Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δυσκολο να κερδισουμε τους ρωσους αλλα παιζουμε στο αλεξανδρειο και ολα ειναι πιθανα!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Λάθος τούρκο κερδίσαμε! Τι μας έφταιγε το φενεράκι???

:'( :'( :'(

Επισκέπτης
αλλη μια νικη!!80-72 και στους 16 της ευρωλιγκα!!!αντε ρε αρειαναραααα!!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Mπράβο, ο Αρης πρέπει να πάει στο final four.
Δεν έχω περάσει καλύτερα από τις τρεις φορές που ο Αρης πήγε στο final four. Καλή τύχη παιδιά!

Επισκέπτης
εγω παντως εκεινη την εποχη παρναγα λουκουμι!!!ευρωπαικες πορειες,πρωταθλημα ,κυπελλο,γκομενες την παοκ!

Επισκέπτης
μονιμο κατσε να παμε φαιναλ φορ,αν και δυσκολο.και τοτε να δεις γουστα στην αθηνα!!ολο το γηπεδο κατακιτρινο θα ειναι!!οπως παντα δηλαδη!!!

Επισκέπτης
γιατι θεοφιλε ψεμματα??τοσα χρονια γεμιζουμε το γηπεδο οταν ολοι οι υπολοιποι ουτε που παταγατε!!ακομα και ο ομπραντοβιτς και ο γιαννακοπουλος εχουν πει για τον κοσμο του αρη!!θυμασαι φυσικα και στο φαιναλ φορ του κυπελλου στη λαρισσα τι κοσμο ειχαμε εμεις και τι κοσμο ειχατε εσεις!!ακομα περσυ βγηκαμε πρωτοι στα εισιτηρια!!εχουμε μπασκετικο κοσμο ,ειναι γνωστο!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ηρεμηστε μονιμοι πελατες μου :grin:
Εξαλλου το λενε οι αριθμοι :boobies:

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
παιδια καποτε οι περισσοτεροι α οχι ολοι ειμασταν αρης και τις πεμπτες τα βραδια καθομασταν α δουμε γιαννακη γκαλη σουμποτιτς κτλ.παναθηναικος ειμαι αλλα οντως καποια πραγματα ειαι αληθινα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κι ομως πηγαιναν και στη β' οπως κι εμεις τρεχαμε 2 χρονια στη γ'...

ΠΑΣ ΟΛΕ!!!

Επισκέπτης
αλλαζεις αθλημα αλλα θα σου απαντησω!!ναι πηγαιναμε!!παντου πηγαιναμε!!και αυτη ειναι η διαφορα μας!!ακομα και στο φιλικο με την φιορεντινα πηγαμε!!εσεις εχετε αντικειμενικα την καλυτερη ομαδα στο μπασκετ και δεν πατατε το ποδι σας στο γηπεδο!!ΥΓ.στο ποδοσφαιρο παντως θεοφιλε εσεις παιξατε σαν ομαδα β εθνικης!! ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
παιδια καποτε οι περισσοτεροι α οχι ολοι ειμασταν αρης και τις πεμπτες τα βραδια καθομασταν α δουμε γιαννακη γκαλη σουμποτιτς κτλ.παναθηναικος ειμαι αλλα οντως καποια πραγματα ειαι αληθινα
[/quote ετσι οπως τα λες ειναι συναδερφε,εκεινη την εποχη με γκαλη γιαννακη κλπ κλπ ειμουν γερμανια και καθε πεμπτη στηνομασταν ολοι στο eurosport για να δουμε τον αρη!καλα δεν σας λεω τι γινοταν οταν ερχοταν γερμανια ο αρης....τι κολωνια τι λεβερκουζεν..περναμε τρενο και βουρ!

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ΟΛΟΙ ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

Επισκέπτης
ο ΑΡΗΣ καταφερε να κανει ολη την ελλαδα να τον υποστηριζει!!περα απο αυτο,ΤΩΡΑ εχουμε τον πιο μπασκετικο κοσμο !!και ειναι λυπηρο το γεγονος οι παναθηναικοι να πηγαινουν να δουν την ομαδα τους στο ποδοσφαιρο που σερνεται  και να μην πηγαινουν να δουν μπασκετ οπου πετανε!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

Nαι μη ξεχάσετε να φέρετε και τη Μαρινέλλα. Α, και τη Δήμητρα Παπίου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κοιτα θεοφιλε δεν ξερω τι αγαπη τον επιασε ξαφνικα με τον ΠΑΣ αλλα το σιγουρο ειναι οτι νοικοκοιρεψε την ομαδα,αλλα ειναι λιγο νουμερο μερικες φορες...τωρα με τον αναστοπουλο εναι φοβερο διδυμο! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom