Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αφού είστε ερωτευμένες

Μήν το κρύβετε

Δε είν κακό
δε ειν κακό

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μεταγραφάρα ο ρούλης...φέρνει τον Ντελόρτε τον πασίγνωστο αργεντίνο γκολτζή...δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
[youtube=425,350]4aXqYZ6rc0w&feature=related[/youtube]
παλερμο αγορι μου πρεπει να χεις πολυ μεγαλη αγωνια για φετος...σε γιατρο πηγες?Τι σου συστησε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΚΑΙ ο Λιμα παρα το γεγονος οτι απο μικρος ονειρευοταν να παιξει στην Τουμπα,σας εφτυσε και πηγε αλλου.Κατι πολυ φυσικο αφου εχει πολυ μελλον μπροστα του.Στα 32 του θα το ξανασκεφτει...

Επισκέπτης
ΚΑΙ ο Λιμα παρα το γεγονος οτι απο μικρος ονειρευοταν να παιξει στην Τουμπα,σας εφτυσε και πηγε αλλου.Κατι πολυ φυσικο αφου εχει πολυ μελλον μπροστα του.Στα 32 του θα το ξανασκεφτει...
λες να τον χτυπησουν οι αλλες τουρκαλες που κανουν συλλογη παππουδων???

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
λες να τον χτυπησουν οι αλλες τουρκαλες που κανουν συλλογη παππουδων???
παει ο Πολωνος,πεταξε ο Λιμα,φαπα κι απο Μασμανιδη,κανεναν αλλο κολλητο εχουν βρυζας-ζαγορακης απο τα χρονια που επαιζαν μπαλλα?

Επισκέπτης
παει ο Πολωνος,πεταξε ο Λιμα,φαπα κι απο Μασμανιδη,κανεναν αλλο κολλητο εχουν βρυζας-ζαγορακης απο τα χρονια που επαιζαν μπαλλα?
γιατι δεν βγαζουν δελτιο στον κουδα???αυτοι που εχουν καλυτερη μπαλλα θα παιξουν???

Επισκέπτης
εγω αυτο που εχω να πω στους παοκτσηδες,ειναι να σοβαρευτουν επιτελους,να κοιταξουν τι κανει ο δικος τους προεδρος και να σταματησουν επιτελους να εχουν τετοιο κομπλεξ!η ομαδα τους στο μπασκετ κινδυνευει να διαλυθει,ας ξυπνησουν επιτελους  :idiot:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω αυτο που εχω να πω στους παοκτσηδες,ειναι να σοβαρευτουν επιτελους,να κοιταξουν τι κανει ο δικος τους προεδρος και να σταματησουν επιτελους να εχουν τετοιο κομπλεξ!η ομαδα τους στο μπασκετ κινδυνευει να διαλυθει,ας ξυπνησουν επιτελους  :idiot:
αν και δεν ασχολουμαι πολυ με τα κοινα του παοκ(οσο ασχολουνται τουλαχιστον αυτοι με μας)μια ευλογη απορια εκφραζω.Αφου εισπραξαν  περι τα 6.5 εκ.συνολικα απο τις περηφανες πωλησεις και τη χυλοπιττα σικαμπαλα δε μπορει ο υπερπαοκτσης ζαγορακης να συνδραμει ουτως ωστε να μη καταστραφει το μπασκετ τους?Μια απλη απορια σε οσους μιλανε τοσο καιρο για τον Λαμπρο και τις κωλοτουμπες του...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακρα του ταφου σιωπη,κανενα σχολιο απο τους συμπολιτες για το θεμα,μαλλον δεν τους ενδιαφερει.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι να πουν μωρε???
εδω μπρατσακια δεν τους δινουν & θα βοηθησουν την καε???
καποιος απο αυτους που κρινουν τον Σκορδα να μου δωσουν μια ρεαλιστικη απαντηση στο απλο μου ερωτημα.Πως ο υπερπαοκτσης ζαγορακης που τα τσεπωσε τελευταια αφηνει το τμημα μπασκετ να φυτοζωει και να παρακαλαει τον Αεκτση Δροσο να ερθει απο Αθηνα να τους σωσει.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αν και δεν ασχολουμαι πολυ με τα κοινα του παοκ(οσο ασχολουνται τουλαχιστον αυτοι με μας)μια ευλογη απορια εκφραζω.Αφου εισπραξαν  περι τα 6.5 εκ.συνολικα απο τις περηφανες πωλησεις και τη χυλοπιττα σικαμπαλα δε μπορει ο υπερπαοκτσης ζαγορακης να συνδραμει ουτως ωστε να μη καταστραφει το μπασκετ τους?Μια απλη απορια σε οσους μιλανε τοσο καιρο για τον Λαμπρο και τις κωλοτουμπες του...
Αυτό που γράφεις δεν γίνεται.

