Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο μονοφθαλμος επικρατησε του τυφλου,συγχαρητηρια στον Κικε για τα δωρα στους Τουρκους.Ο Βιτολο θα'πρεπε να'χει παει σπιτι του με κοκκινη,ο δε Ντελορτε πισω στην πατριδα Αργεντινη η στην ομαδα μπασκετ,εκει ισως ηταν πιο χρησιμος.Το γκολ τους προηλθε απο ανυπαρκτο φαουλ,ωστοσο δεν αξιζαμε κατι απ'αυτο το παιχνιδι.Ομαδα με 0 ευκαιριες δεν εχει τυχη.Ευχομαι καλο ταξιδι εστω κι αργα στον Κικε,περιμενω να'δω αν θα τιμωρηθει η εδρα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ο μονοφθαλμος επικρατησε του τυφλου,συγχαρητηρια στον Κικε για τα δωρα στους Τουρκους.Ο Βιτολο θα'πρεπε να'χει παει σπιτι του με κοκκινη,ο δε Ντελορτε πισω στην πατριδα Αργεντινη η στην ομαδα μπασκετ,εκει ισως ηταν πιο χρησιμος.Το γκολ τους προηλθε απο ανυπαρκτο φαουλ,ωστοσο δεν αξιζαμε κατι απ'αυτο το παιχνιδι.Ομαδα με 0 ευκαιριες δεν εχει τυχη.Ευχομαι καλο ταξιδι εστω κι αργα στον Κικε,περιμενω να'δω αν θα τιμωρηθει η εδρα...
φιλαρακι σε γενικες γραμμες εχεις δικιο
αλλα δε θα επρεπε να σε απασχολει πιο πολυ τα συνεχομενα αποτυχημενα αποτελεσματα
και οχι ενα ντερμπι που λιγο πολυ δε στανταρετε τετοιο παιχνιδι?

Επισκέπτης
Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω δεν έχω καμία πρόθεση αλλά η έδρα δεν τιμωρείται πλέον απο τότε που άρχισε η σουπερ λιγκ, μόνο χρηματικά πρόστιμα προβλεπει ο καπ!
Συγνώμη δεν φταίω εγώ έτσι λέει ο κανονισμός!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλαρακι σε γενικες γραμμες εχεις δικιο
αλλα δε θα επρεπε να σε απασχολει πιο πολυ τα συνεχομενα αποτυχημενα αποτελεσματα
και οχι ενα ντερμπι που λιγο πολυ δε στανταρετε τετοιο παιχνιδι?
Στα υπολοιπα τουλαχιστον καναμε φασεις,σημερα ειμασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ επιθετικα και κυριως χωρις επιθετικη τακτικη στο παιχνιδι μας.Οσο για τον Βιτολο εγω προσωπικα δε θα ηθελα να τον ξαναδω να παιζει...Ο Ερναντεθ κατεβηκε να κλεψει το βαθμο,οπως ακριβως εκανε και προπερσι ενω το υλικο που διαχειριζεται ειναι πολυ καλυτερο απο τους αλλους.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
724
Πόντοι
4.255
τι εγινε ρε φιλοι αρειανοι???πριν το ματς πολλα λεγατε!!!!Ο ΠΑΟΚ νικησε δικαια..οπως ειπε και ενας φιλος ο τυφλος επαιξε με τον μονοφθαλμο!!!!αφου δεν μας νικησατε ετσι οπως παιξαμε,ειστε πιο ΧΑΛΙΑ απο εμας!!!!καλα να παθατε!!!!

Ηταν κοκκινη καρτα το τακλιν!!!

