Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Θα πω κι εγώ μπράβο στην ομάδα μας που κέρδισε και μάλιστα δίκαια τον παο, αλλά έχω και κάτι να επισημάνω.

Πιστεύω πως αντιδρούμε κάπως υπερβολικά. Κάνουμε λες και πήραμε το πρωτάθλημα! 3 πόντους πήραμε! Τον ίδιο αριθμό πόντων που πήραμε και από τη νίκη με τον Εργοτέλη! Να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα! Μία ήττα (φτου κακά) από το καλαμαράκι την Κυριακή, αρκεί για να μας ξαναβάλει σε περιπέτειες! Θέλει συγκέντρωση και προσοχή!

Κλείνω με ένα απόσπασμα από τον ύμνο μας το οποίο σχετίζεται κάπως και με το site:

''... Είναι ʼριανοί και το έχουν καμάρι και το ... κεφάλι (το κάτω) ψηλά το κρατούν!!!'' Οι βάζελοι το γνωρίζουν πλέον καλά!!!

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
ʼντε μωρέ Αριανάρα....

Έχουμε ένα ημίχρονο μπρόστα και μόνο 3 πόντους(44-41) να καλύψουμε....!!!!!

ʼντε ομαδάρα..... :thumbsup: :thumbsup:

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Δεν πειράζει...τουλάχιστον δείξαμε οτι η θεσσαλονίκη ξέρει μεγάλο μπασκετ..!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ʼντε Αριανάρα..διπλό μέσα στην τουρκία τώρα..!!!!

Forza Aris..!!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
xaxaxaxaxaxaxaxa αχ να είστε καλά τι γέλιο σήμερα χαχαχαχαχαχα μα είστε απίστευτοι χαχαχαχαχα
Μα που είναι ο Warhol μου;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Συγχαρητήρια για το διπλό του Παπαναστασιακού σας στην Τουρκία!!!

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Μπράβο στον (μ)ΠΑΟΚ για τη νίκη!!

Τις σαμπάνιες όμως γιατι τις ανοίξατε???πήρατε πρωτάθλημα??

Επισκέπτης
σημερα εχασε ο αρης!!!δεν κερδισε ο παοκ!!στον αγαπητο φλυ εχω να πω 2 πραγματα!!πρωτον οταν περασουμε στην επομενη φαση της ευρωπιγκας να κρυφτει γιατι τον περιμενει δουλεμα  και δευτερον κατι πρει να κανουν οι παραγοντες στον αρη!!δεν γινεται να παιζουμε καθε τεταρτη και κυριακη και ενιοτε σαββατο και να μην εχουμε βαθος στον παγκο!!επρεπε να τον ειχαν σκεφτει οτι θα ειχαμε προβλημα κουρασης!καναμε μαγκες και τους ανυπαρκτους!ως τον δευτερο γυρο βεβαια!!

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
σημερα εχασε ο αρης!!!δεν κερδισε ο παοκ!!στον αγαπητο φλυ εχω να πω 2 πραγματα!!πρωτον οταν περασουμε στην επομενη φαση της ευρωπιγκας να κρυφτει γιατι τον περιμενει δουλεμα  και δευτερον κατι πρει να κανουν οι παραγοντες στον αρη!!δεν γινεται να παιζουμε καθε τεταρτη και κυριακη και ενιοτε σαββατο και να μην εχουμε βαθος στον παγκο!!επρεπε να τον ειχαν σκεφτει οτι θα ειχαμε προβλημα κουρασης!καναμε μαγκες και τους ανυπαρκτους!ως τον δευτερο γυρο βεβαια!!

+10

Αλλα τις σαμπανιες γιατι???Θα μου πει καποιος??