Λογιστικα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό που γράφεις δεν γίνεται.

Λογιστικα
τι ακριβως δε γινεται,δε μπορει ο ζαγορακης να βαλει μπροστα καποιον και να τον στηριξει οικονομικα?Τι εχει να κανει αυτο με τα λογιστικα?Δες το παραδειγμα Μυτηλιναιου-Σπανουδακη(με την καλη την εννοια!).Μεταφρασε το σε αγορα διαρκειας,εξευρεση χορηγιων και ο,τι αλλη βοηθεια μπορει να υπαρξει.Μη κολλας σε λεπτομερειες,εδω μιλαμε για αφανισμο!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι ακριβως δε γινεται,δε μπορει ο ζαγορακης να βαλει μπροστα καποιον και να τον στηριξει οικονομικα?Τι εχει να κανει αυτο με τα λογιστικα?Δες το παραδειγμα Μυτηλιναιου-Σπανουδακη(με την καλη την εννοια!).Μεταφρασε το σε αγορα διαρκειας,εξευρεση χορηγιων και ο,τι αλλη βοηθεια μπορει να υπαρξει.Μη κολλας σε λεπτομερειες,εδω μιλαμε για αφανισμο!
μια και σωθηκε το ποδοσφαιρο να σωσουν οι ιδιοι και το μπασκετ.
μαλλον δεν εχετε καταλαβει κατι:σε εμας δεν εχει χαριστει τιποτα.πληρωνουμε ηδη 30.000 το μηνα για τα ηδη βεβαιωμενα χρεη και επονται και αλλα(αυτα εννοειται οτι νομικα πρεπει να τα πληρωσουν αυτοι που τα δημιουργησαν.τα χρεη προς το δημοσιο).
ο ζαγορακης τι πρεπει να κανει δηλαδη:να βοηθησει το μπασκετ, το βολλευ και οποιο αλλο τμημα εχει αναγκη.
δεν γινονται αυτα που λες.
να βαλει καποια λεφτα ο ιδιος και οι γυρω του για αγορα διαρκειας κτλ, να παρακινησουν τον κοσμο να στηριξει να το καταλαβω.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μια και σωθηκε το ποδοσφαιρο να σωσουν οι ιδιοι και το μπασκετ.
μαλλον δεν εχετε καταλαβει κατι:σε εμας δεν εχει χαριστει τιποτα.πληρωνουμε ηδη 30.000 το μηνα για τα ηδη βεβαιωμενα χρεη και επονται και αλλα(αυτα εννοειται οτι νομικα πρεπει να τα πληρωσουν αυτοι που τα δημιουργησαν.τα χρεη προς το δημοσιο).
ο ζαγορακης τι πρεπει να κανει δηλαδη:να βοηθησει το μπασκετ, το βολλευ και οποιο αλλο τμημα εχει αναγκη.
δεν γινονται αυτα που λες.
να βαλει καποια λεφτα ο ιδιος και οι γυρω του για αγορα διαρκειας κτλ, να παρακινησουν τον κοσμο να στηριξει να το καταλαβω.
απο τα καλυτερα αστεια που εχω ακουσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom