antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι θες ρε μαλακα;Να πα να γαμηθούν. Καλόν αφανισμό αν γίνει αυτό..
θες να εξαφανιστει η ομαδα
αι πνιξου
τι θες ρε μαλακα;Να πα να γαμηθούν. Καλόν αφανισμό αν γίνει αυτό..
Είσαι φιλαράκι και δε γουστάρω να τσαμπουκαλευτώ μαζί σου.τι θες ρε μαλακα;
θες να εξαφανιστει η ομαδα
αι πνιξου
Η αγωνία κορυφώνεται στον Άρη με αφορμή το αποτέλεσμα πουβγάλει η κάλπη. Περισσότερα από 500 άτομα έχουν ψηφίσει ως τώρα στην διαδικασία επιλογής ανάμεσα σε Β εθνική και λύση της εταιρίας την Γ’ εθνική. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9, και θα κλείσουν στις 19:00, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί μια παράταση 30 λεπτών.
Δεν τους αρεσε η λυση της Γ εθνικης.3 παιχτες ειχαν μεινει στον Αρη,πανε και αυτοι.
Εγκλημα η αποφαση να παιξει στην Φ.Λ. χωρις δικαιωμα μεταγραφων.Πρωτο φαβορι για Γ εθνικη πλεον.
Και το χειροτερο,τα χρεη θα παραμεινουν.
Άντε θα σου απαντήσω εδώ και θα προσπαθήσω ν είμαι και κόσμιος. ΔΕΝ είναι θέμα ΑΝ τον βόλευε ή όχι. Ήταν θέμα ΚΑΘΑΡΑ επιχειρηματικό (τι να κάνουμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες είναι επιχειρήσεις). Εσύ πιστεύεις πως ΑΝ αύριο μεθαύριο ο ΟΣΦΠούστης έχει τ ίδια προβλήματα με τον Άρη, την ΑΕΚ κτλπ κτλπ και πέσει Β εθνική μ ένα σκασμό χρέη ο Βαγγέλας (που είναι, όπως λέτε, φόλα ΟΣΦΠούστης) θα πει "θα μείνουμε Β εθνική μ ένα σκασμό χρέη να μας πνίγουν με παίκτες κάτι 16χρονα παιδάκια να χάνουν και να ξεφτιλίζονται κάθε αγωνιστική για να φτάσουμε στο τέλος να πέσουμε στη Γ, και ΔΕΝ θα πέσουμε στη Γ από φέτος, να κάνουμε εκκαθάριση της ΠΑΕ, να καθαρίσουμε από χρέη κτλπ και να κάνουμε μια νέα προσπάθεια σε γερές βάσεις για ν επανέλθουμε". ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Βαγγέλας και κάθε Βαγγέλας θα σκεφτεί έτσι τι να πω.Δημοκρατικα πραματα........οχι σαν την αεκ που ο ενας αποφασισε τον εξευτελισμο μιας ομαδας επειδη ετσι τον βολευε............
Άντε θα σου απαντήσω εδώ και θα προσπαθήσω ν είμαι και κόσμιος. ΔΕΝ είναι θέμα ΑΝ τον βόλευε ή όχι. Ήταν θέμα ΚΑΘΑΡΑ επιχειρηματικό (τι να κάνουμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες είναι επιχειρήσεις). Εσύ πιστεύεις πως ΑΝ αύριο μεθαύριο ο ΟΣΦΠούστης έχει τ ίδια προβλήματα με τον Άρη, την ΑΕΚ κτλπ κτλπ και πέσει Β εθνική μ ένα σκασμό χρέη ο Βαγγέλας (που είναι, όπως λέτε, φόλα ΟΣΦΠούστης) θα πει "θα μείνουμε Β εθνική μ ένα σκασμό χρέη να μας πνίγουν με παίκτες κάτι 16χρονα παιδάκια να χάνουν και να ξεφτιλίζονται κάθε αγωνιστική για να φτάσουμε στο τέλος να πέσουμε στη Γ, και ΔΕΝ θα πέσουμε στη Γ από φέτος, να κάνουμε εκκαθάριση της ΠΑΕ, να καθαρίσουμε από χρέη κτλπ και να κάνουμε μια νέα προσπάθεια σε γερές βάσεις για ν επανέλθουμε". ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Βαγγέλας και κάθε Βαγγέλας θα σκεφτεί έτσι τι να πω.
Άλλο τώρα αν είναι σωστό, τίμιο και ηθικό μια ομάδα που χρωστάει κάποιες δεκάδες εκατομμύρια με μια απλή εκκαθάριση της ΠΑΕ να τη γλιτώνει και όσοι έκαναν πρόεδροι της να είναι στην απέξω.
