Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
ΒρωμοΣκουλικα σας Αξιζει που πεσατε..και εκει θα Μεινετε!!!Γιατι περυσι λεγατε 'αρης ειμαστε και τετοιες Πιπες'..Αντε τωρα εκει που σας αξιζει..στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ!!!!!!!!Και χάρηκες που πέσαμε γ;
ΒρωμοΣκουλικα σας Αξιζει που πεσατε..και εκει θα Μεινετε!!!Γιατι περυσι λεγατε 'αρης ειμαστε και τετοιες Πιπες'..Αντε τωρα εκει που σας αξιζει..στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ!!!!!!!!Και χάρηκες που πέσαμε γ;
στην κινα πηγε να τον γαμησουν οι σχιστοματιδεςΟταν γυρισει απο κινα μου εχει ταξει τραπεζωμα μονο και μονο για αυτο..........
Κοίτα να δεις που βγήκε ο πουστροσκόληκας από τη τρύπα του.στην κινα πηγε να τον γαμησουν οι σχιστοματιδες
και να βαζει κιτρινες κοντοψωλες στον πατο του
ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ
Πολυ καψουρα σε εχει ο αντιγκρεγκορυ ρε γιατι;Κοίτα να δεις που βγήκε ο πουστροσκόληκας από τη τρύπα του.
Τι έγινε ρε; Είχε διάλειμα ο λοχας σου που σε πηδαέι και είπες να μπεις στο νετ;
Αλυσίδες πήρες που σου λέω εδώ και ενα χρόνο ή δε βρήκες χρόνο από τις συνεχόμενες πούτσες που τρως;
Του είπα ότι θα του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει και ο μαλάκας κράτησα τον λόγο μουΠολυ καψουρα σε εχει ο αντιγκρεγκορυ ρε γιατι;
Ουτε ο χριστιδης με μενα δεν εχει τοση.
Φοβερα μεγαλο ρισκο η αποφαση να παει στην Γ΄εθνικη ο Αρης..
Εχει τα κυβικα να ανεβει σε σερι χρονιες τις κατηγοριες αλλα το θεμα ειναι ΠΩΣ θα επιστρεψεις.
Αν επιστρεψεις με Αρβανιτιδη τοτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν γινεσαι Αρης.
Μιλαμε για Αρη που θα χτυπαει ευρωπη και τελικο κυπελλου.Οχι για Αρη που να παιζει τον ρολο πχ της Ξανθης.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΑΝΘΗ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ εχει απο τις ποο ευρωστες και σοβαρες ΠΑΕ το δε κεντρο τουΦοβερα μεγαλο ρισκο η αποφαση να παει στην Γ΄εθνικη ο Αρης..
Εχει τα κυβικα να ανεβει σε σερι χρονιες τις κατηγοριες αλλα το θεμα ειναι ΠΩΣ θα επιστρεψεις.
Αν επιστρεψεις με Αρβανιτιδη τοτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν γινεσαι Αρης.
Μιλαμε για Αρη που θα χτυπαει ευρωπη και τελικο κυπελλου.Οχι για Αρη που να παιζει τον ρολο πχ της Ξανθης.
Γρηγόρη δείξε λίγο έλεος, αστους ρε τους ανθρώπους στην δυστυχία τους.
Εποχή Γαλανού για τον Άρη
Και λέει σε 2 χρόνια στην Α Εθνική
Ποιος; Αυτός που αφάνησε τον μπασκετικό Ηρακλή και τουφέκιασε τα πάντα και τους πάντες και τον άφησε με χρέος 300χιλιάρικα.
Πουστροσκώληκα ξέχνα τις αλυσίδες και τα λουκέτα. Παρε μηχάνημα κατεδάφισης. Ο τύπος όχι απλά θα σας εξαφανίσει. Θα σας γκρεμίσει και το στάδιο.
Γιατί αυτοί (όχι όλοι αλλά μερικοί) έδειξαν έλεος; Έδειξε ο πουστροσκώληκας που κάθε 3 και λίγο έλεγε για Γ εθνική; Ή ο Γιαννακόπουλος (ή κάπως έτσι) ; Γιατί να δείξω εγώ; Τι είμαι; Προνοια;Γρηγόρη δείξε λίγο έλεος, αστους ρε τους ανθρώπους στην δυστυχία τους.
AEK είσαι ρε, την καταλαβαίνεις την διαφορά;Γιατί αυτοί (όχι όλοι αλλά μερικοί) έδειξαν έλεος; Έδειξε ο πουστροσκώληκας που κάθε 3 και λίγο έλεγε για Γ εθνική; Ή ο Γιαννακόπουλος (ή κάπως έτσι) ; Γιατί να δείξω εγώ; Τι είμαι; Προνοια;
Υ.Γ Εξάλλου ΠΑΝΤΑ γράφω τον πουστροσκώληκα όταν μιλάω για τον Άρη για να μη λένε οι άλλοι Αριανοί
σε εμας εχει κατι να γκρεμισει....
Εποχή Γαλανού για τον Άρη
Και λέει σε 2 χρόνια στην Α Εθνική
Ποιος; Αυτός που αφάνησε τον μπασκετικό Ηρακλή και τουφέκιασε τα πάντα και τους πάντες και τον άφησε με χρέος 300χιλιάρικα.
Πουστροσκώληκα ξέχνα τις αλυσίδες και τα λουκέτα. Παρε μηχάνημα κατεδάφισης. Ο τύπος όχι απλά θα σας εξαφανίσει. Θα σας γκρεμίσει και το στάδιο.
toucheσε εμας εχει κατι να γκρεμισει....
Καλά ρε....Φλακάο! Μαλάκα τη διάβασες την είδηση για τις μπλούζες;Γρηγορη συμφωνω με Διο.Τον πεσμενο δεν τον χτυπας ποτε.