Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Ρε τους ακούω από το 84. Έχω τον πρώτο τους δίσκο σε βινύλιο. Κάνε μου τη χάρη ρε μαλάκα και πήγαινε κάτω από κανένα υπόστεγο μην αρχίσει και βρέχει και μου σκουριάσεις από το βαρύ μέταλλο που είσαι

με ραφτο accept στο μπουφαν σου κυκλοφορουσες τυπε στα 80s?  :rockon: :rockon: :rockon:

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλά δεν τ έλεγε ΜΟΝΟ ο σούπερ 3 για την ΑΕΚ όταν έπεσε Γ εθνική. Και πολλοί αλλοι του ΑΡΗ τ έλεγαν

ενω οι αλλοι φιλαθλοι στελναν συλληπητηρια.με δουλευεις τωρα ρε φιλε, σε ειχα κ για σοβαρο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κονκαρδες στο fly μην ξεχνας

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
80s_Metalhead_by_HoBee.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
με ραφτο accept στο μπουφαν σου κυκλοφορουσες τυπε στα 80s?  :rockon: :rockon: :rockon:
Πίσω Motorhead, Iron Maiden and Judas Priest μπροστά και είχα πει στον θείο μου να μου φέρει τη κλασσική κοντομανικη μπλούζα των Metallica αυτή που βγαίνει ένα χέρι που κρατάει κάτι σαν σπαθί από μια λεκάνη και από κάτω γράφει Metal up your ass  :rockon: :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πίσω Motorhead, Iron Maiden and Judas Priest μπροστά και είχα πει στον θείο μου να μου φέρει τη κλασσική κοντομανικη μπλούζα των Metallica αυτή που βγαίνει ένα χέρι που κρατάει κάτι σαν σπαθί από μια λεκάνη και από κάτω γράφει Metal up your ass  :rockon: :rockon:
καλα ρε εσυ δεν μας ειπες οτι ο θειος σου σε εκλεινε στην αποθηκη και φωναζε τους φιλους για να σε διακορευσουν...για αυτο οταν μεγαλωσες βγηκες πουστρακος

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε εσυ δεν μας ειπες οτι ο θειος σου σε εκλεινε στην αποθηκη και φωναζε τους φιλους για να σε διακορευσουν...για αυτο οταν μεγαλωσες βγηκες πουστρακος

μονο στη σελιδα του ΑΡΗ μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμενα για 80ς μεταλ καφριλες!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για βάλε το λινκ που έγραψα κάτι τέτοιο, αλλιώς είσαι ξεφωνημένη πουστάρα.
Μαλάκα όταν μαζευμόμασταν με τους φίλους μου ακούγαμε Μοτοχεντ, Τζούντας, και αν θέλαμε να χαλαρώσουμε έβαζαν Λεντ.
Εσύ στην αποθήκη φώναζες τις φιλενάδες σου και ακούγατε Μαντόνα, Μινόγκ, και σου έκαναν μακιγιάζ και σε μάθαιναν να περπατάς σε 12 ποντες γόβες. 

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Να πάρουμε καταρχάς ότι ανεβαίνουν 4 ομάδες (οι πρώτοι κάθε ομίλου). Στις επόμενες 7 αγωνιστικές έχεις 4 παιχνίδια εντός και 3 εκτός. Από τα 4 που έχεις εντός τα 2 είναι με τις πολύ πιο σταθερές απ εσένα ομάδες τις Καβάλας και κυρίως με τον Πανσερραϊκό που είναι πρώτος 4 βαθμούς πάνω απ εσένα. Τη πρωτελευταία αγωνιστική μάλιστα παίζει εντός με την Καβάλα. Για ν έρθεις το λοιπόν πρώτος όχι μόνο πρέπει να κερδίσεις ΟΛΑ τα παιχνίδια αλλά θα πρέπει και στο μεταξύ τους ματς (Καβάλα-Πανσερραϊκός) το ματς ν έρθει Χ. Καταλαβαίνεις δηλαδή ότι η υπόθεση άνοδος ΔΕΝ είναι στα πόδια των παικτών του Άρη

και την επομενη κυριακη ειναι αποκλειστικα στα ποδια μας η ανοδος,εγω σου ειπα με επιχειρημματα οτι ειμαστε  πρωτο φαβορι(οχι οτι κανουμε και καμια επιτυχια)εσυ περυσι αν εξαιρεσουμε την φαπα απο την ομαδα της γειτονιας μου(ευοσμο)ποσες ομαδες αντιμετωπισες που παιξανε Α εθνικη?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γρηγόρη πόσο νίκησε ο Πανσερραικός;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κανει τσιμπουκαρες τωρα :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1:
δεν μπορει  να μιλησει
Ρε μαλάκα τι νομίζεις ότι είμαι παραπληγικός σα τον άλλον που άλλη ομάδα είναι πάνω από τα τέμπη και άλλη κάτω απ αυτά ή τελιωμένη σα και σένα που βγαίνει στους δρόμους και φωνάζεις "μια ψωλή, μια ψωλή ρε παιδιά! Τι ζητάω ο πουστάρας"

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα τι νομίζεις ότι είμαι παραπληγικός σα τον άλλον που άλλη ομάδα είναι πάνω από τα τέμπη και άλλη κάτω απ αυτά ή τελιωμένη σα και σένα που βγαίνει στους δρόμους και φωνάζεις "μια ψωλή, μια ψωλή ρε παιδιά! Τι ζητάω ο πουστάρας"

Παντως τυπε λιγο ανωμαλος εισαι για να ασχολεισαι πιο πολυ με τα σκουλικια απο την ΑΕΚ  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παντως τυπε λιγο ανωμαλος εισαι για να ασχολεισαι πιο πολυ με τα σκουλικια απο την ΑΕΚ  :grin:
Έχει πανσέληνο ρε σήμερα, ότι πρέπει για ψάρεμα και τι καλύτερο από σκουλίκι για να τσιμπίσουν τα ψάρια;  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom