Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
[size=14pt]Δεν πήρε προσωρινή διαταγή ο Άρης[/size]

Σαν να μην έφταναν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Άρη, οι "κίτρινοι" αναμένεται να έχουν πρόβλημα με τους πιστωτές τους αφού δεν κατάφεραν να πάρουν νέα προσωρινή διαταγή.

Ο Άρης δεν είχε τρόπο να πείσει το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να "παγώσει" και πάλι τα χρέη του προς τους πιστωτές του.

Έτσι όσοι επιθυμούν μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους αλλά και να κυνηγήσουν την αφαίρεση βαθμών της ομάδας.

Πηγή: newsit.gr

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Μια απάντηση είναι η εξής. Στο να περνάει αέρα από την έδρα σου χωρίς τον φοβο μπας και χάσει ββαθμός/βαθμούς, ενώ οι άμεσοι αντίπαλοι του ή να νικάνε δύσκολα ή να χάνουν βαθμό/βαθμούς.
Για αυτό και σ έσωσε πέρσι. Γιατί παιζόταν για το ποιος θα υποβιβαστεί μεταξύ Άρη και ΑΕΚ. Οπότε η επιλογή δεν ήθελε και πολύ σκέψη. Φέτος όμως που κ άλλα παραρτήματα κινδύνευαν/ουν ο Άρης του είναι άχρηστος. Τι να σε κάνει; Άσε που υπήρχε και ο κίνδυνος ακόμα κ σε περίπτωση σωτηρίας σου να μη μπορούσες το καλοκαίρι να πάρεις αδειοδότηση για να μπορέσεις να παίξεις. Οπότε η σιγουριά ενός παραρτήματος με λιγότερα οικονομικά προβλήματα παρά ενός παραρτήματος που θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μη μπορέσει να παίξει του χρόνου στο πρωτάθλημα
Καθυστερημένη απάντηση στο σχόλιό σου αλλά τώρα το είδα..
Πέρσι ήδη είχε γίνει ο αγώνας στο Βικελίδης που του έκοψα βαθμούς, άρα, σύμφωνα με το "σκεπτικό" σου, που δεν έχει όμως καμία λογική βάση, φέτος πέρασε "αέρα" ο γαύρος γιατί με έσωσε πέρσι.. μάλιστα.. Επίσης το μεγάλο του κέρδος ήταν ότι έκοψα 2 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης φέτος.. που τους είχε πολύ ανάγκη ο γαύρος.. και δεν μπορούσε να τους κόψει αλλιώς από τον ΠΑΟΚ αν χρειαζόταν.. μάλιστα, επίσης.. και με έσωσε πέρσι, εμένα το παράρτημά του, δίνοντας μου 3 παιχνίδια στο τέλος (Λεβαδειά, Αστέρα και Ατρόμητο), αλλά με κόντρα τη διαιτησία ακόμα και στον αγώνα στο Περιστέρι.. που θα μπορούσαμε να μπούμε μέσα και να τα σπάσουμε μετά την ανύπαρκτη κόκκινη στον Αγκάνθο και να τελειώνει εκεί η ιστορία.. Βρε τον Βαγγέλα, έχει μεγάλη φαντασία όταν θέλει να σώσει ένα παράρτημα έστω και αν δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.. ξαναμανά μάλιστα..

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καθυστερημένη απάντηση στο σχόλιό σου αλλά τώρα το είδα..
Πέρσι ήδη είχε γίνει ο αγώνας στο Βικελίδης που του έκοψα βαθμούς, άρα, σύμφωνα με το "σκεπτικό" σου, που δεν έχει όμως καμία λογική βάση, φέτος πέρασε "αέρα" ο γαύρος γιατί με έσωσε πέρσι.. μάλιστα.. Επίσης το μεγάλο του κέρδος ήταν ότι έκοψα 2 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης φέτος.. που τους είχε πολύ ανάγκη ο γαύρος.. και δεν μπορούσε να τους κόψει αλλιώς από τον ΠΑΟΚ αν χρειαζόταν.. μάλιστα, επίσης.. και με έσωσε πέρσι, εμένα το παράρτημά του, δίνοντας μου 3 παιχνίδια στο τέλος (Λεβαδειά, Αστέρα και Ατρόμητο), αλλά με κόντρα τη διαιτησία ακόμα και στον αγώνα στο Περιστέρι.. που θα μπορούσαμε να μπούμε μέσα και να τα σπάσουμε μετά την ανύπαρκτη κόκκινη στον Αγκάνθο και να τελειώνει εκεί η ιστορία.. Βρε τον Βαγγέλα, έχει μεγάλη φαντασία όταν θέλει να σώσει ένα παράρτημα έστω και αν δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.. ξαναμανά μάλιστα..

Πέρυσι λες να σώθηκες με...την αξία σου;  :2funny: Δλδ δεν σε βοήθησε το παρασκήνιο-κατεστημένο-η τρούμπα του πειραιά (όπως θες πες το)...;  

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πέρυσι λες να σώθηκες με...την αξία σου;  :2funny: Δλδ δεν σε βοήθησε το παρασκήνιο-κατεστημένο-η τρούμπα του πειραιά (όπως θες πες το)...;  
Το πως σωθηκα το εχουμε αναλυσει πολλακις απλα καποιοι κομπλεξικοι προπαγανδιστες τα αναμασανε για να αισθανονται καλυτερα.Το "παιχνιδι" το πηραν πανω τους καποιοι παικτες
οπως ο Τατος και ο Ζαραδουκας με τα κονε τους μεταξυ των παικτων.Γιατι,αν υποθεσουμε οτι μου εδωσε η Τριπολη το παιχνιδι,να κατσουν να φανε πεντε?Θα σωζομασταν στην διαφορα των γκολ??Αν με πηγαινε η παραγκα του χοντρου γιατι με κυνηγουσε η διαιτησια ολο το χρονο και περυσι?Και τι κερδος ειχε ο γαβρος που σωθηκα?Πηρε παικτη μου?Η μηπως φοβοταν οτι θα χασει φετος στο Βικελιδης και ηθελε να εξασφαλισει 3 βαθμους?Μα φετος περασε ο καθε πικραμενος με το 3ποντο απο δω μεσα.Φυσικα και δεν υπαρχει νορμαλ απαντηση στις ερωτησεις μου,ειναι η χαρα του προπαγανδιστη αυτα που λεγονται.Δυστυχως σωθηκα περυσι απο μαλακια των παραγοντων μου και φορτωθηκα εναν ακομη χρονο με χρεη και πεφτω φετος.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το πως σωθηκα το εχουμε αναλυσει πολλακις απλα καποιοι κομπλεξικοι προπαγανδιστες τα αναμασανε για να αισθανονται καλυτερα.Το "παιχνιδι" το πηραν πανω τους καποιοι παικτες
οπως ο Τατος και ο Ζαραδουκας με τα κονε τους μεταξυ των παικτων.Γιατι,αν υποθεσουμε οτι μου εδωσε η Τριπολη το παιχνιδι,να κατσουν να φανε πεντε?Θα σωζομασταν στην διαφορα των γκολ??Αν με πηγαινε η παραγκα του χοντρου γιατι με κυνηγουσε η διαιτησια ολο το χρονο και περυσι?Και τι κερδος ειχε ο γαβρος που σωθηκα?Πηρε παικτη μου?Η μηπως φοβοταν οτι θα χασει φετος στο Βικελιδης και ηθελε να εξασφαλισει 3 βαθμους?Μα φετος περασε ο καθε πικραμενος με το 3ποντο απο δω μεσα.Φυσικα και δεν υπαρχει νορμαλ απαντηση στις ερωτησεις μου,ειναι η χαρα του προπαγανδιστη αυτα που λεγονται.Δυστυχως σωθηκα περυσι απο μαλακια των παραγοντων μου και φορτωθηκα εναν ακομη χρονο με χρεη και περφτω φετος.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,το οτι σωθηκες περυσι,ηταν καταστροφη για την ομαδα σου.Και τωρα θα ειναι πιο δυσκολα στην Γ,θα πρεπει να μεινεις 3 χρονια και οχι 1.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οπως ο Τατος και ο Ζαραδουκας με τα κονε τους μεταξυ των παικτων.Γιατι,αν υποθεσουμε οτι μου εδωσε η Τριπολη το παιχνιδι,να κατσουν να φανε πεντε?Θα σωζομασταν στην διαφορα των γκολ??Αν με πηγαινε η παραγκα του χοντρου γιατι με κυνηγουσε η διαιτησια ολο το χρονο και περυσι?Και τι κερδος ειχε ο γαβρος που σωθηκα?Πηρε παικτη μου?Η μηπως φοβοταν οτι θα χασει φετος στο Βικελιδης και ηθελε να εξασφαλισει 3 βαθμους?Μα φετος περασε ο καθε πικραμενος με το 3ποντο απο δω μεσα.Φυσικα και δεν υπαρχει νορμαλ απαντηση στις ερωτησεις μου,ειναι η χαρα του προπαγανδιστη αυτα που λεγονται.Δυστυχως σωθηκα περυσι απο μαλακια των παραγοντων μου και φορτωθηκα εναν ακομη χρονο με χρεη και πεφτω φετος.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Διαφωνώ. Γιατί πέρσι ήθελε να ρίξει την ΑΕΚ άρα έπρεπε να σώσει τον Άρη. Και φέτος θα προσπαθούσε να ρίξει τον ΠΑΟ, αν του καθόταν, σύμφωνα με τις προβλέψεις στην αρχή της χρονιάς.

