Επισκέπτης
Γιατί να αυτοκτονούσες?Αν ζούσα στην Αγγλία θα είχα αυτοκτονήσει οπότε πάλι δεν θα έβλεπα πρωτάθλημα
Γιατί να αυτοκτονούσες?Αν ζούσα στην Αγγλία θα είχα αυτοκτονήσει οπότε πάλι δεν θα έβλεπα πρωτάθλημα
Εκτός από τους Maiden και την Μαντσεστερ δεν χωνεύω τίποτε άλλο από αυτή τη χώρα. Άσε φίλε, δικά μου κολλήματα με τον λαό και τη χώρα αυτήΓιατί να αυτοκτονούσες?
Λίγα με την πατρίδα μου για να μην έχουμε άλλα! *PΕκτός από τους Maiden και την Μαντσεστερ δεν χωνεύω τίποτε άλλο από αυτή τη χώρα. Άσε φίλε, δικά μου κολλήματα με τον λαό και τη χώρα αυτή
Μουσικη,μπαλλα και μασσατζιδικα,τι αλλο θες ρε Πετραρα,α και πολλους κρυφογκει που συνεπαγεται πολλες αγγλιδες μουναρες στερημενες...οσο για τη βια πραγματι υπαρχει οπως και τρομερη ξενοφοβια αλλα μαθαινεις να ζεις με αυτα...Εκτός από τους Maiden και την Μαντσεστερ δεν χωνεύω τίποτε άλλο από αυτή τη χώρα. Άσε φίλε, δικά μου κολλήματα με τον λαό και τη χώρα αυτή
Ρε συ δεν βλέπεις πως κάνουν όταν τους αμολάνε εδώ; Τόσο καταπιεσμένοι είναι;Μουσικη,μπαλλα και μασσατζιδικα,τι αλλο θες ρε Πετραρα,α και πολλους κρυφογκει που συνεπαγεται πολλες αγγλιδες μουναρες στερημενες...οσο για τη βια πραγματι υπαρχει οπως και τρομερη ξενοφοβια αλλα μαθαινεις να ζεις με αυτα...
Τα ιδια κανουν και στις γειτονιες τους πιστεψε με,κατουραν στο δρομο και κανουν ο,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις και το επομενο πρωι ειναι γραββατομενοι στο γραφειακι τους στην τραπεζα...Ρε συ δεν βλέπεις πως κάνουν όταν τους αμολάνε εδώ; Τόσο καταπιεσμένοι είναι;
Μετά άμα λέω οτι είναι στόκοι έχω άδικο;Τα ιδια κανουν και στις γειτονιες τους πιστεψε με,κατουραν στο δρομο και κανουν ο,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις και το επομενο πρωι ειναι γραββατομενοι στο γραφειακι τους στην τραπεζα...
Τους γραφεις στ'αρχιδια σου,γαμας Αγγλιδες και κανεις τα κεφια σου...Μετά άμα λέω οτι είναι στόκοι έχω άδικο;
Καλά αν πάω για εκδρομή τους γράφω στα αρχίδια μου αν όμως είναι να ζήσω εκεί, δεν νομίζω να τα καταφέρω. Τέλος πάντως γάμα τους αυτούς. Οργανώνεις κανένα Χριστουγεννιάτικο σεξοτουρισμό η εδώ να την βγάλεις;Τους γραφεις στ'αρχιδια σου,γαμας Αγγλιδες και κανεις τα κεφια σου...
Θα αρχισω να οργανωνω απο ανοιξη που θα ειμαι πιο χαλαρος,εδω θα τη βγαλω δυστυχωςΚαλά αν πάω για εκδρομή τους γράφω στα αρχίδια μου αν όμως είναι να ζήσω εκεί, δεν νομίζω να τα καταφέρω. Τέλος πάντως γάμα τους αυτούς. Οργανώνεις κανένα Χριστουγεννιάτικο σεξοτουρισμό η εδώ να την βγάλεις;
Τόσο κωλοχανείο είμαστε εμείς εδώ και τους τα επιτρέπουμε.Ρε συ δεν βλέπεις πως κάνουν όταν τους αμολάνε εδώ; Τόσο καταπιεσμένοι είναι;
Μην παίζεις με τον πόνο μας ρε παπάραΜόλις άκουσα ότι τελείωσε ο Κικε!
Σοβαρά μιλάω ρε, πριν 5 λεπτά το είπαν στο libero!Μην παίζεις με τον πόνο μας ρε παπάρα
Λες να είναι όντως μια καλή χρονιά;Σοβαρά μιλάω ρε, πριν 5 λεπτά το είπαν στο libero!
Δεν ξέρω αλλά τώρα που μιλούσε με τον Σπυρόπουλο ο Ζαγόρας είπε πως υπάρχει μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι φεύγει ο Ερναντεθ απο τον Άρη!Λες να είναι όντως μια καλή χρονιά;
Εδω ειμαι παιδια,τι τρεχει?Πειτε μου αλλα θελω ακριβες ρεπορταζ,οχι φημες...Που είσαι ρε Agniuuuuuusssssssss;;;;;;;;;
Βάλε libero, μετά τις διαφημίσεις θα πει και άλλα!Εδω ειμαι παιδια,τι τρεχει?Πειτε μου αλλα θελω ακριβες ρεπορταζ,οχι φημες...