Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.203
- Πόντοι
- 506
Εσυ εχεις [size=14pt]αποδειξη[/size] οτι δεν περασε η μπαλα φιλε;
μαθε μπαλιτσα
Εσυ εχεις [size=14pt]αποδειξη[/size] οτι δεν περασε η μπαλα φιλε;
Ε καλα λεει αφου δεν εχουν τιποτα,τι να παρουν οι πιστωτες;Το πολυ πολυ να τους αφαιρεθουν καμια 10αρια βαθμοι.Καλά ναι. Μη φας. Έχει γλαρόσουπα
Επιστήμη το κάναμε το θέμα. Ακόμα και με ισοπαλία ο Άρης ήταν καταδικασμένος να πέσει. Το ίδιο κέντρο αποφάσεως που πέρσι τον έσωσε, το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αποφάσισε φέτος να τον ρίξει. Εγώ θέλω να ξέρω κάτι. Ο Τάτος θα πάει πίσω στον ΟΣΦΠ και θα δώσει το χέρι του στον Μαρινάκη; Τον άνθρωπο που δε σεβάστηκε τον ιδρώτα του και τη προσπάθειά του (για φέτος μιλάω πάντα). Αν ναι, είναι ξεφτύλας
Κάτσε να γίνει πρώτα η εκαθαριση και βλέπουμε. Γιατί ΠΑΕ Άρης το καλοκαίρι θα πάψει ν υπάρχει και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ ξανά.Ε καλα λεει αφου δεν εχουν τιποτα,τι να παρουν οι πιστωτες;Το πολυ πολυ να τους αφαιρεθουν καμια 10αρια βαθμοι.
Εκκαθαριση δυσκολο να κανουν,το πιο πιθανο σεναριο ειναι να αγορασουν αλλο αφμ.Κάτσε να γίνει πρώτα η εκαθαριση και βλέπουμε. Γιατί ΠΑΕ Άρης το καλοκαίρι θα πάψει ν υπάρχει και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ ξανά.
μαθε μπαλιτσα
Επειδή είδα τα μαθηματικά, τους 30 πόντους από τους 43 γιατί τους αφαιρεί στο τέλος; Για το πάχος της γραμμής: Γιατί οκ 43 πόντους μέσα το χέρι από τη μύτη του παπουτσιού, πόσο είναι το πάχος γραμμής 5-6 εκατοστά;
Και μια παρατήρηση σε μια φωτογραφία. Όταν γίνεται μια απόκρουση έστω και σε ψηλοκρεμαστή μπαλιά, το χέρι πάει λίγο πιο πίσω πριν σπρώξει την μπάλα. Άρα ο επόπτης μπορεί να είδε με ή χωρίς εισαγωγικά όλη την μπάλα μέσα.
Mα τι εννοεις φιλε μου;Δεν χρειαζεται προβλεψη για αυτο.Ηδη δεν υπαρχετε,σε περιπτωση πουααααααααααααααχαχαχαχαχα κατάντια ρε πούστη μου. Να προβλέπουν πως δε θα υπάρχουμε οι ήδη ανύπαρκτοι..
Mα τι εννοεις φιλε μου;Δεν χρειαζεται προβλεψη για αυτο.Ηδη δεν υπαρχετε,σε περιπτωση που
δεν το εχεις καταλαβει.
ΣΧΕΔΟΝ σωστός. Τον Άρη τον έριξε η "λέσχη φίλων Άρη" όταν ήταν προπονητής ο Κούπερ. Αντί να κάνουν αυτά που ζητούσε αυτός ή τουλάχιστον τα περισσότερα, είδαν πως είχε πολύ ψωμί η υπόθεση. Ο Κούπερ έφυγε (ο προπονητής που με νίκησε Ατλέντικο) και από τότε η κατρακύλα δεν είχε τερματισμό. Αποφάσισαν μέσα στο πανικό τους να μπουν και στο άρμα. Όταν σωθηκατε πέρσι όλα ήταν καλά. Όταν φέτος καταλάβατε ότι το άρμα απλά δε σας θέλει τότε αρχίσατε να χτυπιέστεΗ μπάλα χθες δεν πέρασε τη γραμμή. Τουλάχιστον όχι ολόκληρη όπως απαιτείται για να κατακυρωθεί το γκολ. Τέλος..