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

απο ενα τετοιο ματς φιλε μου ολοι κερδιζουν
και το αθλημα και οι ομαδες σας!!!
εχει αναγκη το μπασκετακι τετοια ματς οπως εχει αναγκη δυνατους παοκ και αρη!!!
οσο για εμας ....κουραγιο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παραλίγο να την κάνουμε την ζημιά στον γαύρο.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αφήστε τους να ανοίξουν σαμπάνιες! Πότε άλλωτε θα κερδίσουν την ομάδα μας? Κάναν τους πιο ''έξαλους'' πανηγυρισμούς χθες μαζί με ... τους Ατρόμητους στη μπάλα που κάνανε και υποδοχή στο αεροδρόμιο! Οι συγκεκριμένοι είναι και δικαιολογημένοι, καθώς η νίκη τους ήταν συμβολική: Η ομάδα του Κουρδικού λαού, με ηγέτη τον Οτσαλάν (Παράσχο) κατατρώποσε την ομάδα της τουρκιάς (μπαουγκλίσπορ) μέσα στο Τουμπί Τζαμί!!!

Έτσι είναι οι μικρές ομάδες! Μ'αυτά χαίρονται!

ʼλλος Ευρωλίγκα κι άλλος καμια νίκη από 'δω κι απο 'κει!

Δεν πειράζει, πάμε γι' άλλα!

Είπαμε: ''Είναι αριανοί και το έχουν καμάρι και το κεφάλι ψηλά το κρατούν''

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αφήστε τους να ανοίξουν σαμπάνιες! Πότε άλλωτε θα κερδίσουν την ομάδα μας? Κάναν τους πιο ''έξαλους'' πανηγυρισμούς χθες μαζί με ... τους Ατρόμητους στη μπάλα που κάνανε και υποδοχή στο αεροδρόμιο! Οι συγκεκριμένοι είναι και δικαιολογημένοι, καθώς η νίκη τους ήταν συμβολική: Η ομάδα του Κουρδικού λαού, με ηγέτη τον Οτσαλάν (Παράσχο) κατατρώποσε την ομάδα της τουρκιάς (μπαουγκλίσπορ) μέσα στο Τουμπί Τζαμί!!!

Έτσι είναι οι μικρές ομάδες! Μ'αυτά χαίρονται!

ʼλλος Ευρωλίγκα κι άλλος καμια νίκη από 'δω κι απο 'κει!

Δεν πειράζει, πάμε γι' άλλα!

Είπαμε: ''Είναι αριανοί και το έχουν καμάρι και το κεφάλι ψηλά το κρατούν''

εισαι τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι. Έπρεπε να το πιστέψετε λίγο παραπάνω. Όλες οι ομάδες "παίζονται". Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ έχασε στην Πάτρα....

φιλε μου ο παο στην ελλαδα δεν ΠΑΙΖΕΤΕ!!!
το μονο προβλημα που εχει ειναι στον ασσο αλλα και αυτο ειναι μεχρι να προσαρμοστει ο καινουργιος!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
φιλε μου ο παο στην ελλαδα δεν ΠΑΙΖΕΤΕ!!!
το μονο προβλημα που εχει ειναι στον ασσο αλλα και αυτο ειναι μεχρι να προσαρμοστει ο καινουργιος!!

Παίζεται φίλε. Δεν μπορεί καμμία ομάδα να είναι σε φουλ φόρμα όλο το χρόνο. Κάπου θα την πετύχεις στα κάτω της και είσαι εσύ στα πάνω, κάνεις τη ζημιά...

Θυμίσου το πρωτάθλημα που πήρατε το 2002. Ψόφιοι οι δικοί μας από τη Μπολόνια, χάσανε από τους ακατονόμαστους στο 1ο επειδή δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, έγιναν τα γνωστά έκτροπα στο 2ο (με ΠΟΛΛΟΥΣ συνενόχους) και αποκελειτείκαμε. Και μετά εσείς, με ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα επό τους αλητωδώς επικρατήσαντες στον ημιτελικό με μας, βρεθήκατε να χάνετε 0-2 και τελικά το γυρίσατε σε 3-2.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
εισαι τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!!!!!

