You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
μπουχαχαχαχαχαχα!!!!! ρε σεις κοιταξτε την ομαδα σας και αφηστε τους αλλους μιλατε σαν οπαδοι της Μπαρτσας και βαλε πολυ υπερανω και ετσι, αυτοι οπως και εμεις παιξανε και ενα ευρωπαικο ματς εσεις τι κανατε;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Καλώς το να κι ας άργησε. Έτσι σε θέλω, ρίξε και ένα μπινελικάκι να στρώσωμπουχαχαχαχαχαχα!!!!! ρε σεις κοιταξτε την ομαδα σας και αφηστε τους αλλους μιλατε σαν οπαδοι της Μπαρτσας και βαλε πολυ υπερανω και ετσι, αυτοι οπως και εμεις παιξανε και ενα ευρωπαικο ματς εσεις τι κανατε;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
αν εισαι μαζοχας και θες μπινελικι πανε σε κανα SMαδικο απο οσα εγραψα που σε μπινελικωσα; αναγνωση ξερεις η τζαμπα γραφω;Καλώς το να κι ας άργησε. Έτσι σε θέλω, ρίξε και ένα μπινελικάκι να στρώσω
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Το πρόγραμμα στην Κροατία
Το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για την Κροατία η αποστολή του Αρη. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα γίνει σήμερα. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο, που θα γίνει ο αγώνα το βράδυ της Τετάρτης, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για το παιχνίδι της Πέμπτης. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το παιχνίδι. Αν όλα πάνε καλά, αντιπροσωπεία ανθρώπων του Αρη θα βρεθεί στο Μονακό. Εκεί, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 2, θα γίνει η κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, από τον οποίο θα προκύψει το τελευταίο «εμπόδιο» στο δρόμο για τους ομίλους, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου.
Το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για την Κροατία η αποστολή του Αρη. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα γίνει σήμερα. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο, που θα γίνει ο αγώνα το βράδυ της Τετάρτης, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για το παιχνίδι της Πέμπτης. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το παιχνίδι. Αν όλα πάνε καλά, αντιπροσωπεία ανθρώπων του Αρη θα βρεθεί στο Μονακό. Εκεί, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 2, θα γίνει η κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, από τον οποίο θα προκύψει το τελευταίο «εμπόδιο» στο δρόμο για τους ομίλους, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου.
Επισκέπτης
ταξιδευω για σενα σε ολη τη γη ,οπου και να πας θα μαι εκειΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.568
- Πόντοι
- 12.056
ταξιδευω για σενα σε ολη τη γη ,οπου και να πας θα μαι εκει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι...με το Τζιμνυ...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
το τζιμνυ ειναι στο συνεργειο ρεΝαι...με το Τζιμνυ...![]()
![]()
![]()
![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.568
- Πόντοι
- 12.056
το τζιμνυ ειναι στο συνεργειο ρε!!κανει αλλαγες
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι.βαψιμο μπλε και βουτια στα Λιμανακια...χαχαχαχαχαα
Επισκέπτης
αμα λαχει διασχιζει και νεραΝαι.βαψιμο μπλε και βουτια στα Λιμανακια...χαχαχαχαχαα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
edgar Και λοιποί μεταξοσκώληκες:
Θα πάτε στην κοπρόβνιτσα ή τζάμπα μάγκιες του πληκτρολογίου μας πουλάτε;
Θα πάτε στην κοπρόβνιτσα ή τζάμπα μάγκιες του πληκτρολογίου μας πουλάτε;
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ενω μερικες φορες μου εχεις δειξει οτι αν και μπαουγκτζης εχεις εγκεφαλο (σοβαρα μιλαω) , αλλες φορες πιστευω οτι επεσα εξω ( τωρα κανω πλακα) . τι τρωγεσαι ρε γαμωτο ? ζηλευεις που γινεται χαμος στα αθλητικα thread κ εσυ απλα περιμενεις να γινει στραβη την πεμπτη να αποκλειστουμε κ να χαρεις? μην αγχωνεσαι μπαλα ειναι , εδω ειμαι εγω θα σου κανω παρεα , ειμαι καλος ανθρωπος..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
jimy αφιερωμένο!!!
σ' ευχαριστώ για την παρέα, θα πάμε μαζί να μου γνωρίσεις το δεσποινάκι;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
αααααχχχχχ
Είδες ρε τζίμη τί συμβαίνει όταν σπάει η καπότα;
όλα μέσα
Είδες ρε τζίμη τί συμβαίνει όταν σπάει η καπότα;
όλα μέσα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Φιλικά πάντα, έτσι;
Κοιμούνται edgar, αγνή και βαλεντίνα...
Αύριο θα έχουμε γαμωσταυρίδια
Κοιμούνται edgar, αγνή και βαλεντίνα...
Αύριο θα έχουμε γαμωσταυρίδια
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα αμα μιλας για μπασκετ παω κ εγω για υπνο. ή μαλλον θα δω το ματς εκεινο που χαναμε 7 ποντους και κολλαει 2 3ποντα ο γιαννακης κ ενα ο γκαλης , τελειωνει το ματς και πλακωνει κ τον μπανε στις μπουνιες ετσι για να εχει πιο ενδιαφερον. αλλα που να θυμασαι ειναι τοσα τα κλαρινα...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
θυμάμαι θυμάμαι, εσύ κοίτα αυτό:καλα αμα μιλας για μπασκετ παω κ εγω για υπνο. ή μαλλον θα δω το ματς εκεινο που χαναμε 7 ποντους και κολλαει 2 3ποντα ο γιαννακης κ ενα ο γκαλης , τελειωνει το ματς και πλακωνει κ τον μπανε στις μπουνιες ετσι για να εχει πιο ενδιαφερον. αλλα που να θυμασαι ειναι τοσα τα κλαρινα...
Και ένα κουίζ για λίγους;
Πόσα πρωταθλήματα έχει ο Αρης στο μπάσκετ με το Γκάλη;
Και ένα κούίζ για περισσότερους:
Πόσα πρωταθλήματα έχει ο Άρης στο μπάσκετ ΧΩΡΙΣ το Γκάλη; (0000000000000)
Αν κωλύεσαι να απαντήσεις μπορώ να σου δειξω κάτι ασκήσεις θάρρους...
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο ποτε τα πρωταθληματα μετριουνται αναλογα με τους παικτες που παιζουν? πες μου ποσους τιτλους εχεις χωρις μπανε τοτε. και να δουμε κ ποσα πρωταθληματα εχουν οι bulls χωρις τον jordan! εδω πηρα κυπελλο με αρχηγο το λαππα , για να μην πωτο διπλο στην τουρκια με προυσα κ πολλα αλλα. το να μην αναγνωριζεις τη δυναμικη κ την ιστορια του Αρη στο μπασκετ δεν επιδεχεται κριτικης πολλα ειπα.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
καλο παιδι ο Λαππας.jordan! εδω πηρα κυπελλο με αρχηγο το λαππα
Τον ειχα γνωρισει,μου ειχε κανει και κονε σε ξενοδοχειο στη Χαλκιδικη