doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω το βρισκω πολυ τρυφερο παντωςεπρεπε να ημουν τωρα στο γραφειο σου να στο κανω μπλε μαρε ξεκολα ρε θα καει καμια οθονη
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εγω το βρισκω πολυ τρυφερο παντωςεπρεπε να ημουν τωρα στο γραφειο σου να στο κανω μπλε μαρε ξεκολα ρε θα καει καμια οθονη
στο αβαταρ εχεις τις ζμπαουγκ με την σημαια τους???στο καραισκακη ειχαν βγαλει της βουλγαριας..επανω βγαζουν της τουρκιας???Σας καταγγελω ολους, προσβαλλετε τη "δημοσια αιδω"!!!! Και λερωνετε το topic μας και κοροιδευεται - αδικως - τα "παιδια μας"!!!!! Ειπαμε.... " η παοκ εχει επιπτωση σε οοοολη τους τη ζωη"!!!!!! Αναθεμα τους αν καταλαβαν τη λέξη "επιπτωση" !!!! Αληθεια, η προεδραρα τους δε ντρεπεται να κανει συνεντευξη τυπου μπροστα στο πανι με το ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ???????
η χοντρη βγαινει στα δικαστηρια το βραδυ???επρεπε να ημουν τωρα στο γραφειο σου να στο κανω μπλε μαρε ξεκολα ρε θα καει καμια οθονη
φετος που αποκτησανε πατερα,δεν μαθανε ακομη απο που ειναι???εδω πλεζουρα εχουν σημαιες απο πολλες χωρες μηπως ξερουν απο που ειναι; θα κανουν λεει γηπεδο μπροστα στην Αγια Σοφια οταν παρουμε την Πολη..... ξερετε εσεις
Εγω ενα θα πω..Πηρες Κοντρερας,Γκαρσια αντε κ Ιβιτς κ εχασες τους 3 καλυτερους σου παικτες την περυσινη χρονια
Ελα ρε συ, είπαμε, οι Αριανοί είναι οι πιο αντικειμενικοί φίλαθλοιΕ;;;
Εντάξει ο Μελίσσσης ήταν από τους διακριθέντες, αλλά Λάζαρος και Ντάνι(!) πέρσυ;Οι καλύτεροι;
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!Μη σ'ακουσει ο παλερμο να αναφερεσαι σε μας...Ελα ρε συ, είπαμε, οι Αριανοί είναι οι πιο αντικειμενικοί φίλαθλοι
Vamos Aris, πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στο Ολυμπιακό.
σωστος,αν και μπορει να αλλαξουν οι εδρες να κανουμε κανα μπανακι παραπανω!Άρης - Σλάβεν (Κροατία) πρώτο παιχνίδι Βικελίδης 14/8 και έξω 28/8
το νεο του ονομα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!Μη σ'ακουσει ο παλερμο να αναφερεσαι σε μας...