thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Χωρίς λόγια, ο ντόκτορ τζέκιλ
Χωρίς λόγια, ο ντόκτορ τζέκιλ
χα χα χα...τρελό γέλιο...βασικά είναι ΑΕΚ και από τις μικρές υποστηρίζει άρη...
Ελα, βρίσε και λίγο να δέσει το γλυκό...![]()
![]()
Ρε τι αστειοι που ειστε ρε σεις!!!!
Μπα σε καλο σας...Ευθυμισαμε παλι βραδιατικα!!!![]()
![]()
Με γυφτους δεν εχω παρε δωσε..Ελα, βρίσε και λίγο να δέσει το γλυκό...
το βλέπωΜε γυφτους δεν εχω παρε δωσε..
Ναι πουλια στον αερα πιανεις βλεπω κ γω..το βλέπω
που να εγραφα και τα αποτελεσματα των παιχνιδιων της αεκ,την ενδεκαδα που κατεβαζει σε καθε παιχνιδι και ολα τα τελευταια νεα της ομαδαςχα χα χα...τρελό γέλιο...βασικά είναι ΑΕΚ και από τις μικρές υποστηρίζει άρη...
ετσι σε θέλω, βρίσε λίγο παραπάνω και θα είμαστε οκ...Ναι πουλια στον αερα πιανεις βλεπω κ γω..
Δεν μου λες..Μπηκα ποτε στο βρομοτοπικ σου να γραψω???
Τραβα λοιπον κ συ εκει να κανεις δηλωσεις πρωταθλητισμου κ ασε μας εμας.
Εσύ που τα ξέρεις όλα, για πες μας για τον Αγγελάκη;που να εγραφα και τα αποτελεσματα των παιχνιδιων της αεκ,την ενδεκαδα που κατεβαζει σε καθε παιχνιδι και ολα τα τελευταια νεα της ομαδας!οπως ακριβως κανατε εσεις ολο το καλοκαιρι για τον ΑΡΗ!!ρε τι κομπλεξικοι που ειστε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον λογο υπαρξης ενος κομπλεξικου κ στερημενου σαν κ σενα σε αυτο το φορουμ τον ξερω..ετσι σε θέλω, βρίσε λίγο παραπάνω και θα είμαστε οκ...
οπως βριζετε εσεις μανες??Ελα, βρίσε και λίγο να δέσει το γλυκό...
αφου τη βρηκατε την λυση!!παιζετε το μανατζερ για να μαθαινετε για παιχτες,προπονητες κτλ κτλΕσύ που τα ξέρεις όλα, για πες μας για τον Αγγελάκη;
τα δικα σας πες μου να γελασουμεστους τίτλους του άρη για να είναι πλήρες το αφιέρωμά σου να προσθέσεις
1)ένα μπαράζ στο βόλο
2)ένα πρωτάθλημα Β'Εθνικής
3)ένα δοκάρι το 2003
4)ένα δοκάρι το 2008
για γελια ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!κομπλεξαρες !!!!οσους τιτλους εχετε σε ολα τα αθληματα,ακομα και σε εφηβους,νεους,ανδρες,,εχουμε εμεις μονο στο μπασκετ!!Τη δεκαετία του 80 δεν υπήρχε στο μπάσκετ έλεγχος ντόπινγκ
Θόδωρος Παρασίδης