Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
μην μασατε ρε αρειανα
η ομαδα θελει στηριξη στα δυσκολα,αν δεν γουσταρετε κατι να πηγαινετε στο γηπεδο για να το αλλαξετε
Στο γηπεδο αδερφε παντα πηγαιναμε κ θα πηγαινουμε..Αλλα με αυτες τις αθλιοτητες ολο κ περισσοτεροι το σκεφτονται πλεον να πηγαινουν..Και οσοι το κανουν ξερουν τι χαλι θα αντικρυσουν κ οτι αυτο το χαλι πολυ δυσκολα θα αλλαξει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν γουσταρω να στηριζεται μια λανθασμενη επιλογη μονο και μονο γιατι ο προεδρος της ΠΑΕ με τον προεδρο(τρομαρα του) του Σουπερ 3 ειναι κολλητοι!!Δεν θελω να παω γηπεδο και να(ξανα)πλακωθω με τους σουπεραδες,ουτε να γιουχαρω την ομαδα!Να γινει κατι και να σταματησει αυτο το χαλι που παρουσιαζει η ομαδα,θελω!Πρωτη λυση για να γινει αυτο ειναι η αλλαγη προπονητη!

ARIS AUTONOMEN - ATHENS CLUB  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ε τοτε να πηγαινετε και να διωξετε τον προπονητη
9 χρονια φαγαμε χωρις τιτλο και με διοικησεις ελεινες,ομως το καραισκακη ηταν παντα γεματο και εδωσε τη λυση
αν αγαπας την ομαδα δεν την γιουχαρεις γιουχαρεις αυτον που μικραινει την ομαδα

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
ε τοτε να πηγαινετε και να διωξετε τον προπονητη
9 χρονια φαγαμε χωρις τιτλο και με διοικησεις ελεινες,ομως το καραισκακη ηταν παντα γεματο και εδωσε τη λυση
αν αγαπας την ομαδα δεν την γιουχαρεις γιουχαρεις αυτον που μικραινει την ομαδα
Ρε δωρητη,9 χρονια ομως κανατε πρωταθλητισμο!!Εγω εζησα β εθνικες,κακες πορειες και ειμασταν παντα εκει!!!Εως και λεφτα απο την τσεπη μας δωσαμε για να σωθει αυτη η ομαδα!!Αλλα πονανε τα μυαλα μου να βλεπω αυτο το χαλι,οπως το σημερινο!!Και το λεω ξεκαθαρα,ευθυνονται ο σαουριδης και ο σκορδας!Δεν λεω να φυγει ο Σκορδας,αλλα να σταματησει να ακουει τον αλλο τον καραφλοχαιτη και να παρει την ευθυνη πανω του!Δεν γινεται να κανει κουμαντο ο Σουπερ 3  :tickedoff:!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε δωρητη,9 χρονια ομως κανατε πρωταθλητισμο!!Εγω εζησα β εθνικες,κακες πορειες και ειμασταν παντα εκει!!!Εως και λεφτα απο την τσεπη μας δωσαμε για να σωθει αυτη η ομαδα!!Αλλα πονανε τα μυαλα μου να βλεπω αυτο το χαλι,οπως το σημερινο!!Και το λεω ξεκαθαρα,ευθυνονται ο σαουριδης και ο σκορδας!Δεν λεω να φυγει ο Σκορδας,αλλα να σταματησει να ακουει τον αλλο τον καραφλοχαιτη και να παρει την ευθυνη πανω του!Δεν γινεται να κανει κουμαντο ο Σουπερ 3  :tickedoff:!
σχετικο ειναι αυτο που λες για πρωταθλητισμο
οταν ειμαι 9 χρονια χωρις πρωταθλημα και με σφαγες παντου απο τους αλλους 2 και εχοντας καταντησει η ομαδα ενα χαλι μαυρο ειναι κατι αναλογο με το να πεσεις εσυ στη β(εννοω βασει της δυναμικης των 2 ομαδων)
παντως η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει απο μονη της,αν δεν κανετε οι φιλαθλοι του αρη κατι θα σας κανει ο καθε σαουριδης οτι θελει μεχρι να βαρεθει απο μονος του και να φυγει
οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος αλλα πιστευω οτι η πετρινη εποχη μας θα επρεπε να ειναι παραδειγμα πιστης και αφοσιωσης στην ομαδα,καθως και οδηγος για το πως αλλαζει μια ασχημη κατασταση,απο ολους τους υπολοιπους οπαδους που δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τις ομαδες/διοικησεις τους

