Επισκέπτης
Καλημέρα αδέρφια. Χαθήκαμε.
Διαφωνώ διαβάζοντας το παραλήρημά σου.Χαλαρότατος είμαι.......
Απλά έγραψα τα γεγονότα...Διαφωνώ διαβάζοντας το παραλήρημά σου.
Καλημέρα φίλτατε. Τα πράγματα δεν θα πάνε καλύτερα στον δεύτερο γύρο αν περιμένουμε να χειροτερέψουν για να φύγει ο Κίκε. (Καλά δεν έγραψα...ζωγράφισα ο πούστης)Καλημερα στα παιδια. Αρης και δεν ειμαι καλα...
Και στον δευτερο γυρο ολα θα ειναι οπως πρεπει.
Αλλιως αντιο Κικε...
Καλημέρα αδελφέ. Όπως βλέπεις τιποτα δεν έχει αλλάξει όπως πρωτοτραγούδησε ο εικονιζόμενος στο avatar σουΚαλημέρα αδέρφια. Χαθήκαμε.
Ο Αγγελάκας είναι αδερφέ αλλά και ο Κατσιμίχας δικός μας είναι.Τώρα που τον ξαναβλέπω καλύτερα, μάλλον μαλακία έγραψα γιατί πρέπει να είναι ο Αγγελάκας και όχι ο Κατσιμίχας
Έπρεπε να κολλήσω τη μούρη μου στην οθόνη για να το καταλάβω. Γαμώ την γκαβωμάρα μου.Ο Αγγελάκας είναι αδερφέ αλλά και ο Κατσιμίχας δικός μας είναι.
Ματς δεν ειδα ουτε ακουσα αλλα απο τη βραδυνη ενημερωση καταλαβα οτι ειμαστε για το bourdela. Εχω μια μικρη ελπιδα εν οψη μεταγραφικης περιοδου.Έπρεπε να κολλήσω τη μούρη μου στην οθόνη για να το καταλάβω. Γαμώ την γκαβωμάρα μου.
Καλά τι χάλι ήταν αυτό πάλι χθες;
Καλημέρα σιχαμερό ερπετό. Με'γεια τους Wishbone Ash. Πως και δεν βρίζεις τον Κίκε; Τι αντιβίωση πήρες; Ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη να ξαναγυρίσει ο βάτραχος;Η φαση της αποβολης ηταν οτι πιο γελοιο εχω δει στα ελληνικα γηπεδα(μετα την πτωση του Κονσεισαο βεβαια με πανιωνιο).Μαρκαρισματα και αλληλοσπρωξιματα που γινονται σε καθε κορνερ σε ολα τα γηπεδα ολου του κοσμου ο γνωστος αντιαρειανος Κουκουλακης τα κιτρινισε.Και ο βαρουχας μας ειπε οτι εφαρμοσε το γραμμα του νομου.Τοτε ρε βαρουχα επρεπε να εχουμε 3-4 αποβολες σε καθε παιχνιδι,πλακα μας κανεις?
Καλημερα και σ'εσενα,του Κικε του τα χωσα χθες,βαριεμαι να τα επαναλαμβανω αλλωστε αυτοι που θα πρεπε να κανουν κατι μαλλον δεν εχουν τη διαθεση,περιμενουν αλλες 5 ισοπαλιες και 2-3 ηττες για να ξυπνησουν.Φερτε Λινεν ΤΩΡΑ!!!.Ευχομαι να σε φτιαχνω λιγακι με το Argus.Καλημέρα σιχαμερό ερπετό. Με'γεια τους Wishbone Ash. Πως και δεν βρίζεις τον Κίκε; Τι αντιβίωση πήρες; Ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη να ξαναγυρίσει ο βάτραχος;
Με παραφτιάχνεις. Όσο για τον Λίνεν είσαι σίγουρος; Λίγο κυκλοθυμικός δεν είναι;Καλημερα και σ'εσενα,του Κικε του τα χωσα χθες,βαριεμαι να τα επαναλαμβανω αλλωστε αυτοι που θα πρεπε να κανουν κατι μαλλον δεν εχουν τη διαθεση,περιμενουν αλλες 5 ισοπαλιες και 2-3 ηττες για να ξυπνησουν.Φερτε Λινεν ΤΩΡΑ!!!.Ευχομαι να σε φτιαχνω λιγακι με το Argus.
Μια χαρα προπονητης ειναι,βεβαια απο αυτον που εχουμε ολοι οι υπολοιποι φαινονται κλασεις ανωτεροι.Αν και οπως ειπα,τζαμπα το συζηταμε,δεν εχουν σκοπο να τον αλλαξουν.Με παραφτιάχνεις. Όσο για τον Λίνεν είσαι σίγουρος; Λίγο κυκλοθυμικός δεν είναι;
Γι'αυτό και γω δεν ξαναπάω γήπεδο και να πάνε να γαμηθούνεΜια χαρα προπονητης ειναι,βεβαια απο αυτον που εχουμε ολοι οι υπολοιποι φαινονται κλασεις ανωτεροι.Αν και οπως ειπα,τζαμπα το συζηταμε,δεν εχουν σκοπο να τον αλλαξουν.
Καλημέρα αδέρφια. Χαθήκαμε.
[size=20pt]Email στείλατε?[/size]Γι'αυτό και γω δεν ξαναπάω γήπεδο και να πάνε να γαμηθούνε
Ξεκόλλα μωρή Αγγλόπουστα[size=20pt]Email στείλατε?[/size]![]()