Επισκέπτης
μαλακα η μεγαλη πλακα ειναι οτι τα πιστευουν αυτα που γραφουν..απο τα καλυτερα αστεια που εχω ακουσει
μαλακα η μεγαλη πλακα ειναι οτι τα πιστευουν αυτα που γραφουν..απο τα καλυτερα αστεια που εχω ακουσει
ο pakaras εχει χιουμορ οποτε θελω να πιστευω οτι εκανε πλακα,θα στεναχωρηθω αν δω οτι ειναι στα ιδια με τον παλερμομαλακα η μεγαλη πλακα ειναι οτι τα πιστευουν αυτα που γραφουν..
ρε χιουμορ εχει & σιγουρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μα ειναι στην ιδια κατηγορια με το παρλιακο,ομως τα πιστευει σου λεω..ο pakaras εχει χιουμορ οποτε θελω να πιστευω οτι εκανε πλακα,θα στεναχωρηθω αν δω οτι ειναι στα ιδια με τον παλερμο
καλα εσυ εχεις ναυαγησει στο νησι της βλακειαςεννοείται πως δεν χαρίστηκε τίποτα,εκτός από το γήπεδο μπάσκετ....
μιλάνε τα 33 δισ του Κοσκωτά,το χάρισμα του Καραισκάκη και τα 10 εκ ευρώ της ΕΡΤ...συν βεβαίως τα κάλπικα πρωταθλήματα,σε πόσα δισ αντιστοιχούνε άραγε...
για αυτό ονομάστηκε ο θρήνος η ομάδα του ελληνικού δημοσίου...
Μεγαλη κουβεντα ειπες αδερφε!μαλακα η μεγαλη πλακα ειναι οτι τα πιστευουν αυτα που γραφουν..
καλημερα παιχτη..τι μεγαλη κουβεντα ρε φιλε???την αληθεια λεω δυστηχως..μιλαμε οτι πρεπει να ειναι οι πλεον τζατζεμενοι οπαδοι του πλανητη οταν μια ζωη τρωνε το παραμυθι της κακιας αθηνας & δεν βλεπουν οτι τα μαυρα τους τα χαλια προερχονται απο τους "μακεδονες" της κακιας συμφορας..Μεγαλη κουβεντα ειπες αδερφε!
Αυτό το πιστεύεις ή θέλεις να το πιστεύεις;μια ζωη τρωνε το παραμυθι της κακιας αθηνας & δεν βλεπουν οτι τα μαυρα τους τα χαλια προερχονται απο τους "μακεδονες" της κακιας συμφορας..
τα πεπραγμενα & τα λεγομενα σας αυτο καταμαρτυρουν..οταν καποτε αποβαλλετε αυτο το κομπλεξ που σας εχουν επιβαλλει,ισως δειτε ασπρη ημερα..Αυτό το πιστεύεις ή θέλεις να το πιστεύεις;
ρε εδω οταν τους εφτιαξαν και χαρισαν το κλειστο του μπασκετ τους εκοψαν το ρευμα...και ενω ειναι δικο τους το ρευμα τους μισθους των υπαλληλων και ολα τα αλλα εξοδα τα πληρωνει το κρατος της αθηνας...ε ρε παραμυθι που τρωτε....οταν καταλαβετε οτι κανεις στην αθηνα δεν ασχολειται μαζι σας απλα σας εχουν εκει και σας δουλευουν τα τοπικα επαρχιακα μμε τοτε υπαρχε μια πιθανοτητα να δειτε φως...και δεν το λεω με κακια....μαλακα η μεγαλη πλακα ειναι οτι τα πιστευουν αυτα που γραφουν..
τα πεπραγμενα & τα λεγομενα σας αυτο καταμαρτυρουν..
οπως τα αντιλαμβανομαι εγω???Τα πεπραγμένα και τα λεγόμενά μας όπως τα αντιλαμβάνεσαι εσύ προφανώς, εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα ΠΑΟΚτση που να ισχυρίζεται οτι του φταίει η Αθήνα.
Αν βέβαια αυτά που γράφουμε για τον Ολυμπιακό σε έκαναν να γράψεις τα παραπάνω, τότε πάσο, έτσι τα αντιλαμβάνεσαι, δικαίωμά σου
ο γιατρος εχει πει να σας λεμε ναι σε ολα..
δεν παιζοσαστε με τιποτε λεμε..
κλινικες περιπτωσεις ολοι σας..
περαστικα..
ναι..Ξέρεις πόσες φορές έχουν αναφερθεί τα παραπάνω για σένα σε αυτό το σιτε;
Ο τελευταίος που πρέπει να τα γράφει αυτά είσαι εσύ και το ξέρεις