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
σχετικο ειναι αυτο που λες για πρωταθλητισμο
οταν ειμαι 9 χρονια χωρις πρωταθλημα και με σφαγες παντου απο τους αλλους 2 και εχοντας καταντησει η ομαδα ενα χαλι μαυρο ειναι κατι αναλογο με το να πεσεις εσυ στη β(εννοω βασει της δυναμικης των 2 ομαδων)
παντως η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει απο μονη της,αν δεν κανετε οι φιλαθλοι του αρη κατι θα σας κανει ο καθε σαουριδης οτι θελει μεχρι να βαρεθει απο μονος του και να φυγει
οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος αλλα πιστευω οτι η πετρινη εποχη μας θα επρεπε να ειναι παραδειγμα πιστης και αφοσιωσης στην ομαδα,καθως και οδηγος για το πως αλλαζει μια ασχημη κατασταση,απο ολους τους υπολοιπους οπαδους που δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τις ομαδες/διοικησεις τους
Δωρητη 9 χρονια πηγαινες για πρωταθλημα!Δεν ζησατε δυσκολες καταστασεις!Χασατε καποια χρηματα σαν ομαδα απο ασχημες διοικησεις αλλα μεχρι εκει!Και μεταγγραφες κανατε καθε χρονια,και πρωταθλημα χτυπαγατε!Σφαγες δεν ειχες πολλες,σε συναρτηση με αλλες ομαδες!!Εγω επεσα 2 φορες β εθνικη και κατεβαζα 2.500 κοσμο στο καθε κωλοχωρι!Η ομαδα κινδυνευε με αφανισμο και πηγαιναμε εμεις να παρουμε τους παιχτες απο το αεροδρομιο και να τους βρουμε ξενοδοχειο γιατι η διοικηση ηταν αφαντη!!!Ο Γραντας μας ειχε στειλει εως και μπραβους σε συνδεσμους για να μας "συνετησουν"!!Διωξαμε ενα καρο απατεωνες,δωσαμε χρηματα απο την τσεπη μας,και στην κυριολεξια κρατησαμε αυτην την ομαδα !!Αυτα τα πραγματα ΚΑΝΕΙΣ  οπαδος,καμιας ομαδας δεν τα εχει ζησει!!

ΥΓ.και ολα αυτα σε μπασκετ και ποδοσφαιρο!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Την διοικηση του ΑΡΗ την κανει ο Σαουριδης,αυτη ειναι η πραγματικοτητα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!Δεν τολμαει κανεις να πει το παραμικρο για τον ερναντεθ και τον Σκορδα γιατι ο Σουπερ 3 τους υποστηριζει μεχρι το τελος!Προσωπικα χεστηκα για το ανο σαουριδης και λαμπρος ηταν συμμαθητες ή αν ηταν και οι 2 στον σουπερ 3 οταν ιδρυθηκε!!Αυτη τι στιγμη η μονη λυση ειναι η αλλαγη προπονητη!!ΤΕΛΟΣ!!!!

ΥΓ.προσωπικα δεν ξαναπατω γηπεδο,ουτε θα ξαναπαροκολουθησω παιχνιδι οσο ο σαουριδης κανει κουμαντο!!!Δεν γουσταρω να βλεπω την ομαδα να παραπαιει για τα καπριτσια ορισμενων ηλιθιων  :tickedoff:!!
Δεν γουσταρω να στηριζεται μια λανθασμενη επιλογη μονο και μονο γιατι ο προεδρος της ΠΑΕ με τον προεδρο(τρομαρα του) του Σουπερ 3 ειναι κολλητοι!!Δεν θελω να παω γηπεδο και να(ξανα)πλακωθω με τους σουπεραδες,ουτε να γιουχαρω την ομαδα!Να γινει κατι και να σταματησει αυτο το χαλι που παρουσιαζει η ομαδα,θελω!Πρωτη λυση για να γινει αυτο ειναι η αλλαγη προπονητη!

ARIS AUTONOMEN - ATHENS CLUB  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έαν ποιηματάκι για το σκουληκάκι:

Οταν στα λέγαμε για το φασιστάκι, εσύ είχες ως ασχολία τη γυναίκα του Ζαγοράκη. 
Τώρα που όλα οσα λέγαμε βγαίνουν αληθινά, ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΣ ΛΑΚΑΜΑ; 

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
warhol εχεις ζησει ολα αυτα και λες δε πας στο γηπεδο?
χαρας στο κουραγιο σου.Δηλαδη γουσταρες πιο πολυ μαλλον οταν η ομαδα δεν ειχε διοικηση.Τωρα ξερεις ποιον να κραξεις.

Αν ειναι δυνατον να συμφωνω πιο πολυ με τον ολυμπιακο απ' οτι με τους Αριανους.Το γηπεδο δε μας το κοβει κανεις.Και κανεις δεν ειπε οτι η ομαδα παει για πρωτη θεση κτλ.Αν ειχατε τετοιες προσδοκιες μαλλον λαθος κανατε.Βεβαια κανενας δε φανταζοταν οτι θα φερναμε και αυτα τα αποτελεσματα.

Δηλαδη δε σε πειραζε που γινες σε ενα ματς το οποιο θα το χασεις με κατεβασμενα χερια απ' οτι τωρα που εχεις την πιο υγιη ομαδα στο πρωταθλημα.Το δρομο θα το δρουμε μην απελπιζεστε.Εχουμε πλεον θεμελια για ουρανοξυστη

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οταν οι άλλοι στα έλεγαν το καλοκαίρι, εσύ είχες ως ασχολία τα υπονοούμενα για τη γυναίκα του Ζαγοράκη.  Τώρα που όλα οσα λέγαμε βγαίνουν αληθινά, ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΣ ΛΑΚΑΜΑ;  (καλό ρίμα, έτσι;)
Το καλοκαιρι πανηγυριζες που στον δευτερο γυρο μας ειχες κερδισει και δεν εβγαζες τσιμουδια για το ποσους ποντους ψηλοτερα τερματησα απο σενα!Επισης ελεγες οτι σηκωσαμε τον αμανε επειδη 2 χρονια παιζουμε καλη μπαλα και εσυ εισαι ανυπαρκτος!Τωρα που ψιλοπαιζεις καλα(με αβαντες) μιλας για πρωταθλημα και τσαμπιονς λιγκ!Κρατα μια σταθερη γραμμη επιτελους!Να σου υπενθυμισω οτι υποστηριζες οτι με τον Δροσο στο μπασκετ θα τερματησετε ψηλοτερα απο μας!επιμενεις ακομα?
Και επειδη οπως σου ειχα πει,στην επομενη βρισια θα φας μιοιυτ,τσακο το τωρα μπας και βαλεις μυαλουδακι  ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Για πες μας ρε γουρχολ, πως σου φάνηκε ο λεονάρντο;  Πιάνουν τα φάλτσα του;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Έιδες που όλα όσα λέγαμε βγάινουν αληθινά;  Το καλοκαίρι πανηγυρίζατε για τις μεταγραφές μπατιόν και μεικτή γ' εθνικής ισπανίας.  Τότε δεν υπήρχε σκόρδας και σαουρίδης;  Τώρα γιατί μιξοκλαιτε;  Αυτό τον Αρη θέλατε και αυτόν έχετε...

Το καλοκαιράκι στην ακρογυαλιά έγραφες συνέχεια οτι η γυναίκα του ζαγοράκη είναι αυτό που ισχυριζόσουν οτι είναι...  Τώρα κάνεις και απειλες για βρισιές και το παίζεις ηθικολόγος, τι υποκρισία θεέ μου.  Για όνομα   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν συναγωνιζεται τον διαιτητη της αναμετρησης παοκ-οφη,αλλα ενταξει οτι μπορει κανει....!
Ρε συ γουρχολ μη με κάνεις μιουτ σε παρακαλώ, εντάξει ρε γουρχολ, κοίτα ρε γουαρχολ να ουμε εδώ καταβάθως είμαστε φιλαράκια να ούμε, εντάξει να ούμε, μη ξηγιέσαι έτσι να ούμε, να είσαι σπαθένιος να ούμε...

ουστ να ούμε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και επειδη οπως σου ειχα πει,στην επομενη βρισια θα φας μιοιυτ,τσακο το τωρα μπας και βαλεις μυαλουδακι  ;)
μην κανεις καμια χαζομαρα
τοσες μερες τον περιμενα να φανει(προφανως περιμενε να νικησει σε μπαλα και μπασκετ)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Έιδες που όλα όσα λέγαμε βγάινουν αληθινά;  Το καλοκαίρι πανηγυρίζατε για τις μεταγραφές μπατιόν και μεικτή γ' εθνικής ισπανίας.  Τότε δεν υπήρχε σκόρδας και σαουρίδης;  Τώρα γιατί μιξοκλαιτε;  Αυτό τον Αρη θέλατε και αυτόν έχετε...

