mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
μαρεσει που εκφραζεις τον φοβο σου!να χαιρεσαι που τυχαμε με τον γαυρο...και οχι με κανενα παοκ
μαρεσει που εκφραζεις τον φοβο σου!να χαιρεσαι που τυχαμε με τον γαυρο...και οχι με κανενα παοκ
αν ενα πραγμα διαχωριζει εμενα απο εσενα μπαουγκτση,ειναι η αυτογνωσια...εννοειται οτι δεν ηθελα εσενα, γιατι εχω ομαδα για β εθνικη και δεν θελω να αναστησω εσας τους μπαουγκτσηδες..μαρεσει που εκφραζεις τον φοβο σου!
πρωτος δεν εισαι και λογικα δεν θα ανεβεις, αλλοι εχουν σειρα! Κριμα ρε μλκ που θα αποκλειστητε απο την δευτερη αγαπη σας!αν ενα πραγμα διαχωριζει εμενα απο εσενα μπαουγκτση,ειναι η αυτογνωσια...εννοειται οτι δεν ηθελα εσενα, γιατι εχω ομαδα για β εθνικη και δεν θελω να αναστησω εσας τους μπαουγκτσηδες..
με την αμυνα που εχω ανετα θα βαζατε 5-6 γκολ και μετα θα μιλουσατε για ιστοριη νικη..
απο την αλλη ειστε τοσο ζωα που θα το λεγατε μια ζωη ενω ειχατε νικησει το ροστερ β εθνικης...
δεν ειμαστε σαν και εσας που εχετε αυταπατες καθε σεπτεμβριο οτι πατε για πρωταθλημα...
περιμενατε τον αρη για να αναστηθειτε ε;τυχεροι ειστε να το ξερεις...
αλλοστε ο πρωτος της β θα παιξει με τον πρωτο της α...και δεν εισαι εσυ αυτος..ουτε θα εισαι ποτε...
αν σου βασταει βαλε ενα στοιχηματακι 300κατοσταρικακια οτι δε θα ανεβουμε...δειξε μου ποσο κοτα δικεφαλη εισαι...πρωτος δεν εισαι και λογικα δεν θα ανεβεις, αλλοι εχουν σειρα! Κριμα ρε μλκ που θα αποκλειστητε απο την δευτερη αγαπη σας!
λεω να βαλω κατακτηση κυπελλου!αν σου βασταει βαλε ενα στοιχηματακι 300κατοσταρικακια οτι δε θα ανεβουμε...δειξε μου ποσο κοτα δικεφαλη εισαι...
αλλαζεις θεμα... qo qo qo?λεω να βαλω κατακτηση κυπελλου!
Κριμα ρε μλκ που θα αποκλειστητε απο την δευτερη αγαπη σας!
ετσι να τα βλεπουν τα γαυρογυφτοπαοκιαΈτσι,για να μην ξεχνιόμαστε..
Αλλα λεν τα πανο ΜπουξοΣτο φιλικο που θα γινει στο Κλεανθης Ατιτλιδης φιληστε και το δαχτυληδι του σωτηρα σας ..Μην ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ γιουσουφακια μου! Προσκυνημενοι μια ζωη θα Ειστε!
Μπουχε επεξες με τα πτωματα Πανελευσινιακο κ Κερκυρα κ πηρες αερα..Ξεχασες τις φαπες που εχεις φαει πιο πριν..Να σε δουμε με την Σαλκε κ γω να ξερεις σου ευχομαι να περασεις..Επισης οπως ειπε κ ενας παληκαρος πιο πριν ο Αρης εχει ομαδα για β κατηγορια..Οσο οτι ο γαυρος ειναι δευτερη αγαπη μας, τι να σου πω; θες γιατρο συντομα..μαρεσει που εκφραζεις τον φοβο σου!
Στο φιλικο που θα γινει στο Κλεανθης Ατιτλιδης φιληστε και το δαχτυληδι του σωτηρα σας ..Μην ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ γιουσουφακια μου! Προσκυνημενοι μια ζωη θα Ειστε!
Πιες καμια φου να στανιαρεις..Στο φιλικο που θα γινει στο Κλεανθης Ατιτλιδης φιληστε και το δαχτυληδι του σωτηρα σας ..Μην ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ γιουσουφακια μου! Προσκυνημενοι μια ζωη θα Ειστε!
Προπονητη εχεις γαυρο! Ο προεδρος σου ειναι δηλωμενος οπαδος του γαυρου κ ο αρχηγος σας(Ταττος) γαυρος ειναι! ωραιος εισαι τα λες κιμπαρικα.Μπουχε επεξες με τα πτωματα Πανελευσινιακο κ Κερκυρα κ πηρες αερα..Ξεχασες τις φαπες που εχεις φαει πιο πριν..Να σε δουμε με την Σαλκε κ γω να ξερεις σου ευχομαι να περασεις..Επισης οπως ειπε κ ενας παληκαρος πιο πριν ο Αρης εχει ομαδα για β κατηγορια..Οσο οτι ο γαυρος ειναι δευτερη αγαπη μας, τι να σου πω; θες γιατρο συντομα..
ολο τιτλους φερνουν τα παοκια κ τα αρχιδια τους περνουν στο τελος..Να στε καλά εσείς νταμπλούχοι Σεπτεμβρίου που φέρνετε τίτλους με το τσουβάλι στην πόλη..
Στο γυναικείο ποδόσφαιρο,το χάντμπωλ και το ράγμπι.
Ο μανάβης και ο παρασίδης στην παραπάνω φωτό,πάντα θα θυμίζουν αυτό που είστε.
ρε φιλος γιατι με κανεις να σε κραξω ασχημα;εσυ δεν ειχεις προεδρο(ζαγορακη)και δ.συμβουλο(βρυζα) αεκτση και ολυμπιακο παραλληλα δηλωμενους;εεεεεεε;Στο φιλικο που θα γινει στο Κλεανθης Ατιτλιδης φιληστε και το δαχτυληδι του σωτηρα σας ..Μην ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ γιουσουφακια μου! Προσκυνημενοι μια ζωη θα Ειστε!
εσεις δινατε μεταγραφες στο γαυρο και στο βαζελο...μην λεμε ονοματα τωρα δεν κανει!!Προπονητη εχεις γαυρο! Ο προεδρος σου ειναι δηλωμενος οπαδος του γαυρου κ ο αρχηγος σας(Ταττος) γαυρος ειναι! ωραιος εισαι τα λες κιμπαρικα.