Πάμε παρακάτω. Το ανύπαρκτο γκολ του Πλατανιά δεν είναι αυτό που έριξε τον Άρη. Ο Άρης είχε πέσει πριν ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Τον Άρη τον είχαν ρίξει εδώ και χρόνια οι Κόντηδες που έφερναν γεμάτα τα δουλεμπορικά με κουτσάλογα τα οποία κάποιοι έτρεχαν να υποδεχθούν με καπνογόνα στη Μίκρα. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να γίνει μεγάλος αμέσως μετά το τελευταίο του παιχνίδι στη β' με την Κέρκυρα ξεκινώντας από το 0. Μαγαζί γωνία με κόσμο κι απαλλαγμένος από αμαρτίες του παρελθόντος. Η μεγαλομανία του γκρίκουλα παράγοντα/οπαδού όμως δεν άφησε. Έτσι άνοιξε την πόρτα να μπουκάρουν μέσα τα πάσης φύσεως λαμόγια και να τον κατασπαράξουν. Αεριτζίδικες μεταγραφές, αεριτζήδες προπονητές, αεριτζήδες παράγοντες, αεριτζήδες οργανωμένοι, όλοι έπαιξαν το μπιλιάρδο τους στην πλάτη μιας ομάδας με 100 χρόνια ιστορία.
Μεγάλη ομάδα με τραγικό λαό δυστυχώς..
Έχεις δίκιο. Η ΑΕΚ είναι πουθενά. Με την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο της να απέχει μέρες, με έναν παράγοντα που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει. Με ΕΣΟΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ απ αυτά του Άρη. Με ξένες εταιρείες να θέλουν να σκάσουν ένα καράβι λεφτά για τ εμπορικό όνομα του γηπέδου.ααααααααααααααχαχαχαχαχα κατάντια ρε πούστη μου. Να προβλέπουν πως δε θα υπάρχουμε οι ήδη ανύπαρκτοι..
Πεξάρα, στα 90 χρόνια της κοινής μας ζωής, τα 95 ήμουν πάνω από σενα. Ακόμα και στη χειροτερή μου χρονιά πέρσι δε μπόρεσες να με νικήσεις (και αμφιβάλω αν θα μπορείς να το κάνεις ΚΑΙ φέτος). Και του χρόνου, και για πολλά χρόνια ακόμα, από ΚΑΤΩ μου θα είσαι. Οπότε δε κάνει. 100 χρόνια πουτανάκι μου είσαι. Σκάσε και ρούφαΚαλά, ακόμα είσαι στα τάρταρα. Μόλις και αν κάποια στιγμή βρεθείς πάνω από μένα μιλάς.
Μέχρι τότε τουμπεκί γιατί είσαι μπουκωμένος και θα πνιγείς..
με έναν παράγοντα που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει.
Πεξάρα, στα 90 χρόνια της κοινής μας ζωής, τα 95 ήμουν πάνω από σενα. Ακόμα και στη χειροτερή μου χρονιά πέρσι δε μπόρεσες να με νικήσεις (και αμφιβάλω αν θα μπορείς να το κάνεις ΚΑΙ φέτος). Και του χρόνου, και για πολλά χρόνια ακόμα, από ΚΑΤΩ μου θα είσαι. Οπότε δε κάνει. 100 χρόνια πουτανάκι μου είσαι. Σκάσε και ρούφα
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το "κόμπλα". Τη μπάλα που έπαιζε ο Άρης επί Κούπερ τη γούσταρα τρελλά. Ήταν μια ομάδα με όλη την έννοια της λέξης.Ότι πεις ψηλέ. Κράτα αυτό με τον μεγαλοπαράγοντα να το θυμάσαι σε 6-8 μήνες από τώρα γιατί εγώ δεν πρόκειται να κάτσω εδώ να στο θυμίσω (ούτε που μ'ενδιαφέρει ο καφενές σου άλλωστε).
Βγάλε όλη την κόμπλα σου με τον Άρη όσο μπορείς (χωρίς να δικαιούσαι λόγω θέσης βέβαια αλλά δε γαμιέται?). Εγώ δεν έχω κάτι με την ομαδούλα σου, ούτε πρόκειται ν'ασχοληθώ μαζί της.
Έτσι κι αλλιώς ψάχνετε λόγο ύπαρξης στην εμμονή πως κάποιοι ασχολούνται μαζί σας.
Να με συμπαθάς, έτσι?
Υ.Γ. Όσο για το "πεξάρας" δε μπαίνω καν στον κόπο ν'απαντήσω..
Μπες στο θρεντ της ΑΕΚ να δεις αν κκαι πόσο "παίζουν" μαζί μου. Το θρεντ του Άρη είχε μείνει για πολλούς μήνες "νεκρό" γιατι πολύ απλα....ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΩΡΑ;Κοίτα, αν τη βρίσκεις να με λες πεξάρα, να μη στο χαλάσω.
Πάμε πάλι, όσο και να σκούζεις με την ομαδούλα "γιατί δε με παίζετε κι εμένα" δεν πρόκειται ν'ασχοληθώ..
Υ.Γ Μπες τώρα πάλι σα πεξάρας