Παραδέχεσαι όμως ότι σώθηκες με "κονέ". Έστω και παιχτών όπως λες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,το οτι σωθηκες περυσι,ηταν καταστροφη για την ομαδα σου.Και τωρα θα ειναι πιο δυσκολα στην Γ,θα πρεπει να μεινεις 3 χρονια και οχι 1.
Χαζος εισαι ρε συ?Αφου το ειπα μονος μου,μου αρεσει που εκανες και παραθεση...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσυ ξερεις ομαδες να σωζονται με την αξια τους στην  Ελλαδα?Απο ποτε,πες μου να ξερω...Τουλαχιστον,συμβιβαζεσαι οτι σωθηκα με κονε των παικτων μου και οχι απο την παραγκα η θα συνεχισεις να το μαλακιζεις?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω αυτο που δεν καταλαβα φιλαρακι agnius ειναι γιατι δεν πεσατε περσι;οποιο γνωστο αρειανο εχω μου ελεγε στην αρχη της χρονιας οτι ειναι η ομαδα πρωτο φαβορι για φουντο...ειναι τοσα πολλα ταλεφτα απο τα τηλεοπτικα και τις διαφιμησεις και κρατησαν τον αρη αλλη μια χρονια για να φανε τα λεφτα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σταματα να μιλας εσυ,καταργηθηκε η δ εθνικη για να γλυτωσει μια χρονια το αεκακι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω αυτο που δεν καταλαβα φιλαρακι agnius ειναι γιατι δεν πεσατε περσι;οποιο γνωστο αρειανο εχω μου ελεγε στην αρχη της χρονιας οτι ειναι η ομαδα πρωτο φαβορι για φουντο...ειναι τοσα πολλα ταλεφτα απο τα τηλεοπτικα και τις διαφιμησεις και κρατησαν τον αρη αλλη μια χρονια για να φανε τα λεφτα;
Θελανε και τα σπορια,δεν τους εφτασε ολοκληρο καρπουζι!!Εγω φιλε περυσι εβριζα που σωθηκαμε γιατι εβλεπα τι θα ακολουθουσε.και η πλακα ειναι οτι τα χανουμια τα βαλαν με τον Αρη,θαρρεις και ο Αρης τους εριξε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σταματα να μιλας εσυ,καταργηθηκε η δ εθνικη για να γλυτωσει μια χρονια το αεκακι
γελαγανε οι παιχτες της μαντσεστερ με τα αστερια στο πανι που εχετε για φανελα  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γελαγανε οι παιχτες της μαντσεστερ με τα αστερια στο πανι που εχετε για φανελα  :2funny:
41 εμεις 37 ολοι σας,και εμεις γελαμε με εσας που σας κανει πλακα η τριγλια ραφηνας και το αιγαλεω

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Είδα χτές την εκδήλωση των 100 χρόνων του Άρη και τις αποδοκιμασίες κατά όλων πλήν Γκάλη,Γιαννάκη,Παπαγεωργίου και άλλων μετρημένων στα δάχτυλα.Για μένα η κυριότερη αιτία απαξίωσης και σμίκρυνσης του συλλόγου ήταν οι ίδιοι του οι παράγοντες.Θα αναφέρω 2 παραδείγματα.Στο μπάσκετ αντί να εκμεταλλευτούν τον Άρη του Γκάλη 100% και να φτιάξουν(δεν θα πώ κλειστό γήπεδο) αλλά τμήματα υποδομής για να βγούν τουλάχιστον άλλοι 5 Γκάληδες η Γιαννάκηδες πήγαν κι έτρωγαν τα λεφτά στο Ακρόαμα και την Μαρινέλλα.'Η στο ποδόσφαιρο αντί οι φτηνοί ισπανοβραζιλιανοαργεντινοουρουγουανοί που ήρθαν στον Άρη επί Κόντη να μοσχοπουληθούν και εδώ αλλά και έξω λειτουργωντας σαν selling club βάσει του μοντέλου της Πόρτο,της Λυών ή της Ντόρτμουντ έτρωγαν τα λεφτά μεταξύ τους οι παράγοντες με τους σουπεράδες.Αν ο Άρης βρεί παράγοντες με μυαλό κι όχι παρτάκηδες τότε μόνο θα σωθεί σαν ύπαρξη.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Είδα χτές την εκδήλωση των 100 χρόνων του Άρη και τις αποδοκιμασίες κατά όλων πλήν Γκάλη,Γιαννάκη,Παπαγεωργίου και άλλων μετρημένων στα δάχτυλα.Για μένα η κυριότερη αιτία απαξίωσης και σμίκρυνσης του συλλόγου ήταν οι ίδιοι του οι παράγοντες.Θα αναφέρω 2 παραδείγματα.Στο μπάσκετ αντί να εκμεταλλευτούν τον Άρη του Γκάλη 100% και να φτιάξουν(δεν θα πώ κλειστό γήπεδο) αλλά τμήματα υποδομής για να βγούν τουλάχιστον άλλοι 5 Γκάληδες η Γιαννάκηδες πήγαν κι έτρωγαν τα λεφτά στο Ακρόαμα και την Μαρινέλλα.'Η στο ποδόσφαιρο αντί οι φτηνοί ισπανοβραζιλιανοαργεντινοουρουγουανοί που ήρθαν στον Άρη επί Κόντη να μοσχοπουληθούν και εδώ αλλά και έξω λειτουργωντας σαν selling club βάσει του μοντέλου της Πόρτο,της Λυών ή της Ντόρτμουντ έτρωγαν τα λεφτά μεταξύ τους οι παράγοντες με τους σουπεράδες.Αν ο Άρης βρεί παράγοντες με μυαλό κι όχι παρτάκηδες τότε μόνο θα σωθεί σαν ύπαρξη.
Aψογος!!!

Επισκέπτης
1538733_263453750445718_18469008_n.jpg
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom