Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλημερα στα παιδια. Αρης και δεν ειμαι καλα...
Και στον δευτερο γυρο ολα θα ειναι οπως πρεπει.
Αλλιως αντιο Κικε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα στα παιδια. Αρης και δεν ειμαι καλα...
Και στον δευτερο γυρο ολα θα ειναι οπως πρεπει.
Αλλιως αντιο Κικε...
Καλημέρα φίλτατε. Τα πράγματα δεν θα πάνε καλύτερα στον δεύτερο γύρο αν περιμένουμε να χειροτερέψουν για να φύγει ο Κίκε. (Καλά δεν έγραψα...ζωγράφισα ο πούστης)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τώρα που τον ξαναβλέπω καλύτερα, μάλλον μαλακία έγραψα γιατί πρέπει να είναι ο Αγγελάκας και όχι ο Κατσιμίχας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο Αγγελάκας είναι αδερφέ αλλά και ο Κατσιμίχας δικός μας είναι.
Έπρεπε να κολλήσω τη μούρη μου στην οθόνη για να το καταλάβω. Γαμώ την γκαβωμάρα μου.
Καλά τι χάλι ήταν αυτό πάλι χθες;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Έπρεπε να κολλήσω τη μούρη μου στην οθόνη για να το καταλάβω. Γαμώ την γκαβωμάρα μου.
Καλά τι χάλι ήταν αυτό πάλι χθες;
Ματς δεν ειδα ουτε ακουσα αλλα απο τη βραδυνη ενημερωση καταλαβα οτι ειμαστε για το bourdela. Εχω μια μικρη ελπιδα εν οψη μεταγραφικης περιοδου.
Παντως ο Λαμπρος αν δει οτι δεν αλλαζει κατι στον 2ο γυρο τον εστειλε τον Κικε. Μην εχουμε αυταπατες. Αν δεν κλεισει η σαιζον δεν θα φυγει ο μελατος. Φαινεται οτι ο Λαμπρος δινει την ευκαιρια για να μην εχει να λεει ο αλλος και ας ειναι και εις βαρος της ομαδας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η φαση της αποβολης ηταν οτι πιο γελοιο εχω δει στα ελληνικα γηπεδα(μετα την πτωση του Κονσεισαο βεβαια με πανιωνιο).Μαρκαρισματα και αλληλοσπρωξιματα που γινονται σε καθε κορνερ σε ολα τα γηπεδα ολου του κοσμου ο γνωστος αντιαρειανος Κουκουλακης τα κιτρινισε.Και ο βαρουχας μας ειπε οτι εφαρμοσε το γραμμα του νομου.Τοτε ρε βαρουχα επρεπε να εχουμε 3-4 αποβολες σε καθε παιχνιδι,πλακα μας κανεις?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η φαση της αποβολης ηταν οτι πιο γελοιο εχω δει στα ελληνικα γηπεδα(μετα την πτωση του Κονσεισαο βεβαια με πανιωνιο).Μαρκαρισματα και αλληλοσπρωξιματα που γινονται σε καθε κορνερ σε ολα τα γηπεδα ολου του κοσμου ο γνωστος αντιαρειανος Κουκουλακης τα κιτρινισε.Και ο βαρουχας μας ειπε οτι εφαρμοσε το γραμμα του νομου.Τοτε ρε βαρουχα επρεπε να εχουμε 3-4 αποβολες σε καθε παιχνιδι,πλακα μας κανεις?
Καλημέρα σιχαμερό ερπετό. Με'γεια τους Wishbone Ash. Πως και δεν βρίζεις τον Κίκε; Τι αντιβίωση πήρες; Ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη να ξαναγυρίσει ο βάτραχος;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλημέρα σιχαμερό ερπετό. Με'γεια τους Wishbone Ash. Πως και δεν βρίζεις τον Κίκε; Τι αντιβίωση πήρες; Ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη να ξαναγυρίσει ο βάτραχος;
Καλημερα και σ'εσενα,του Κικε του τα χωσα χθες,βαριεμαι να τα επαναλαμβανω αλλωστε αυτοι που θα πρεπε να κανουν κατι μαλλον δεν εχουν τη διαθεση,περιμενουν αλλες 5 ισοπαλιες και 2-3 ηττες για να ξυπνησουν.Φερτε Λινεν ΤΩΡΑ!!!.Ευχομαι να σε φτιαχνω λιγακι με το Argus.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα και σ'εσενα,του Κικε του τα χωσα χθες,βαριεμαι να τα επαναλαμβανω αλλωστε αυτοι που θα πρεπε να κανουν κατι μαλλον δεν εχουν τη διαθεση,περιμενουν αλλες 5 ισοπαλιες και 2-3 ηττες για να ξυπνησουν.Φερτε Λινεν ΤΩΡΑ!!!.Ευχομαι να σε φτιαχνω λιγακι με το Argus.
Με παραφτιάχνεις. Όσο για τον Λίνεν είσαι σίγουρος; Λίγο κυκλοθυμικός δεν είναι;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με παραφτιάχνεις. Όσο για τον Λίνεν είσαι σίγουρος; Λίγο κυκλοθυμικός δεν είναι;
Μια χαρα προπονητης ειναι,βεβαια απο αυτον που εχουμε ολοι οι υπολοιποι φαινονται κλασεις ανωτεροι.Αν και οπως ειπα,τζαμπα το συζηταμε,δεν εχουν σκοπο να τον αλλαξουν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια χαρα προπονητης ειναι,βεβαια απο αυτον που εχουμε ολοι οι υπολοιποι φαινονται κλασεις ανωτεροι.Αν και οπως ειπα,τζαμπα το συζηταμε,δεν εχουν σκοπο να τον αλλαξουν.
Γι'αυτό και γω δεν ξαναπάω γήπεδο και να πάνε να γαμηθούνε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ταρατσα εσυ που ολα τα σχολιαζεις πως την ειδες τη σφαγη του Εργοτελη?

Επισκέπτης

Συνημμένα

• PDVD_605.jpg
    PDVD_605.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom