Επισκέπτης
τι έχει βρε κοπέλα μου και σκούζεις? Δε σου έκανε παθιασμένο έρωτα το αγόρι σου χθες και είσαι μέσα στη γκρίνια?
Μετά μου λες να πας το παιδί γήπεδο να καταντήσει ντετρίαμου..
τι έχει βρε κοπέλα μου και σκούζεις? Δε σου έκανε παθιασμένο έρωτα το αγόρι σου χθες και είσαι μέσα στη γκρίνια?
αυτά βλέπω και σκιάζομαιΜετά μου λες να πας το παιδί γήπεδο να καταντήσει ντετρίαμου..
κοπέλα μου δεν είναι ανάγκη τώρα να αρχίσουμε να λέμε αυτά που απεχθάνομαι. Μην αρχίσω τα τσιτάτα του στυλ, όταν εγώ πήγαινα εκδρομές για τον ΑΡΗ εσύ μάλωνες με τη μαμά σου για το αν θα δεις τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ. Ασχολήσου με κάτι άλλο
γλύψε το ένα μου αρχίδι πουτανόσπερμα και σύρε ξανά στην τρύπα σουοι αρειανοι ειναι πατριωτες και ελληνες, εσυ ρε μοναρχιδε απο που και ως που εισαι αρης ρε ξακωλιαρη;;;;
ουσττττ γαμω το κεμαλ σου μεσα..
γλύψε το ένα μου αρχίδι πουτανόσπερμα και σύρε ξανά στην τρύπα σου
κοπέλα μου δεν είναι ανάγκη τώρα να αρχίσουμε να λέμε αυτά που απεχθάνομαι. Μην αρχίσω τα τσιτάτα του στυλ, όταν εγώ πήγαινα εκδρομές για τον ΑΡΗ εσύ μάλωνες με τη μαμά σου για το αν θα δεις τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ. Ασχολήσου με κάτι άλλο
Άμα συνεχίσεις θα τη χαλάσουμε..για να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας Παρασκευιάτικα
εσύ πως έγινες Αρειανός ρε απάτριδε?Άμα συνεχίσεις θα τη χαλάσουμε..
Με τα αρχιδια μου εκδρομες πηγαινες εσυ αλλα και να πηγαινες και παλι στο πουτσο μου ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν εισαι.κοπέλα μου δεν είναι ανάγκη τώρα να αρχίσουμε να λέμε αυτά που απεχθάνομαι. Μην αρχίσω τα τσιτάτα του στυλ, όταν εγώ πήγαινα εκδρομές για τον ΑΡΗ εσύ μάλωνες με τη μαμά σου για το αν θα δεις τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ. Ασχολήσου με κάτι άλλο
Ποτέ μου δε γούσταρα ελληνικές ομάδες και είπα να υποστηρίξω ομάδα του εξωτερικού..εσύ πως έγινες Αρειανός ρε απάτριδε?
εντάξει το έβγαλες το πόρισμα. Στο δωμάτιο σου τώραΜε τα αρχιδια μου εκδρομες πηγαινες εσυ αλλα και να πηγαινες και παλι στο πουτσο μου ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν εισαι.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΠοτέ μου δε γούσταρα ελληνικές ομάδες και είπα να υποστηρίξω ομάδα του εξωτερικού..
γαμωσπιτους, μοναρχιδους και τρακαδορους δε γαμαω...
τραβα στη τουρκια να σε γαμησει κανας τουρκος.
Ποτέ μου δε γούσταρα ελληνικές ομάδες και είπα να υποστηρίξω ομάδα του εξωτερικού..
Τι έγινε μωρή χελίτσα?
Θα έρθουν τα παιδιά απ'την το Κορίνθου να με καθαρίσουν?
Άντε γιατί έχουμε και δουλειές..
Με τα αρχιδια μου εκδρομες πηγαινες εσυ αλλα και να πηγαινες και παλι στο πουτσο μου ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν εισαι.
Το εβγαλα απο το κωλο σου...Μην γραφεις αλλο εδω που ειναι τοπικ του ΑΡΗ πανω αλλου να δωσεις τι παρουσια σου κωλογυφτε.εντάξει το έβγαλες το πόρισμα. Στο δωμάτιο σου τώρα
με δραχμές πήγαινα εκδρομές. Τράβα ψόφα τώραποιος ξερει ποσους δαγκωσε να παρει κανα 50ευρω να παει εκδρομη..
ναι θα σταματήσω να γράφω εδώ επειδή μου το απαγόρευσες εσύ. Αλλάζεις πλευρό τώρα?Το εβγαλα απο το κωλο σου...Μην γραφεις αλλο εδω που ειναι τοπικ του ΑΡΗ πανω αλλου να δωσεις τι παρουσια σου κωλογυφτε.