Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εκτός από τους Maiden και την Μαντσεστερ δεν χωνεύω τίποτε άλλο από αυτή τη χώρα. Άσε φίλε, δικά μου κολλήματα με τον λαό και τη χώρα αυτή
Μουσικη,μπαλλα και μασσατζιδικα,τι αλλο θες ρε Πετραρα,α και πολλους κρυφογκει που συνεπαγεται πολλες αγγλιδες μουναρες στερημενες...οσο για τη βια πραγματι υπαρχει οπως και τρομερη ξενοφοβια αλλα μαθαινεις να ζεις με αυτα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μουσικη,μπαλλα και μασσατζιδικα,τι αλλο θες ρε Πετραρα,α και πολλους κρυφογκει που συνεπαγεται πολλες αγγλιδες μουναρες στερημενες...οσο για τη βια πραγματι υπαρχει οπως και τρομερη ξενοφοβια αλλα μαθαινεις να ζεις με αυτα...
Ρε συ δεν βλέπεις πως κάνουν όταν τους αμολάνε εδώ; Τόσο καταπιεσμένοι είναι;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα ιδια κανουν και στις γειτονιες τους πιστεψε με,κατουραν στο δρομο και κανουν ο,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις και το επομενο πρωι ειναι γραββατομενοι στο γραφειακι τους στην τραπεζα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα ιδια κανουν και στις γειτονιες τους πιστεψε με,κατουραν στο δρομο και κανουν ο,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις και το επομενο πρωι ειναι γραββατομενοι στο γραφειακι τους στην τραπεζα...
Μετά άμα λέω οτι είναι στόκοι έχω άδικο;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τους γραφεις στ'αρχιδια σου,γαμας Αγγλιδες και κανεις τα κεφια σου...
Καλά αν πάω για εκδρομή τους γράφω στα αρχίδια μου αν όμως είναι να ζήσω εκεί, δεν νομίζω να τα καταφέρω. Τέλος πάντως γάμα τους αυτούς. Οργανώνεις κανένα Χριστουγεννιάτικο σεξοτουρισμό η εδώ να την βγάλεις;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλά αν πάω για εκδρομή τους γράφω στα αρχίδια μου αν όμως είναι να ζήσω εκεί, δεν νομίζω να τα καταφέρω. Τέλος πάντως γάμα τους αυτούς. Οργανώνεις κανένα Χριστουγεννιάτικο σεξοτουρισμό η εδώ να την βγάλεις;
Θα αρχισω να οργανωνω απο ανοιξη που θα ειμαι πιο χαλαρος,εδω θα τη βγαλω δυστυχως

Επισκέπτης
Τόσο κωλοχανείο είμαστε εμείς εδώ και τους τα επιτρέπουμε.
Όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στο νησί είχα τσαντιστεί!!!!!!!!!! με οδηγό γιατί με περίμενε να περάσω από διάβαση πεζών κι εγώ του φώναζαζα ξεκίνα μλκ νυχτώσαμε..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που είσαι ρε Agniuuuuuusssssssss;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Το επιβεβαίωσε και απο 2η μεριά λέει ο Ζαγόρας! :huh:

Stories