Το καλοκαιράκι στην ακρογυαλιά έγραφες συνέχεια οτι η γυναίκα του ζαγοράκη είναι αυτό που ισχυριζόσουν οτι είναι...  Τώρα κάνεις και απειλες για βρισιές και το παίζεις ηθικολόγος, τι υποκρισία θεέ μου.  Για όνομα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Για τον σαουριδη τα εχω πει πολλες φορες!!Αλλα εγω εχω τα αρχιδια να κανω κριτικη ακομα και σε συνδεσμιτες της ομαδας μου,ενω εσυ αγαπητε μου δεν εχει το θαρρος να πεις το παραμικρο για τον μαναβη π.χ!Τι εχεις να πεις που ο ηθικολογος και παοκι ζαγορακης πηρε κανονικα τα 700.000 ευρω που του χρωσταγαν οι παλιες διοικησεις και τα εβαλε στη τσεπη ΤΟΥ?Κανε πρωτα μια κριτικη στην ομαδα σου και στα προσωπα που την απαρτιζουν και μετα μιλαμε!
Μιλας για υποκρισια που κλαιγοσουν οταν καποιος ολυμπιακος σας ελεγε βουλγαρους ενω οταν καποιες φιλεναδες σου το παιζαν μαγκιτησες εκανες την κινεζα για να μην τους στεναχωρησεις!
Που ειναι τωρα τα ποστ σου για συμπαρασταση στο μπασκετ και στον Δροσο και για τα γουστα που θα βγαζατε εις βαρος μας στο μπασκετακι?
Οπως βλεπεις ΟΛΟΙ οι αρειανοι του θρεντ ειναι εδω και στις ηττες,ενω εσυ εξαφανιζοσουν για μερες μετα απο ηττες!!ξερεις καλα το παιχιδακι αυτο!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για τον σαουριδη τα εχω πει πολλες φορες!!Αλλα εγω εχω τα αρχιδια να κανω κριτικη ακομα και σε συνδεσμιτες της ομαδας μου,ενω εσυ αγαπητε μου δεν εχει το θαρρος να πεις το παραμικρο για τον μαναβη π.χ!Τι εχεις να πεις που ο ηθικολογος και παοκι ζαγορακης πηρε κανονικα τα 700.000 ευρω που του χρωσταγαν οι παλιες διοικησεις και τα εβαλε στη τσεπη ΤΟΥ?Κανε πρωτα μια κριτικη στην ομαδα σου και στα προσωπα που την απαρτιζουν και μετα μιλαμε!
Μιλας για υποκρισια που κλαιγοσουν οταν καποιος ολυμπιακος σας ελεγε βουλγαρους ενω οταν καποιες φιλεναδες σου το παιζαν μαγκιτησες εκανες την κινεζα για να μην τους στεναχωρησεις!
Που ειναι τωρα τα ποστ σου για συμπαρασταση στο μπασκετ και στον Δροσο και για τα γουστα που θα βγαζατε εις βαρος μας στο μπασκετακι?
Οπως βλεπεις ΟΛΟΙ οι αρειανοι του θρεντ ειναι εδω και στις ηττες,ενω εσυ εξαφανιζοσουν για μερες μετα απο ηττες!!ξερεις καλα το παιχιδακι αυτο!
ειπες κανεις κριτικη σε συνδεσμιτες,ε βεβαια αφου ολοι κανουν πλεον το ιδιο πραγμα για την συνδεσμαρα σου.....ολοι εκτος αυτων που ανηκουν εκει κ δεν ειμαι κ σιγουρος αν δεν κανουν κ αυτοι

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αστον ρε ντέκερ, θα ε΄χει κατεβάσει κανα τζακ τώρα και γράφει αλήθειες

λίγο στα του ΠΑΟΚ τα μπερδεύει βέβαια (όπως η σύγκριση μανάβη με σαουρίδη)

Ο Ζαγοράκης τα χρωστούμενα τα χάρισε, αλλά και να μην τα χάριζε χαλάλι του, δεδουλευμένα ήταν, τα δικαιούται.  Αλλοι είναι αυτοί που πιστολιάζουν δεδουλευμένα

Γραψε ρε γουόρχολ για μπασκετ μπας και νοιώσεις λίγο ανώτερος.  Υπάρχει και το βόλει και το πινγ πονγ (sic)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom