gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μπααααα. Βαριέμαι. Που να ψάχνω τώρα που στον Ζμπουτσο έχω γράψει το συνθηματικόEσύ μπορείς να μπεις σαν gatto??
Μπααααα. Βαριέμαι. Που να ψάχνω τώρα που στον Ζμπουτσο έχω γράψει το συνθηματικόEσύ μπορείς να μπεις σαν gatto??
προφανως δεν ειναι ο γαμαικανος,αλλα πιθανοτατα αλλος αρειανος που χει διαγραφει.Πεξάρα, στα 90 χρόνια της κοινής μας ζωής,
κατακαημένο εβραικό ερπετό γαμώ τη συναγωγή σου
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ
ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΚΟΥΛΗΚΑ
Για το αμφισβητουμενο γκολ του Πλατανια εχω να πω τα εξης.
Εκατο φορες να το δουμε το ριπλει απο αυτη τη ληψη, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι. Ούτε καν ο Διουδης δεν μπορει να ειναι. Το σιγουρο ειναι οτι ο ιδιος ειναι ενα μετρο μεσα στο τερμα και το χερι του δεν μπορει να εχει τεντωθει τοσο προς τα εξω. Αρα η δικη μου αποψη ειναι οτι κατα 99% προκειται μαλλον για γκολ.
Οι παικτες ομως του Αρη, πώς ηταν τοσο σιγουροι οτι η μπαλα δεν περασε και εκαναν τετοια καφριλικια στον εποπτη, που στο κατω κατω ηταν ο μονος που εβλεπε σε ευθεια το δοκαρι?
Περαιτερω. Οταν το ματς ειναι στο 78, δεν καταστρεφεις την ομαδα με δυο αποβολες. Βαζεις το κεφαλι κατω και εχεις 15 λεπτα για να ισοφαρισεις. Μεγαλη ανωριμοτητα. Δεν ηταν δα και το τελευταιο λεπτο.
Επισης: Απο σημερα τα χρεη του Αρη ξεπαγωνουν, καθως η προσωρινη διαταγη του αρθρου 99 ανακληθηκε. Αρα ας κοιταξει ο Αρης τι θα κανει με τις αφαιρεσεις βαθμων απο εδω και μπρος και ας μην αναζητα αλλοθι.
Και γκολ να μην ηταν,θα σωζοσουν;
οι παλιοσειρες του θεματος....μαξιμος αζαζελ που να βρισκονται αραγε;
τι εγινε ομορφοπαιδο;που χαθηκες;Κουφαλα,σου λειψαμε?
Αλλη μια φαπα για μερικες γραφικες τρομπες του σαιτ που μας πρηζαν τα αρχιδια οτι "ναι ρε 100% γκολ ειναι"
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ
Και ο παρατηρητής του αγώνα «δικαιώνει» τον Άρη: «Δεν έχει περάσει εξ’ ολοκλήρου τη γραμμή»
γεγονός που σημαίνει ότι κακώς το γκολ μέτρησε.
υ.γ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Τι θα πει δικαια?
1-1 στο 80 ημουν που ξερεις οτι δεν θα εκανα το 1-2 και θα πηγαινα στον 1 ποντο τον πλατανια?
τωρα σε πηγε στους 7 και σε καθαρισε με ανυπαρκτο γκολ
Δες το βιντεο και μου ξαναλες αν ειναι απο τις χειροτερες ομαδες..(ο πλατανιας δηλαδη με τον ΦΑΝΟΥΡΗ εχει ομαδα...)
Τι θα πει καλυτερη και χειροτερη
αν ειναι να βαζουν τα χαρτια πριν τον αγωνα και να λενε δεν χρειαζεται να γινει ο αγωνας εχετε καλυτερη ομαδα
θα μπορουσα να παω στον ποντο τον πλατανια και ειχα την πιθανοτητα μαθηματικα την βδομαδα που ερχεται να τον περασω
και στην στερουν με στημενα ανθρωπακια
ασε με να το διεκδικησω μεχρι το τελος και αν πεσω επεσα
αλλα μην με ριχνεις με πουστιες
Και να σωνοσουν που δεν προκειται,γιατι εισαι η χειροτερη ομαδα μαζι με την βεροια,τι θα καταφερνες;Τι θα πει καλυτερη και χειροτερη
αν ειναι να βαζουν τα χαρτια πριν τον αγωνα και να λενε δεν χρειαζεται να γινει ο αγωνας εχετε καλυτερη ομαδα
θα μπορουσα να παω στον ποντο τον πλατανια και ειχα την πιθανοτητα μαθηματικα την βδομαδα που ερχεται να τον περασω
και στην στερουν με στημενα ανθρωπακια
ασε με να το διεκδικησω μεχρι το τελος και αν πεσω επεσα
αλλα μην με ριχνεις με πουστιες
Δεν υπαρχει πρωταθλημα η κυπελλο αξιας
και περυσι η τριπολη ηταν καλυτερη στον τελικο απο τον ολυμπιακο αλλα πηρε το τριτο το μακρυτερο
θα θυμαται κανεις μετα απο χρονια οτι ηταν καλυτερη?η ιστορια εγραψε ολυμπιακος
και αλλα 100 τετοια παραδειγματα
εδω μιλαμε φετος εδωσε κοκκινη καρτα σε παιχτη που πηγε να δωσει το χερι του στον διαιτητη μετα την ληξη κ αλλος του βγαλε απευθειας κοκκινη και συζηταμε ακομα?