azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Τούρκοι φλώροι κοιτάτε το ταβάνι!!!
Η αμυνα κυριωςΠοιοι φιλε ειναι οι 5-6 που αξιζουν? εμενα δεν μου βγαινουν τοσοι. Κ το βασικοτερο: τι προοπτικη εχουμε οταν ανεβουμε? με τον βασιλια της παλετας θα μεινουμε?
πλατελινιο λεει ο μλκ μου...γελανε και τα τελευταια τσιμεντα της οδου Αλκμηνης! Ξερεις τι λεω εγω παρτε κανα τηλ. τον γιαννακη τον Κοντη(ο κυριος 572€ μεροκαματο) μπας κ σας φερει καμια καραβια απο Ιβηρικη χερσονησο μερια!Η αμυνα κυριως
Οι δυο τερμες
+ δελη, σοουζα, βαλεριανος, τζανακακης
Ο κανακουδης μου αρεσε αλλα δεν κρινετε ακομη.
Μουμιν,ιντζογλου
Πλατελινιο
Δεν μιλησα για ενδεκαδα αλλα για 18αδα
Δλδ θελει μια ενδεκαδα ακομη.
Ο καρυπιδης δεν αρκει για σουπερλιγκ
Ειδομεν
το καμπορα που εφερε σε εχυσε καλα ομως μες στην παταρα σουπλατελινιο λεει ο μλκ μου...γελανε και τα τελευταια τσιμεντα της οδου Αλκμηνης! Ξερεις τι λεω εγω παρτε κανα τηλ. τον γιαννακη τον Κοντη(ο κυριος 572€ μεροκαματο) μπας κ σας φερει καμια καραβια απο Ιβηρικη χερσονησο μερια!
πλατελινιο λεει ο μλκ μου...γελανε και τα τελευταια τσιμεντα της οδου Αλκμηνης! Ξερεις τι λεω εγω παρτε κανα τηλ. τον γιαννακη τον Κοντη(ο κυριος 572€ μεροκαματο) μπας κ σας φερει καμια καραβια απο Ιβηρικη χερσονησο μερια!
Οταν οπαδος ομαδας που ηταν πρωτο φαβορι για κατακτηση πρωταθληματος,
Που εχει μπατζετ ισως κ 100 φορες μεγαλυτερο απο το δικο μου,
Οταν εχει την αβαντα του συνολου των θεσμων κ κυβερνησης.
ασχολειτε μαζι μου κ με το υλικο μου δειχνει ποιο ειναι το μεγεθος μου κ ποιον νοιωθει ως τον μεγαλο αντιπαλο.
Ο γυφτος ,βασιλιας δεν γινετε.
Αρη, το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει
μετα απο αυτο κοβω καθε κουβεντα!Οταν οπαδος ομαδας που ηταν πρωτο φαβορι για κατακτηση πρωταθληματος,
Που εχει μπατζετ ισως κ 100 φορες μεγαλυτερο απο το δικο μου,
Οταν εχει την αβαντα του συνολου των θεσμων κ κυβερνησης.
ασχολειτε μαζι μου κ με το υλικο μου δειχνει ποιο ειναι το μεγεθος μου κ ποιον νοιωθει ως τον μεγαλο αντιπαλο.
Ο γυφτος ,βασιλιας δεν γινετε.
Αρη, το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει
επειδή πέρσι εκλέχθηκες Πρόεδρος , δεν πιστεύω να κυκλοφορείς και εσύ με πιστόλι σαν τον Γεωργιανό ;;;μετα απο αυτο κοβω καθε κουβεντα!
κατσε να ανεβεις κ ΙΣΩΣ πραγματοποιηθει κ αυτο το ονειρο!Θα έχει πλάκα να πέσετε , και του χρόνου να είναι ''Μια πόλη μια ομάδα'' αλλά με κίτρινα .... κλαίω, λες να το καταφέρεται ;;;
καλύτερα στην Β' τότε όλοι ...μια πόλη 4 ομάδες , το κατάφερε ο πανίβλακας Ρωσοπόντιος .... ντερμπαρεςκατσε να ανεβεις κ ΙΣΩΣ πραγματοποιηθει κ αυτο το ονειρο!
Ημιχρονο παναχαικη αρης 1-0
Της μετριοτητος το αναγνωσμα
Ο πλατελλαςκαλα κλεισμενος
Κασσος παυλιδης βζλεριανος μετριοι.
Ουτε μα ουτε ενας παικτης δεν μας βγηκε φετος. Κανενας δεν ανβηκε επιπεδο να γινει πχ απο παικτης του 6 να γινει του 7,5
Ο σπανος δειχνει πλεον μετριος
(ΟΠως κ ο γιαννακης στο μπασκετ).
Οπως δειχνει το πραμα η ανοδος θα γινει αθλος.
Τεσπα , ας είναι σοβαροί να ανέβουν και βλέπουμε για του χρόνου , άλλωστε στην Β παίζει κύρια ρόλο η δύναμηΤελικο 1-1
Πιστευω κριθηκε η ανοδος με γκολ ισοφαριση στο 87'.
Η ομαδα εκτος της πρωτες 5-6 αγωνιστικες που ειχε λιγη φαντασια τωρα δεν δειχνει τιποτα.
Αν ενας παικτης δεν ανεβαινει επιπεδο παραμενει προβλεψιμος.
Ο μπαστακος δεν λεει τιποτα
Α ναι
Επειδη το ξεχασα
Χιλια μπραβο στον Σπανό, τον οποιον δεν πολυεμπιστευομαι σαν προπονητη για την επομενη χρονιά, αλλα του βγαζω το καπελο που δεν εκανε τα γνωστα καραγκιοζιλικια των γαβρων βορρα κ νοτου, σφαδαζοντας στο εδαφος, μετα το κυπελλακι καφε που επεσε πανω του κ ολοι ειδαμε στην τβ.
Συγχαιρω τη πτωχη πλην τιμια διοικηση , Καρυπιδη, Μυροφοριδη κτλ που δεν εδωσαν καμμια συνεχεια στο γεγονος.