτο το γεγονος ναι ή οχι?αστον ρε ντέκερ, θα ε΄χει κατεβάσει κανα τζακ τώρα και γράφει αλήθειες
λίγο στα του ΠΑΟΚ τα μπερδεύει βέβαια (όπως η σύγκριση μανάβη με σαουρίδη)
Ο Ζαγοράκης τα χρωστούμενα τα χάρισε, αλλά και να μην τα χάριζε χαλάλι του, δεδουλευμένα ήταν, τα δικαιούται. Αλλοι είναι αυτοί που πιστολιάζουν δεδουλευμένα
Γραψε ρε γουόρχολ για μπασκετ μπας και νοιώσεις λίγο ανώτερος. Υπάρχει και το βόλει και το πινγ πονγ (sic)
ακους πολλα?απο ποιον?απο το μπατζανακη του αδελφου,του αντρα της γυναικας που εχει το ψιλικατζιδικο απεναντι απο τον συνδεσμο?Βλεπω οι πληροφοριες σου ειναι επιβεβαιωμενες!για λεγε....παρακαλω ρε φιλε,δεν κανει τιποτα.θες να σου πω κ αλλα?μενω κοντα στο συνδεσμο σας στο χαριλαου απεντυ κ ακουω πολλα........
το θυμαμαι και εγω ειχαν σιγουρη την 3 θεσηΣηκωσε πανο ο μαναβης και η ΘΥΡΑ 4 υπερ του "εχθρου" σας του ολυμπιακου ναι ή οχι?Εδωσε ποτε απαντηση ο μαναβης ή η ΘΥΡΑ 4 γι αυτο το γεγονος ναι ή οχι?
Απαντησε 1 φορα σε αυτο και σταματα να αποφευγεις!Αν φοβασαι να πεις την γνωμη σου το καταλαβαινω!!!!
Για το μπασκετ θα μας τρελανεις?ΕΣΕΙΣ δεν γραφατε το καλοκαιρι για στηριξη στον Δροσο,οτι το θηριο ξυπνησε και οτι θα βγαλετε γουστα? !!
που το βρηκες?καλα εσυ εισαι μεντιουμ....αλλα δεν ασχολουμαι με μια μεριδα ανθρωπων που τους τα χωνουν ακομα κ αυτοι που πιστευουν στην ιδια ομαδα.καλο βραδυ....ακους πολλα?απο ποιον?απο το μπατζανακη του αδελφου,του αντρα της γυναικας που εχει το ψιλικατζιδικο απεναντι απο τον συνδεσμο?Βλεπω οι πληροφοριες σου ειναι επιβεβαιωμενες!για λεγε....
Φετος το δηλωνω,δεν προκειται να τους ξανασωσω!!Να το κανεις εσυ αυτη τη φορατο θυμαμαι και εγω ειχαν σιγουρη την 3 θεση
γουορ μην τους θυμιζεις ρε συ την εποχη που γλυφανε για να μην φανε ξυλο
ειδαν οτι δεν τους γουσταρουμε και γινανε πιο αντιολυμπιακοι απο τους βαζελους μετα
κατι σαν τις γκομενες που τις παρατας και σου χαρακωνουν το αμαξι ειναι τα παοκια
δεν θα χρειαστει......Φετος το δηλωνω,δεν προκειται να τους ξανασωσω!!Να το κανεις εσυ αυτη τη φορα
γιατι περσι δεν το καναμε?με τον μαλακα τον γκερσον που εχασε απο τους ανυπαρκτουςΦετος το δηλωνω,δεν προκειται να τους ξανασωσω!!Να το κανεις εσυ αυτη τη φορα
Το οτι καποιος υποστηριζει την ιδια ομαδα με μενα,δεν σημαινει οτι θα συμφωνω με οσα λεει και κανει!!!Παντα θα υπαρχει λογος και αντιλογος!Αλλα τι καθομαι να σου εξηγησω?χαμενος κοπος και χρονος.......που το βρηκες?καλα εσυ εισαι μεντιουμ....αλλα δεν ασχολουμαι με μια μεριδα ανθρωπων που τους τα χωνουν ακομα κ αυτοι που πιστευουν στην ιδια ομαδα.καλο βραδυ....
Πετυχημενη δηλαδη η χρονια τους?γι αυτο πανηγυριζαν στο τελος?γιατι περσι δεν το καναμε?με τον μαλακα τον γκερσον που εχασε απο τους ανυπαρκτους
εχεις δικιο,πρεπει να πεσω πολυ για να φτασω στο επιπεδο σου κ να σε καταλαβω.βρε δεν την παλευετε.....νομιζετε πως εχετε κ λαοΤο οτι καποιος υποστηριζει την ιδια ομαδα με μενα,δεν σημαινει οτι θα συμφωνω με οσα λεει και κανει!!!Παντα θα υπαρχει λογος και αντιλογος!Αλλα τι καθομαι να σου εξηγησω?χαμενος κοπος και χρονος.......
Καλο σου βραδυ.......
ναι να πεσετε στα 4 !Αντε καληνυχτα σου.....εχεις δικιο,πρεπει να πεσω πολυ για να φτασω στο επιπεδο σου κ να σε καταλαβω.βρε δεν την παλευετε.....νομιζετε πως εχετε κ λαο
καλο αλλα λιγο κρυο....μαλλον πρεπει να πεσω εγω 10 βαθμους για να σε καταλαβω.καλο βραδυναι να πεσετε στα 4 !Αντε καληνυχτα σου.....
κατι μου ελεγε ο δωρητης για θαλασσα,κρυο,μπρατσακια,παοκια !Σε κακομαθε.....καλο αλλα λιγο κρυο....μαλλον πρεπει να πεσω εγω 10 βαθμους για να σε καταλαβω.καλο βραδυ
το ασχετοκατι μου ελεγε ο δωρητης για θαλασσα,κρυο,μπρατσακια,παοκια !Σε κακομαθε.....
δεν θελω να μπλεχτω αλλα θα το κανωτο ασχετο
αλλα πονας οταν εισαι κατω μου 10 βαθμους.ασε τι λεει ο καθενας,εσυ τι λες,εχεις τον λαο μου?θα γεμισεις ποτε το χαριλαου?