Καλη επιτυχια στο ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗς με την Γρια την επομενη αγωνιστικη!!!
Καληνυχτα σας!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω δεν έχω καμία πρόθεση αλλά η έδρα δεν τιμωρείται πλέον απο τότε που άρχισε η σουπερ λιγκ, μόνο χρηματικά πρόστιμα προβλεπει ο καπ!
Συγνώμη δεν φταίω εγώ έτσι λέει ο κανονισμός!
Εχεις δικιο,αν και πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο το χαλι πλεον μονο στη τουμπα συμβαινει.αυτο εννοουν οταν λενε¨"καυτη εδρα"?

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ααχχαχαχχ καλα πως την είδαν οι τουρκοι τη δουλεια?Ρεαλ Μαδρίτης?Μαντσεστερ???
Στο Βικελίδης θα ρουφήξτε το τρομπόνι.Παντως ομολογώ ότι παιζετε ΦΟΒΕΡΗ μπάλα....
αχαχαχαχαχχχχχχ

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Χαβάλε σας καναμε ρε ΕΡΠΕΤΑ,Αρχη κ τελος δεν ειχατε.90λεπτα κανατε γιομες στον οικοδομο που ειχατε μπροστα κ το πρωτο το σουτ το κανατε στο 86.Ο χαβιτο κ ο κοκε που ηταν ρε γατακια.Ασχετα που επρεπε να ησουν με10 απο το 1 ημιχρονο .Μονο προπαγανδα εισται.Ο ΠΑΟΚ μαγκες φετος ειναι παρα πολυ σοβαρη ομαδα κ εχει 4 παιχτες.MOUSLIMOVITS,P.CARCIA,VERON K CONTRERAS,που ειναι παγκοσμιας κλασης.Αυτα κ πολυ ασχοληθηκα μαζι σας σασ αφηνω στη μιζερια σας.Αντε τωρα στο ντερμπι για τη παραμονη μελισακια.Ο ΑΕΤΟΣ σιγα σιγα ανοιγει τα φτερα του.

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παραρτημα του γαυρου λοιπον γιναμε!!! :idiot: :idiot:..Μιλαει ο γυφτος για παραρτηματα!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Ε ρε γλεντια που θα χουμε σε κατι ωρες :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γλέντια !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :knockinb:Σπάμε πλάκα τόσα χρόνια με την αρούλα στην Θεσσαλονίκη. :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί εκεί στην Β Εθνική!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αρούλα (αφεντικό της φάπας) - Ηρακλής την επόμενη αγωνιστική!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο οδοντίατρος διαμαρτύρεται πάλι για την διαιτησία!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρωγμώδες κάταγμα o Βιεϊρίνια μετά το μαρκάρισμα του Βιτόλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. :think: :think: :think: :think:

Θα έπρεπε η αρούλα (παράρτημα του γαύρου) να παίζει με 10 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο οδοντίατρος διαμαρτύρεται πάλι για την διαιτησία!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Κίτρινες: 37’ Λέμπο, 45+2’ Βιτόλο, 62’ Σνάουτσνερ, 65’ Ίβιτς, 66’ Ντελόρτε, 90+3’ Χαλκιάς :headbang: :headbang: :headbang:

:rockon: :rockon:CONTRERAS :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα είπες όλα αδελφέ. Σκεφτόμουν τι να γράψω αλλά με κάλυψες πλήρως. Δεν αξίζαμε τίποτα.

