Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα παιδιά

Δυστυχώς για εσάς ήρθε αυτό για το οποίο ήμουν σίγουρος και είχα και το θάρρος να βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου.  Επίσης δυστυχώς κανείς από εσάς δεν είχε το θάρρος να κάνει πλάκα όλη αυτή την εβδομάδα που πέρασε, κάποιοι με 1000 ποστ στο συγκεκριμένο θρεντ κρύφτηκαν τις τελευταίες μέρες...

Το τελευταίο που ανέφερα με κάνει να μην έχω διάθεση να σας καζουρέψω...  Θα γράψω όμως λίγα πράγματα για το παιχνίδι, για τις 2 ομάδες και την ατμόσφαιρα...

Οσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι μίας ομάδας της superleauge με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ του Σάντος, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να περιμένει πίσω για να βγεί μπροστά είτε κλέβοντας την μπάλα στην άμυνα του αντιπάλου είτε παίζοντας κάθετα από το κέντρο με βαθιές μπαλιές των αμυντικών (2κεντρικών ή 2 χαφ).  Έτσι έγινε το γκολ με την αεκ, έτσι έγινε με το θρασύμβουλο, έτσι χάθηκε και η ευκαιρία με τον Κων/δη στο 1ο ημίχρονο.

Αυτό που μου αρέσει αφάνταστα όμως ως οπαδό, και σε αντίθεση με το τι πιστεύουν κάτι αγγελικοί, είναι η προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα και στην γενική αμυντική λειτουργία της ομάδας.  Το μόνο που θυμάμαι στα 4 αυτά ματς είναι:  1 σουτ του σίμιτς με τον όφη, το γκολ της αεκ και το λάθος του δάρλα με το σου του σκόκο, μηδέν από θρασύμβουλα και σχεδόν 0 από άρη (ενα σου από πλάγια θέση του νέτο και ένα έξω απ την περιοχή του μεγάλου παιχταρά αντικαταστάτη του ίβιτς).
Και αν για τον ΟΦΗ δεν έχω και την καλύτερη άποψη, ο Θρασύμβουλας έκανε 6 κλασσικές με τον βάζελο και άλλες τόσες με τον εργοτέλη, η ΑΕΚ κέρδισε ΠΑΟ, έβαλε 2 γκόλ στον Πανιώνιο και της ακυρώθηκε ένα κανονικό και ο Αρης έκανε ευκαιρίες και με τον λεβαδειακό και με τον παο και με τον εργοτέλη (έστω και μετά το 3μπαλο)

Ο αρης δυστυχώς (το εννοώ) πληρώνει τα σφάλματα της υπερβολικής αγάπης του Προέδρου του, που σκέφτεται ως σουπεράς και όχι ως πρόεδρος.  Αυτό είναι μεγάλη κατάντια διότι όταν βγαίνεις στα μικρόφωνα και είσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε πρέπει να σκεφτείς οτι μιλώντας στα κανάλια αντιπροσωπεύεις όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ και όχι τον σουπερ 3 λάμπρο μου...  Αυτά που είπες και το ύφος σου δεν αρμόζουν και σίγουρα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Αρειανών...
Επίσης ένα απο τα λάθη του λάμπρου είναι που έδωσε το δικαίωμα στον ντούσαν για να του την κάνει αφού άρχισε την προετοιμασία.  Από την στιγμή που έγινε το θέμα με τον ΠΑΟ έπρεπε να τον διώξει αμέσως μετά τον τελικό πέρυσι...  Ο εγωισμός του έφερε την παραίτηση μετά την έναρξη της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να έρθει ένας άνεργος, με παίχτες όχι δικούς του, με πρόγραμμα προετοιμασίας, φιλικών κτλ όχι δικά του επίσης... Από αυτόν τον προπονητή εσείς ζητάτε να γίνει ντούσαν στην θέση του ντούσαν, όχι για κανενα άλλο λόγο, αλλά απλά για να ρίξετε το φταίξιμο από τη διοικηση...

Για να το συνοψίσω, το ματς πήγε όπως το φανταζόμουν (φυσικά ότι έγραφα τα έγραφα για να σας τσιγκλίσω...), και είμαι περήφανος διότι ως φίλαθλος βλέπω αυτό που πρέπει να βλέπω από την ομάδα μου.  Μία ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή και περιμένει την ευκαιρία να τον χτυπήσει.  Άλλοι μπορεί να προτιμούν τα σκόρ τύπου 5-4 του άγγελου και να τρέμουν ανεβάζωντας 200 σφυγμούς όταν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα.  Εγώ είμαι ρεαλιστής και βλέπω οτι στην ευρώπη η μόνη ομάδα που καταφέρνει θέαμα + άμυνα είναι η μάντσεστερ...

υ.γ.  π@υτσα πάλι....
Συμφωνώ απόλυτα με ότι λες αλλά όχι και κανείς δεν έκανε πλάκα, μην ξηγιέσαι έτσι. Παραβλέπω και το τελευταίο με την Μάντσεστερ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Κικε ακομη δεν εφυγε?Τι περιμενετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο Κικε ακομη δεν εφυγε?Τι περιμενετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...?
κάνε βρε παιδάκι μου λίγο υπομονή με τον Κίκε.  Αν θυμάσαι από πρόπερσι, ο κίκε φορτσάρει μετά τον γενάρη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κάνε βρε παιδάκι μου λίγο υπομονή με τον Κίκε.  Αν θυμάσαι από πρόπερσι, ο κίκε φορτσάρει μετά τον γενάρη...
Αν τον αφησω μεχρι τον Γεναρη η ομαδα θα φουνταρει δε θα φορτσαρει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Η αποθέωση της μαλακίας είναι ο Ντελόρτε. Μαλάκα μου ΠΟΣΟ έψαξαν για να τον βρούν; Ο βρωμιάρης ο Βιτολο πως σου φάνηκε;
κάτω ο ερνάντεθ....

αυτός φταίει για όλα...

στην πυρά...

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Petrosyh σκουληκακι να μη χαρακτηρισεις καποιον που δεν ξερεις,οταν δεν γραφει κανεις για σενα.Αυτες τις βλαχομαγκιες να τις κανεις στους ομοειδεατες σου.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Petrosyh σκουληκακι να μη χαρακτηρισεις καποιον που δεν ξερεις,οταν δεν γραφει κανεις για σενα.Αυτες τις βλαχομαγκιες να τις κανεις στους ομοειδεατες σου.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Όταν μπαίνεις εδώ μέσα και με βρίζεις θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει βλακάρα. Αυτά...δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, έχω να ξύσω τα αρχίδια μου.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Όταν μπαίνεις εδώ μέσα και με βρίζεις θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει βλακάρα. Αυτά...δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, έχω να ξύσω τα αρχίδια μου.
και πολυ ασχοληθηκες Πετραν

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

Εσυ την αρχισες την ολη φαση.Αντε γεια τωρα,ενα και να ΚΑΙΕΙ,ταγαρακο.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λιγη ψυχραιμια παιδια,μην τρελαινεστε!Ερχεται και το ντερμπι παραμονης με τη γρια και δεν λεει να πατε με τετιοα νευρα!Παντως περα απο την πλακα και την καζουρα το ματς με τον Ηρακλη μονο ευκολο δεν ειναι για τον αρη αφου απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα ο ηρακλης αποδιδει καλο μπαλα και κανει ευκαιριες.Αν πατε με ερναντεθ πολυ δυσκολα βλεπω ασσο!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Λιγη ψυχραιμια παιδια,μην τρελαινεστε!Ερχεται και το ντερμπι παραμονης με τη γρια και δεν λεει να πατε με τετιοα νευρα!Παντως περα απο την πλακα και την καζουρα το ματς με τον Ηρακλη μονο ευκολο δεν ειναι για τον αρη αφου απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα ο ηρακλης αποδιδει καλο μπαλα και κανει ευκαιριες.Αν πατε με ερναντεθ πολυ δυσκολα βλεπω ασσο!
εχω εναν καλο οφθαλμιατρο να συστησω....

Επισκέπτης
καλημερα αρειανα..
υπομονη ρε..
Υ.Γ γιατρε γραψτους στα παπαρια σου..
οποτε σου την λενε,να θυμασαι τι εγραφε ο ΘΕΟΣ στο μπλουζακι του..
8 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα με κανει να υποστηριζω τις γριες για να φυγει ο ατιμος ο Κικε...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα αρειανα..
υπομονη ρε..
Υ.Γ γιατρε γραψτους στα παπαρια σου..
οποτε σου την λενε,να θυμασαι τι εγραφε ο ΘΕΟΣ στο μπλουζακι του..
8 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ετσι ετσι συγνωμη για την καθυστερηση 8!!!  το κακο με τα παπαρια μου ειναι οτι γραψε γραψε δεν εχουν αλλο χωρο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσυ την αρχισες την ολη φαση.Αντε γεια τωρα,ενα και να ΚΑΙΕΙ,ταγαρακο.
Πάνε τρείς σελίδες πίσω και θυμήσου τι έγραφες χθες βράδυ μαλακισμένο και τράβα γαμήσου που άρχισα εγώ πρώτος

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
CONSEISAO,διπλο στον εργοτελη και αστους να προσπαθουν να φγουν απο την λασπη αυτους.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παντως περα απο την πλακα και την καζουρα το ματς με τον Ηρακλη μονο ευκολο δεν ειναι για τον αρη αφου απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα ο ηρακλης αποδιδει καλο μπαλα και κανει ευκαιριες.Αν πατε με ερναντεθ πολυ δυσκολα βλεπω ασσο!
Δεν έχεις και άδικο. Έτσι όπως είναι τρελαμένοι αυτοί με τόσες ευκαιρίες και τέτοια αποτελέσματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom