Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Εδώ είχες Τουντούρη στη διοίκηση...
μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έλεος ρε μαλάκες, δε μας λυπάται κανείς??
Εδώ είχες Τουντούρη στη διοίκηση...
ου μωρη τρελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααΔεν υπάρχει έλεος ρε μαλάκα.
Σας έφερα το ξανθό πουστρόλι.
Διαρκείας πάρτε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι..
χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα
στ'αρχίδια σου λέμε ρε
[size=20pt]ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ[/size]
ούτε διαρκείας πήρα, ούτε sms έστειλα, ούτε τρίχα από τα αρχίδια μου δεν δίνω πλέονΑφού σου επισημάνω για 124386409848319ή φορά πως γαμιέσαι πατόκορφα θα σε ρωτήσω αν πήρες διαρκείας.
Έτσι για να σε βάλω στη λίστα με τους αχαχούχα,τσόνυ,πίξη..
τι έγινε ρε κοπελιά πολύ συγχυσμένη σε έκοψα. Ειρήνη ημίν ΠαρασκευιάτικαΣτα αρχιδια μας τι θα κανεις παπαρα αλλαξε ομαδα γινε τουρκος η γαυροβαζελος και μην μας πριζεις το πουτσο.
τι έχει βρε κοπέλα μου και σκούζεις? Δε σου έκανε παθιασμένο έρωτα το αγόρι σου χθες και είσαι μέσα στη γκρίνια?Βρε ουστ μαλακα κωλοτουρκε
να φοβηθώ λίγο αργότερα γιατί ακόμα είναι νωρίς? Ούτε τον πρώτο καφέ δεν τελείωσαΕλα παπαρα να δεις τι σεξ θα σε κανω...Θα γεννησεις απο το κωλο μετα.
πας να γαμηθείς παρακάτω ρε πιτσιρίκο που θα μου πεις και με τι θα ασχολούμαι? Με ξέρεις κι από χθες?Προλαβες και τελειωσες τα χυσια μου ομως οποτε τωρα απολαυσε το σκατοκαφεδακι σου και μην ασχολεισαι με τα θεματα του ΑΡΗ...βλακα
γι αυτό λοιπόν, επειδή δεν με ξέρεις, υποδείξεις αρειανοσύνης τράβα αλλού να κάνεις για να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας ΠαρασκευιάτικαΟυτε απο χθες ουτε απο προχθες να αλλαξεις ομαδα και να μην γραφεις για ΑΡΗ για τουρκος κανεις μια χαρα.
Ουτε απο χθες ουτε απο προχθες να αλλαξεις ομαδα και να μην γραφεις για ΑΡΗ για τουρκος κανεις μια χαρα.
έχω κοινό βλέπω. Ποιανού παιδί είσαι εσύ?καλα τα λες. ειναι λιγος γενικα. αμα δεις και τι μαλακιες γραφει στα πολιτικα θα καταλαβεις με τι ποντικαρα εχεις να κανεις
κοπέλα μου δεν είναι ανάγκη τώρα να αρχίσουμε να λέμε αυτά που απεχθάνομαι. Μην αρχίσω τα τσιτάτα του στυλ, όταν εγώ πήγαινα εκδρομές για τον ΑΡΗ εσύ μάλωνες με τη μαμά σου για το αν θα δεις τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ. Ασχολήσου με κάτι άλλοΕσυ να πας αλλου και να λες για χαμενους τιτλους και για την προσπαθεια που γινεται μπας και δωσουμε λιγο φως σε αυτο το γαμημενο μαυρο τουνελ να πας σε κανα τουρκοφορουμ να κανεις το χαβαλε σου.
ΓΙΑΥΤΟ...επειδη εισαι αρχιδια ΑΡΕΙΑΝΟΣ να πλενεις το στομα σου πριν μιλησεις για την ομαδα και φυσικα να αλλαξεις ομαδα.