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να βρω τις χθεσινές δηλώσεις σκόρδα να γελάσουμε! :grin:
Κρίμα για τον ασχημάντρα που πέρσι εδώ τον στήριζα γιατί ήταν λιγομίλητος και ουσιώδες όταν μιλούσε κάνοντας τις σωστές δηλώσεις τις σωστές στιγμές!
Είπε χθες το απίστευτο ότι ο αρης δεν μπορεί να παίξει μπάλα με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες στην Ελλάδα!
Σας έλεγα πως την έχουν δει μπαρτσελόνα και με λέγατε υπερβολικό!
Απο πέρσι το παοκ-αρης δυστυχώς ο σκόρδας έχει χάσει την μπάλα σε όλα τα επίπεδα φάνηκε και χθες που ο επιστήμονας έχασε τα λόγια του στις δηλώσεις και μιλούσε για διαιτησία όταν έπρεπε να φάει 2 κόκκινες ο αρης (βιτολο,κελεμεν)!
Ναι μεν αγωνιστικά φταίει ο κικε αλλά δεν διάλεξε αυτούς τούς παίκτες που τους έφερε με το έτσι θέλω ο κόντης, έδιωξαν το φερερ γιατί ήθελε να κονομήσει έλεγαν και καλά έκανε σαν μάνατζερ που είναι αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ότι ήθελε να κονομάει μόνο ο κόντης, μετά φερερ εποχή που έφερε κοκε και νατσο και άλλους ο αρης πληρώνει τις λάθος επιλογές παικτών!
Κρίμα ασχημάντρα που τα έχασες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι λες!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αλλόθρησκε συμπολίτη. Είπε όντως τέτοιο πράγμα ο μορφονιός μας ή τα παραποιείς; Πάντως καλό είναι να τον δικαιολογήσουμε λιγάκι, μάλλον τα έχει χάσει από τις συνεχόμενες ψωλιές που τρώμε

Επισκέπτης
Καλημέρα αλλόθρησκε συμπολίτη. Είπε όντως τέτοιο πράγμα ο μορφονιός μας ή τα παραποιείς; Πάντως καλό είναι να τον δικαιολογήσουμε λιγάκι, μάλλον τα έχει χάσει από τις συνεχόμενες ψωλιές που τρώμε
Στην ετ3 το έδειξε χθες!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας και αρχίσω να λέω φταίει ο ένας και ο άλλος αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Τέτοιο χάλι στην ομάδα ούτε με τον Κυζερίδη... :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας και αρχίσω να λέω φταίει ο ένας και ο άλλος αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Τέτοιο χάλι στην ομάδα ούτε με τον Κυζερίδη... :headbang: :headbang:
Εγώ σου λέω πως δεν φταίει μόνο ο προπονητής για αυτό το πράγμα που είδαμε χθες! Μεγάλο φταίξιμο δίνω στον κοντη με τις μεταγραφές του! Απο τότε που έφυγε ο φερερ ένα υποφερτό παίκτη πήρατε και αυτόν τον πήρε ο βατραχος(γιαχιτς)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η αποθέωση της μαλακίας είναι ο Ντελόρτε. Μαλάκα μου ΠΟΣΟ έψαξαν για να τον βρούν; Ο βρωμιάρης ο Βιτολο πως σου φάνηκε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα παιδιά

Δυστυχώς για εσάς ήρθε αυτό για το οποίο ήμουν σίγουρος και είχα και το θάρρος να βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου.  Επίσης δυστυχώς κανείς από εσάς δεν είχε το θάρρος να κάνει πλάκα όλη αυτή την εβδομάδα που πέρασε, κάποιοι με 1000 ποστ στο συγκεκριμένο θρεντ κρύφτηκαν τις τελευταίες μέρες...

Το τελευταίο που ανέφερα με κάνει να μην έχω διάθεση να σας καζουρέψω...  Θα γράψω όμως λίγα πράγματα για το παιχνίδι, για τις 2 ομάδες και την ατμόσφαιρα...

Οσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι μίας ομάδας της superleauge με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ του Σάντος, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να περιμένει πίσω για να βγεί μπροστά είτε κλέβοντας την μπάλα στην άμυνα του αντιπάλου είτε παίζοντας κάθετα από το κέντρο με βαθιές μπαλιές των αμυντικών (2κεντρικών ή 2 χαφ).  Έτσι έγινε το γκολ με την αεκ, έτσι έγινε με το θρασύμβουλο, έτσι χάθηκε και η ευκαιρία με τον Κων/δη στο 1ο ημίχρονο.

Αυτό που μου αρέσει αφάνταστα όμως ως οπαδό, και σε αντίθεση με το τι πιστεύουν κάτι αγγελικοί, είναι η προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα και στην γενική αμυντική λειτουργία της ομάδας.  Το μόνο που θυμάμαι στα 4 αυτά ματς είναι:  1 σουτ του σίμιτς με τον όφη, το γκολ της αεκ και το λάθος του δάρλα με το σου του σκόκο, μηδέν από θρασύμβουλα και σχεδόν 0 από άρη (ενα σου από πλάγια θέση του νέτο και ένα έξω απ την περιοχή του μεγάλου παιχταρά αντικαταστάτη του ίβιτς).
Και αν για τον ΟΦΗ δεν έχω και την καλύτερη άποψη, ο Θρασύμβουλας έκανε 6 κλασσικές με τον βάζελο και άλλες τόσες με τον εργοτέλη, η ΑΕΚ κέρδισε ΠΑΟ, έβαλε 2 γκόλ στον Πανιώνιο και της ακυρώθηκε ένα κανονικό και ο Αρης έκανε ευκαιρίες και με τον λεβαδειακό και με τον παο και με τον εργοτέλη (έστω και μετά το 3μπαλο)

Ο αρης δυστυχώς (το εννοώ) πληρώνει τα σφάλματα της υπερβολικής αγάπης του Προέδρου του, που σκέφτεται ως σουπεράς και όχι ως πρόεδρος.  Αυτό είναι μεγάλη κατάντια διότι όταν βγαίνεις στα μικρόφωνα και είσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε πρέπει να σκεφτείς οτι μιλώντας στα κανάλια αντιπροσωπεύεις όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ και όχι τον σουπερ 3 λάμπρο μου...  Αυτά που είπες και το ύφος σου δεν αρμόζουν και σίγουρα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Αρειανών...
Επίσης ένα απο τα λάθη του λάμπρου είναι που έδωσε το δικαίωμα στον ντούσαν για να του την κάνει αφού άρχισε την προετοιμασία.  Από την στιγμή που έγινε το θέμα με τον ΠΑΟ έπρεπε να τον διώξει αμέσως μετά τον τελικό πέρυσι...  Ο εγωισμός του έφερε την παραίτηση μετά την έναρξη της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να έρθει ένας άνεργος, με παίχτες όχι δικούς του, με πρόγραμμα προετοιμασίας, φιλικών κτλ όχι δικά του επίσης... Από αυτόν τον προπονητή εσείς ζητάτε να γίνει ντούσαν στην θέση του ντούσαν, όχι για κανενα άλλο λόγο, αλλά απλά για να ρίξετε το φταίξιμο από τη διοικηση...

Για να το συνοψίσω, το ματς πήγε όπως το φανταζόμουν (φυσικά ότι έγραφα για 4,5-0 τα έγραφα για να σας τσιγκλίσω...), και είμαι περήφανος διότι ως φίλαθλος βλέπω αυτό που πρέπει να βλέπω από την ομάδα μου.  Μία ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή και περιμένει την ευκαιρία να τον χτυπήσει.  Άλλοι μπορεί να προτιμούν τα σκόρ τύπου 5-4 του άγγελου και να τρέμουν ανεβάζωντας 200 σφυγμούς όταν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα.  Εγώ είμαι ρεαλιστής και βλέπω οτι στην ευρώπη η μόνη ομάδα που καταφέρνει θέαμα + άμυνα είναι η μάντσεστερ...

υ.γ.  π@υτσα πάλι....

Επισκέπτης
Η αποθέωση της μαλακίας είναι ο Ντελόρτε. Μαλάκα μου ΠΟΣΟ έψαξαν για να τον βρούν; Ο βρωμιάρης ο Βιτολο πως σου φάνηκε;
Βρώμικος παίκτης, εγκληματικό τακλιν αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο! Τον ντελορτε στείλτε τον στον ματσον στο μπασκετ μήπως είναι πιο χρήσιμος :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom