το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
[move][size=70pt]σκασε βλακα[/size][/move]αντε ρε βλακα και συ τωρα
[move][size=70pt]σκασε βλακα[/size][/move]αντε ρε βλακα και συ τωρα
Eνώ το Αεκάκι πέρσυ και φέτος νίκαγε τα μεγαθήριακαι τωρα με τη ρεαλ σερρων,την πιο φορμαρισμενη ομαδα στην ευρωπη
Τι έγινε; Ξανανέβηκες τα Τέμπη; Η ΑΕΚ πέρσι δεν έχασε από κανέναν Καμπανιακό, και φέτος χαλαρά. Και στο Κύπελλο πετάξαμε ΧΑΛΑΡΑ 3 στον Ατρόμητο και ο ΟΣΦΠούστης χρειάστηκε "μηχανισμό στήρικξης" για να προκριθείEνώ το Αεκάκι πέρσυ και φέτος νίκαγε τα μεγαθήρια
Πουστροσκώληκα έχεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να παίξεις. Βλάκογένηητε. Εκτός και αν ΚΑΙ εσύ νομίζεις θα τους κερδίσεις και τους 2 ειδικά τώρα που τελιώνει το πρωτάθλημα και δε τους παίρνει να κάνουν στραβοπατήματα.κοιτα την βαθμολογια γαμημενο ζωο
κοιτα την σαπιοκωλη
χαριλιαοτικο αρειανιδικο κιτρινο σπερμα ειναι στο σαντερο σου
Αυτό που μετράει είναι όταν πέσεις να μπορέσεις να σηκωθείς και να σταθείς. Στο μπάσκετ στεκόμαστε μια χαρά. Στο ποδόσφαιρο ΛΟΓΙΚΑ θα σταθούμε και εκεί. Εσύ να δούμε ΑΝ μπορείς να σταθείς στα πόδια σου στο ποδόσφαιροξερεις οτι εισαι η μοναδικη ομαδα(απο τις θεωρητικα μεγαλες)που επεσες σε οοοοοοοοοοοοολλλλλλλλααααααα τα ομαδικα αθληματα ετσι?οσο για το μπασκετ εχεις πολυ καλυτερη ομαδα κ πολυ μεγαλυτερο μπατζετ.κ τελευταια εχεις κ ευνοια απο τα κορακια.σε βλεπω τριτο
Ο Μηχανισμος στήριξης ήταν ότι έστησες λεωφορειο μπροστά από το τέρμα μπας κ έρθει 0-0 γιαυτό είστε μικρή ομαδούλαΤι έγινε; Ξανανέβηκες τα Τέμπη; Η ΑΕΚ πέρσι δεν έχασε από κανέναν Καμπανιακό, και φέτος χαλαρά. Και στο Κύπελλο πετάξαμε ΧΑΛΑΡΑ 3 στον Ατρόμητο και ο ΟΣΦΠούστης χρειάστηκε "μηχανισμό στήρικξης" για να προκριθεί
Λογικά και του χρόνου με +15 θα το πάρει πάλι ο ΘρύλοςΑυτό που μετράει είναι όταν πέσεις να μπορέσεις να σηκωθείς και να σταθείς. Στο μπάσκετ στεκόμαστε μια χαρά. Στο ποδόσφαιρο ΛΟΓΙΚΑ θα σταθούμε και εκεί. Εσύ να δούμε ΑΝ μπορείς να σταθείς στα πόδια σου στο ποδόσφαιρο
Αυτό που μετράει είναι όταν πέσεις να μπορέσεις να σηκωθείς και να σταθείς. Στο μπάσκετ στεκόμαστε μια χαρά. Στο ποδόσφαιρο ΛΟΓΙΚΑ θα σταθούμε και εκεί. Εσύ να δούμε ΑΝ μπορείς να σταθείς στα πόδια σου στο ποδόσφαιρο
Μάλλον άλλο ματς έβλεπες. Μέχρι να τραυματιστεί ο Μάνταλος από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν και οι 2 ομάδες τις περισσότερες και σοβαρότερες τις είχε η ΑΕΚ.Ο Μηχανισμος στήριξης ήταν ότι έστησες λεωφορειο μπροστά από το τέρμα μπας κ έρθει 0-0 γιαυτό είστε μικρή ομαδούλα
Το θέμα είναι ότι ανέβηκα κ όχι μόνο ανέβηκα αλλά χτυπάω και 3η θεση αν έρθουν τ αποτελέσματα έτσι όπωςς θέλω.καλα στο μπασκετ δεν ανεβηκες και με την πρωτη,περασαν κατι χρονακια...βεβαια εγω στο μπασκετ δε θα πεσω ΠΟΤΕ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Το θέμα είναι ότι ανέβηκα κ όχι μόνο ανέβηκα αλλά χτυπάω και 3η θεση αν έρθουν τ αποτελέσματα έτσι όπωςς θέλω.
Μη λες μεγάλα λόγια. Και ο Σούπερ 3 έλεγε ότι ο ΑΡΗΣ δε θα ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΕΚ αλλά τον ακολούθησε μια χαρά
Καλά δεν τ έλεγε ΜΟΝΟ ο σούπερ 3 για την ΑΕΚ όταν έπεσε Γ εθνική. Και πολλοί αλλοι του ΑΡΗ τ έλεγανεγω δεν ειμαι ο super3 φιλος,ειμαι το ακριβως αντιθετο
ρε σπερματοδοχειοΚαλά δεν τ έλεγε ΜΟΝΟ ο σούπερ 3 για την ΑΕΚ όταν έπεσε Γ εθνική. Και πολλοί αλλοι του ΑΡΗ τ έλεγαν
Να πα να γαμηθείς δε θα σου το πω γιατί για σένα θα είναι ευχή. Οπότε να μη ξαναδείς χαρα στη κωλοτρυπίδα σου και να μη ξαναγευτείς τα χύσια του λόχα που σε γαμείρε σπερματοδοχειο
ρε σκατοδοχειο
ρε σιχαμενε
ρε που βγηκες απο κωλο αντι για μουνι
μην σε ξαναπετυχω εδω
στο πα; η οχι;
Να πα να γαμηθείς δε θα σου το πω γιατί για σένα θα είναι ευχή. Οπότε να μη ξαναδείς χαρα στη κωλοτρυπίδα σου και να μη ξαναγευτείς τα χύσια του λόχα που σε γαμεί
Αφού και εσύ όλον με τον ίδιο πας και γαμιέσαι ρε πουστροσκώληκα, εγώ φταίω.
μαλακα ολο τα ιδια λες
βγαλε ρε την φωτο του προφιλ σε παρακαλω
ντροπη για εμας τους μεταλαδες
βαλε τον μπιεμπερ
οταν εγω πρωτακουσα μεταλικαΑφού και εσύ όλον με τον ίδιο πας και γαμιέσαι ρε πουστροσκώληκα, εγώ φταίω.
Πρόσεχε ρε μεταλά μη σκίσεις κανένα σπαντεξ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Ρε τους ακούω από το 84. Έχω τον πρώτο τους δίσκο σε βινύλιο. Κάνε μου τη χάρη ρε μαλάκα και πήγαινε κάτω από κανένα υπόστεγο μην αρχίσει και βρέχει και μου σκουριάσεις από το βαρύ μέταλλο που είσαιοταν εγω πρωτακουσα μεταλικα
εσυ εβαζες στον πατο σου το μπιμπερο