Επισκέπτης
το χερι της γκαρσια ψαχνει την φιφα της μπουγατσοχοντρουλας???
καλα αυτη η φωτο τα λεει ολατο χερι της γκαρσια ψαχνει την φιφα της μπουγατσοχοντρουλας???
ξεχασα και το πιθηκοι,οπαδιλικι και κλαιν μαιννα & η χαζοπαλερμο..
www.imageshack.gr/view.php?file=87r9cfsi330ppnrtljln.jpg] [/URL]
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι λες ρε..καλα αυτη η φωτο τα λεει ολα
πουστηδες,μικροψωληδες,γυφτοι και ανυπαρκτοι
ολη η ιστορια της μπαοκ σε μια εικονα
πλεζουρα,εισαι κορυφαιος φωτορεπορτερ,αφου τον εντοπισες και μαλιστα στη χαρακτηριστικη του ποζα...να & η χαζοπαλερμο..
www.imageshack.gr/view.php?file=87r9cfsi330ppnrtljln.jpg] [/URL]
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εγω παντως τον προτιμω σε αυτη την ποζαπλεζουρα,εισαι κορυφαιος φωτορεπορτερ,αφου τον εντοπισες και μαλιστα στη χαρακτηριστικη του ποζα...
εχει παρει & το παρλιακο αδελφακι του μαζι(κατω αριστερα,αυτο με τα πορτοκαλι)..πλεζουρα,εισαι κορυφαιος φωτορεπορτερ,αφου τον εντοπισες και μαλιστα στη χαρακτηριστικη του ποζα...
κουρεμα αλλα κοναν ο βαρβαροςεχει παρει & το παρλιακο αδελφακι του μαζι(κατω αριστερα,αυτο με τα πορτοκαλι)..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τον ξερω! φαναρι στο Βαρδαρι πηγε να μου καθαρισει τα τζαμια και τον χτυπησα με τον υαλοκαθαριστηρα...κουιζ???
ποιος ειναι μεσα στο κυκλακι???
www.imageshack.gr/view.php?file=gqd04q8pm9aamhpdiesl.jpg] [/URL]
θα βγαλουμε λεφτα φετος με τα μεταξυ τους παιχνιδια παο-(κ)Αρειανακια πως τον βλεπετε τον ΟΦΗ θεσ/νικης φετος θα υποβιβαστει????
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..τον ξερω! φαναρι στο Βαρδαρι πηγε να μου καθαρισει τα τζαμια και τον χτυπησα με τον υαλοκαθαριστηρα...
www.imageshack.gr/view.php?file=27s04ammkrqgg7eu19g9.jpg] [/URL]καλα ρε πατε καλα; τι φωτο ηταν αυτες που βαλατε; οτι φαμε να το βγαλουμε; ειδικα εκεινες με το γλωσσοφιλο και το κατσικι που πηδαει ειναι ακαταλληλες ΗΜΑΡΤΟΝ