Θα δεχόμουν τους χαρακτηρισμούς σου αν έστελνα το ποστ σε φόρουμ άλλης ομάδας. Απο εκεί και πέρα, θεωρώ ότι απευθύνομαι σε έξυπνους ανθρώπους (αριανοί γαρ) οι οποίοι καταλαβαίνουν πότε κάτι γράφεται χιουμοριστικά και πότε με σκοπό να προσβάλει. Δεν θα ήταν δυνατόν να  εννοώ στην κυριολεξία ότι οι παοκτζήδες είναι τούρκοι γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο θα περιλάμβανε και πολλούς προσωπικούς μου φίλους. Αντίστοιχα, όταν αποκαλόυμε κάποιον ''γαύρο'' δεν εννοούμε ότι έχει λέπια και βράγχια σε καμία περίπτωση!

Τώρα, αν σε πείραξε κάτι άλλο από τα γραφόμενά μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο!

Αυτά προς αποφυγή παρεξήγησης

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα δεχόμουν τους χαρακτηρισμούς σου αν έστελνα το ποστ σε φόρουμ άλλης ομάδας. Απο εκεί και πέρα, θεωρώ ότι απευθύνομαι σε έξυπνους ανθρώπους (αριανοί γαρ) οι οποίοι καταλαβαίνουν πότε κάτι γράφεται χιουμοριστικά και πότε με σκοπό να προσβάλει. Δεν θα ήταν δυνατόν να  εννοώ στην κυριολεξία ότι οι παοκτζήδες είναι τούρκοι γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο θα περιλάμβανε και πολλούς προσωπικούς μου φίλους. Αντίστοιχα, όταν αποκαλόυμε κάποιον ''γαύρο'' δεν εννοούμε ότι έχει λέπια και βράγχια σε καμία περίπτωση!

Τώρα, αν σε πείραξε κάτι άλλο από τα γραφόμενά μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο!

Αυτά προς αποφυγή παρεξήγησης

οκ σωστη η εξηγηση σου!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ο μεγαλος και ιστορικος αρης, χθες με την ιστορικη καλαμαρια επρεπε να ετρωγε 5 γκολακια. Το εβγαλε τιμια το ψωμι του ο χαλκιας.
Μονο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ξερουν να παιζουν.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ο μεγαλος και ιστορικος αρης, χθες με την ιστορικη καλαμαρια επρεπε να ετρωγε 5 γκολακια. Το εβγαλε τιμια το ψωμι του ο χαλκιας.
Μονο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ξερουν να παιζουν.

Δεν σας φταίει κανένας Αρης που δεν μπορείτε να αλλάξετε μια μπαλιά! Τι θα λέγατε χθες αν έπαιρνε αποτέλεσμα η Λάρισα? (το άξιζε στο κάτω-κάτω!!!). Αντ'αυτού, βγάζετε καλύτερο γκολ το γκολ του Σαλπι και καλύτερο παίχτη της αγωνιστικής τον Εκι (πηγή Αθλ. Κυριακή). Μου φαίνεται ότι δεν ''βάζετε μυαλό''.

Καλώς ή κακώς (αδιάφορο για μένα προσωπικά) ο ολυμπιακός θα βάλει το 10ο στην τσέπη, χωρίς να παίξει ιδιαίτερη μπάλα!

Επισκέπτης
οταν κερδισαμε τον ολυμπιακο στο μπασκετ δεν βγαλαμε σαμπανιες!οτνα κερδισαμε τον παναθηναικο παλι δεν βγαλαμε σαμπανιες!οι παοκτσηδες ομως το καναν!!και δεν καταλαβαινω ενα πραγμα!!εδω και ενα χρονο λεγαν οτι εμεις δεν ασχολουμαστε με το μπασκετ και διαφορα αλλα!και τωρα σαμπανιες ανοιγουν!!δεν πειραζει αστους!γιατι εμεις την τεταρτη παιζουμε για ευρωλιγκα!!αληθεια ο παοκ με ποιον παιζει για την ευρωλιγκα?και το ξαναλεω χασαμε λογω κουρασης και επειδη δεν εχουμε παγκο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom