Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2014/03/111538.jpg[/img[/URL]]
Λευκός Πύργος 2014 :2funny:
[/quote]
μη βαζεις τετοια θα σε ξεβρακωσει ο μαστερακος, που δεν εχει ιδεα τι του γινεται :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2014/03/111538.jpg[/img[/URL]]
Λευκός Πύργος 2014 :2funny:
[/quote]
μη βαζεις τετοια θα σε ξεβρακωσει ο μαστερακος, που δεν εχει ιδεα τι του γινεται :2funny: :2funny:
Α γαμήσου ρε μαλάκα. Τι ήθελες και μου το θύμισες. Πάνω που το είχα ξεχάσει. Γαμημένε. Α σταδιαλα βραδιάτικαΜην ξεχνας οτι ο Αλεξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςς.... εχει κανει προεδρος
τηηςςςςςςςςςςςςςς α ε κ...............
Α γαμήσου ρε μαλάκα. Τι ήθελες και μου το θύμισες. Πάνω που το είχα ξεχάσει. Γαμημένε. Α σταδιαλα βραδιάτικα
ΚΑΒΛΑΡΧΕ....ΠΑΛΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΘΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΝΟΨΥΧΕ.... :S :S :S :S :S :S :S ανατριχιασα.....Χανουμε συνεχεια μπας και παρετε το πρωταθλημα.....................
ΠΟΝΟΨΥΧΕ.... :S :S :S :S :S :S :S ανατριχιασα.....
θα δουμε...ειμαι της υπομονης....Εμεις οι γαυροι ειμαστε καλοι ανθρωποι ........... εσεις μας εχετε παρει με κακο ματι.........
Κανε υπομονη αν δεν τα καταφερεις φετος του χρονου με Μεσι και Ιμπραημοβιτς που θα σας φερει ο ρωσσος θα το παρετε........
θα δουμε...ειμαι της υπομονης....
ρε φιλαρακι εχουμε ζησει ασχημες καταστασεις....ευτηχως οχι αυτες που ζει ο συμπολιτης...Αν τη χασεις και αυτη ......... κλαψε με μανα κλαψε με..........
In I V A N we trust..............
Οταν θελουν να κανουν κουμαντο σε μια παε οι φιλαθλοι αυτα ειναι τα αποτελεσματα... το ιδιο εγινε και στην αεκ με χατζηχρηστο.......οταν ανελαβε τον ολυμπιακο ο θειος τα εκοψε αυτα μαχαιρι...........και οπως ελεγε ο συγχωρεμενος ο Κανελακης του ιωνικου........ρε φιλαρακι εχουμε ζησει ασχημες καταστασεις....ευτηχως οχι αυτες που ζει ο συμπολιτης...
Μια απορια ρε φιλε. Γιατι δεν γραφεις με το κανονικο σου ακαουντ; Η αποφασισες να φτιαξεις ενα ακαουντ μονο και μονο για να βριζεις τον Ολυμπιακο σε ενα σαιτ με πουτανες;Από τη στιγμή που δεν σεβαστήκατε την ιστορία σας κ γίνατε γιουσουφάκια της τρούμπας του πειραιά, καλά να πάθετε.
Κάντε τώρα υπομνήματα μπας κ πέσει ο Πλατανιάς...
Μουνιά.
Μια απορια ρε φιλε. Γιατι δεν γραφεις με το κανονικο σου ακαουντ; Η αποφασισες να φτιαξεις ενα ακαουντ μονο και μονο για να βριζεις τον Ολυμπιακο σε ενα σαιτ με πουτανες;
Μια απορια ρε φιλε. Γιατι δεν γραφεις με το κανονικο σου ακαουντ; Η αποφασισες να φτιαξεις ενα ακαουντ μονο και μονο για να βριζεις τον Ολυμπιακο σε ενα σαιτ με πουτανες;