- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ούτε τονα ούτε τ αλλο χρειαζεται.
αλλα έχει πολλά ζάκια μαζεμένα στα οπαδικά και με παίρνουν οι αναθυμιάσεις.
ωπα ρε μαν.και εγω ζακι ειμαι
αντε ρε κρυψου μες στην ταφρο να πουμε...ριχτου λατρεια εγω ειμαι εδω
αντε ρε κρυψου μες στην ταφρο να πουμε...
γιατι εσυ δεν την εφαγες την πουτσα στου χαριλαου;;;τη κεφαλα σου τη γλυτωσες φετος, την πουτσα οχι ομως
γιατι εσυ δεν την εφαγες την πουτσα στου χαριλαου;;;
3 ρουφηξες
ξαναγράφω.ωπα ρε μαν.και εγω ζακι ειμαι
1) πρεζακι να βγει το παιδι σου πανιβλακα
2) ασχολησου με την ομαδα σου και μη μας ζαλιζεις αλλο τ αρχιδια με μαθηματα ηθους και τζεντλεμανισμου
3) κι οσο για τα σκουπιδια που λες δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαι...
συγχαρητηρια.1) πρεζακι να βγει το παιδι σου πανιβλακα
1) πρεζακι να βγει το παιδι σου πανιβλακα
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΑΥΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ...
Από κει και πέρα το μείζον θέμα για τους παράγοντες του Αρη και τους δημοσιογράφους ήταν το κατά πόσο μπορούσε να συνεχίσει η Κουρομπύλια. Ποιος τους είπε, όμως, ότι είναι θέμα δυνατότητας; Ελαφρού ή σοβαρού τραυματισμού. Ο διαιτητής δεν είναι ποδοσφαιριστής να συνεχίζει να παίζει με μπανταρισμένο κεφάλι. Απαξ και χτύπησες τον διαιτητή, άπαξ και τον προσέβαλες, παίρνει τα μπογαλάκια του και φεύγει.
Πριν από λίγο το έκπληκτο ύφος του αθλητικού δημοσιογράφου Πάνου Βόγλη ανακοίνωνε την μεγαλύτερη έως τώρα νίκη εκτός αγωνιστικών χώρων της αγαπημένης μας ομάδας.
Σε κόντρα του Αθηναϊκού και ντόπιου κατεστημένου, καθώς επίσης και σε απάντηση όλων όσων με βλοσυρό και γλοιώδη τρόπο καταδίκασαν την ομάδα μας πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, η πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκας με μια δίκαιη και γενναία απόφαση αποφάσισε την συνέχιση του διακοπέντος αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.
Είναι δίκαιη κατά την γνώμη μου η συνέχιση του αγώνα από το λεπτό που διακόπηκε, αδίκως προς χάριν του θεατρινισμού της ατυχούς επόπτριας, και όχι η επαναδιεξαγωγή του. Ας είναι μάγκες τα αλάνια μας να το γυρίσουν το παιχνίδι, αλλιώς ας χάσουν.
Ήταν Τρίτη 10 Απριλίου 2012. 21:54, και αποθανάτισα αυτή την ιστορική στιγμή.