Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Eνώ το Αεκάκι πέρσυ και φέτος νίκαγε τα μεγαθήρια
Τι έγινε; Ξανανέβηκες τα Τέμπη; Η ΑΕΚ πέρσι δεν έχασε από κανέναν Καμπανιακό, και φέτος χαλαρά. Και στο Κύπελλο πετάξαμε ΧΑΛΑΡΑ 3 στον Ατρόμητο και ο ΟΣΦΠούστης χρειάστηκε "μηχανισμό στήρικξης" για να προκριθεί

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κοιτα την βαθμολογια γαμημενο ζωο
κοιτα την σαπιοκωλη
χαριλιαοτικο αρειανιδικο κιτρινο σπερμα ειναι στο σαντερο σου
Πουστροσκώληκα έχεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να παίξεις. Βλάκογένηητε. Εκτός και αν ΚΑΙ εσύ νομίζεις θα τους κερδίσεις και τους 2 ειδικά τώρα που τελιώνει το πρωτάθλημα και δε τους παίρνει να κάνουν στραβοπατήματα.
Και που σαι αντε χέσε μπας και βγει λίγο σέρμα από τ κολάντρερό σου γιατί σου έχει φτάσει μέχρι τα μάτια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξερεις οτι εισαι η μοναδικη ομαδα(απο τις θεωρητικα μεγαλες)που επεσες σε οοοοοοοοοοοοολλλλλλλλααααααα τα ομαδικα αθληματα ετσι?οσο για το μπασκετ εχεις πολυ καλυτερη ομαδα κ πολυ μεγαλυτερο μπατζετ.κ τελευταια εχεις κ ευνοια  απο τα κορακια.σε βλεπω τριτο
Αυτό που μετράει είναι όταν πέσεις να μπορέσεις να σηκωθείς και να σταθείς. Στο μπάσκετ στεκόμαστε μια χαρά. Στο ποδόσφαιρο ΛΟΓΙΚΑ θα σταθούμε και εκεί. Εσύ να δούμε ΑΝ μπορείς να σταθείς στα πόδια σου στο ποδόσφαιρο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι έγινε; Ξανανέβηκες τα Τέμπη; Η ΑΕΚ πέρσι δεν έχασε από κανέναν Καμπανιακό, και φέτος χαλαρά. Και στο Κύπελλο πετάξαμε ΧΑΛΑΡΑ 3 στον Ατρόμητο και ο ΟΣΦΠούστης χρειάστηκε "μηχανισμό στήρικξης" για να προκριθεί
Ο Μηχανισμος στήριξης ήταν ότι έστησες λεωφορειο μπροστά από το τέρμα μπας κ έρθει 0-0 γιαυτό είστε μικρή ομαδούλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτό που μετράει είναι όταν πέσεις να μπορέσεις να σηκωθείς και να σταθείς. Στο μπάσκετ στεκόμαστε μια χαρά. Στο ποδόσφαιρο ΛΟΓΙΚΑ θα σταθούμε και εκεί. Εσύ να δούμε ΑΝ μπορείς να σταθείς στα πόδια σου στο ποδόσφαιρο
Λογικά και του χρόνου με +15 θα το πάρει πάλι ο Θρύλος

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

καλα στο μπασκετ δεν ανεβηκες και με την πρωτη,περασαν κατι χρονακια...βεβαια εγω στο μπασκετ δε θα πεσω ΠΟΤΕ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Μηχανισμος στήριξης ήταν ότι έστησες λεωφορειο μπροστά από το τέρμα μπας κ έρθει 0-0 γιαυτό είστε μικρή ομαδούλα
Μάλλον άλλο ματς έβλεπες. Μέχρι να τραυματιστεί ο Μάνταλος από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν και οι 2 ομάδες τις περισσότερες και σοβαρότερες τις είχε η ΑΕΚ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα στο μπασκετ δεν ανεβηκες και με την πρωτη,περασαν κατι χρονακια...βεβαια εγω στο μπασκετ δε θα πεσω ΠΟΤΕ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Το θέμα είναι ότι ανέβηκα κ όχι μόνο ανέβηκα αλλά χτυπάω και 3η θεση αν έρθουν τ αποτελέσματα έτσι όπωςς θέλω.
Μη λες μεγάλα λόγια. Και ο Σούπερ 3 έλεγε ότι ο ΑΡΗΣ δε θα ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΕΚ αλλά τον ακολούθησε μια χαρά

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι ανέβηκα κ όχι μόνο ανέβηκα αλλά χτυπάω και 3η θεση αν έρθουν τ αποτελέσματα έτσι όπωςς θέλω.
Μη λες μεγάλα λόγια. Και ο Σούπερ 3 έλεγε ότι ο ΑΡΗΣ δε θα ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΕΚ αλλά τον ακολούθησε μια χαρά

εγω δεν ειμαι ο super3 φιλος,ειμαι το ακριβως αντιθετο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλά δεν τ έλεγε ΜΟΝΟ ο σούπερ 3 για την ΑΕΚ όταν έπεσε Γ εθνική. Και πολλοί αλλοι του ΑΡΗ τ έλεγαν
ρε σπερματοδοχειο
ρε σκατοδοχειο
ρε σιχαμενε
ρε που βγηκες απο κωλο αντι για μουνι
μην σε ξαναπετυχω εδω
στο πα; η οχι;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε σπερματοδοχειο
ρε σκατοδοχειο
ρε σιχαμενε
ρε που βγηκες απο κωλο αντι για μουνι
μην σε ξαναπετυχω εδω
στο πα; η οχι;
Να πα να γαμηθείς δε θα σου το πω γιατί για σένα θα είναι ευχή. Οπότε να μη ξαναδείς χαρα στη κωλοτρυπίδα σου και να μη ξαναγευτείς τα χύσια του λόχα που σε γαμεί

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Να πα να γαμηθείς δε θα σου το πω γιατί για σένα θα είναι ευχή. Οπότε να μη ξαναδείς χαρα στη κωλοτρυπίδα σου και να μη ξαναγευτείς τα χύσια του λόχα που σε γαμεί
:2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα ολο τα ιδια λες
βγαλε ρε την φωτο του προφιλ σε παρακαλω
ντροπη για εμας τους μεταλαδες
βαλε τον μπιεμπερ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα ολο τα ιδια λες
βγαλε ρε την φωτο του προφιλ σε παρακαλω
ντροπη για εμας τους μεταλαδες
βαλε τον μπιεμπερ
Αφού και εσύ όλον με τον ίδιο πας και γαμιέσαι ρε πουστροσκώληκα, εγώ φταίω.
Πρόσεχε ρε μεταλά μη σκίσεις κανένα σπαντεξ

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αφού και εσύ όλον με τον ίδιο πας και γαμιέσαι ρε πουστροσκώληκα, εγώ φταίω.
Πρόσεχε ρε μεταλά μη σκίσεις κανένα σπαντεξ
οταν εγω πρωτακουσα μεταλικα
εσυ εβαζες στον πατο σου το μπιμπερο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οταν εγω πρωτακουσα μεταλικα
εσυ εβαζες στον πατο σου το μπιμπερο
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Ρε τους ακούω από το 84. Έχω τον πρώτο τους δίσκο σε βινύλιο. Κάνε μου τη χάρη ρε μαλάκα και πήγαινε κάτω από κανένα υπόστεγο μην αρχίσει και βρέχει και μου σκουριάσεις από το βαρύ μέταλλο που είσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom