mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
εγω ειμαι ο λαος του ΠΑΟΚ!βασικα ρε μπουξε...τοση ωρα ενας εισαι και σχολιαζεις..βγηκανε τοσοι αριανοι και σε κραζουνε...που ειναι ο λαος σας;
εγω ειμαι ο λαος του ΠΑΟΚ!βασικα ρε μπουξε...τοση ωρα ενας εισαι και σχολιαζεις..βγηκανε τοσοι αριανοι και σε κραζουνε...που ειναι ο λαος σας;
πηγαινε να παιξεις προ ρε τυπε..εγω ειμαι ο λαος του ΠΑΟΚ!
χαχαχα επιασες ευαισθητο σημειο..το εχω λιωσει το συγκεκριμενο παιχνιδι,ασε που δεν εχει παοκ μεσα...δεν ασχολουνται με τετοιες ομαδεςπηγαινε να παιξεις προ ρε τυπε..
περιεργο...σημερα δεν εγραψες κατι στο θεμα του ΠΑΟΚ..γινονται και θαυματα...βασικα ρε μπουξε...τοση ωρα ενας εισαι και σχολιαζεις..βγηκανε τοσοι αριανοι και σε κραζουνε...που ειναι ο λαος σας;
περιεργο γινατε 2 οι μπαουγκ...περιεργο...σημερα δεν εγραψες κατι στο θεμα του ΠΑΟΚ..γινονται και θαυματα...
περιεργο γινατε 2 οι μπαουγκ...
εννοειται...τον αγαπαμε εδω πανω...Ακόμα ο Αναστό είναι στον πάγκο σας; Τιμή και δόξα.
ο rexona
κι εμείς. Για πάντα στις καρδιές μας.
Ενα διαστημα ειχα καει με την παρεα μου στο προ, τωρα πλεον για τον χαβαλε που κ που..μεν οταν μαζευομαστε γινεται γηπεδο η φαση, φανταζομαι καταλαβαινεις..χαχαχα επιασες ευαισθητο σημειο..το εχω λιωσει το συγκεκριμενο παιχνιδι,ασε που δεν εχει παοκ μεσα...δεν ασχολουνται με τετοιες ομαδες
Το 3ο θα το βαλει ο...ΑΛΑΒΑΝΟΣ!!!![size=60pt]ΤΣΙΠΡΑ[/size] τον λενε τον μπαμπα σας!
θα ρθω να δουμε το στημενο του Κομποτη!Το 3ο θα το βαλει ο...ΑΛΑΒΑΝΟΣ!!!!
θα ρθω να δουμε το στημενο του Κομποτη!
νομιζουν τρενο θα ανεβουν! Εχει πουτσες αμετρητες !
7 φραγκα ΕΔΙΝΕ καλλιθεα..
Εννοειτε το επαιξα...
7 φραγκα ΕΔΙΝΕ καλλιθεα..
Εννοειτε το επαιξα...