Τώρα βέβαια ο Άρης πάει, απ ότι διαβάζω, τελικά για Γ εθνική. Αυτή είναι η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν έχεις μια ιστορική ομάδα όπως ο Άρης, ο Ηρακλής, κτλπ έξω από τη πρώτη εθνική ΑΠΛΑ και μόνο λόγο χρεών (δε μιλάω να πέσεις αγωνιστικά, γιατί η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ν έπεσε αγωνιστικά αλλά έπεσε γιατί δε μπορούσε να κάνει μεταγραφές λόφω χρεών και έπαιξε με 20χρονα) είναι κατάντια για τ Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στους εντάξυ οπαδούς του Άρη θα πω καλό κουράγιο μάγκες.
Στον μαλάκα (ξέρεις ποιος είσαι παλιοπούστη) θα του πω : αλυσίδες πήρες σπερματοδοχείο;
Αργά το κατάλαβες. Το γράφουμε από πέρσι τέτοια εποχή περίπουΤελικά για Γ εθνική μας κόβω :S
Και χάρηκες που πέσαμε γ;Αργά το κατάλαβες. Το γράφουμε από πέρσι τέτοια εποχή περίπου
Οταν γυρισει απο κινα μου εχει ταξει τραπεζωμα μονο και μονο για αυτο..........Και χάρηκες που πέσαμε γ;
Εσύ ρε μαλάκα όταν έπεσε η ΑΕΚ δε πανυγύριζες; Που θα μου πεις εμένα αν χάρηκα που έπεσε ο Άρης! Χάρηκα που έπεσε για να βάλουν οι σουπεράδες τη περσινή ανακοίνωση στον πάτο τους. Χάρηκα που έπεσε γιατί όταν έλεγα του πούστη να πάει να πάρει αλυσίδες έγραψε στο θρεντ της ΑΕΚ ότι θα μείνουμε μια ζωή στη Γ.Και χάρηκες που πέσαμε γ;
Ναι ε; Δε τ θυμάμαι. Αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Και αφου τ έταξα θα το κάνω. Σε πάω Ν.Φ να γουσταρίζεις (και να συνηθίζεις στο να τρώς κρέας )Οταν γυρισει απο κινα μου εχει ταξει τραπεζωμα μονο και μονο για αυτο..........
Μικρολίμανο να πάτε,Πειραιώτικα και ρομαντικά πάνταΕσύ ρε μαλάκα όταν έπεσε η ΑΕΚ δε πανυγύριζες; Που θα μου πεις εμένα αν χάρηκα που έπεσε ο Άρης! Χάρηκα που έπεσε για να βάλουν οι σουπεράδες τη περσινή ανακοίνωση στον πάτο τους. Χάρηκα που έπεσε γιατί όταν έλεγα του πούστη να πάει να πάρει αλυσίδες έγραψε στο θρεντ της ΑΕΚ ότι θα μείνουμε μια ζωή στη Γ.
Φάε τώρα Γ και του χρόνου καλό ερασιτεχνικό
Ναι ε; Δε τ θυμάμαι. Αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Και αφου τ έταξα θα το κάνω. Σε πάω Ν.Φ να γουσταρίζεις (και να συνηθίζεις στο να τρώς κρέας )
Εσύ ρε μαλάκα όταν έπεσε η ΑΕΚ δε πανυγύριζες; Που θα μου πεις εμένα αν χάρηκα που έπεσε ο Άρης! Χάρηκα που έπεσε για να βάλουν οι σουπεράδες τη περσινή ανακοίνωση στον πάτο τους. Χάρηκα που έπεσε γιατί όταν έλεγα του πούστη να πάει να πάρει αλυσίδες έγραψε στο θρεντ της ΑΕΚ ότι θα μείνουμε μια ζωή στη Γ.
Φάε τώρα Γ και του χρόνου καλό ερασιτεχνικό
Ναι ε; Δε τ θυμάμαι. Αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Και αφου τ έταξα θα το κάνω. Σε πάω Ν.Φ να γουσταρίζεις (και να συνηθίζεις στο να τρώς κρέας )
Προβατο σε κατάντησε και εσένα ο Βαγγέλας ;Ειμαι βεντζετεριαν........
Και ο Βαγγέλας βετζετέριαν είναι μην τον βλέπεις έτσιΠροβατο σε κατάντησε και εσένα ο Βαγγέλας ;
Προβατο σε κατάντησε και εσένα ο Βαγγέλας ;