kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
μεγάλη αλήθεια είπες τύπεΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ Ω΅ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΙΑ.
μεγάλη αλήθεια είπες τύπεΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ Ω΅ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΙΑ.
Είπα εγώ να μην τιμωρηθώ;
Αλλά ο ΚΑΠ δεν ορίζει διακοπή του αγώνα για...ψυχολογικούς λόγους...Ορίζει αντικατάσταση με τον 4ο και συνέχιση του αγώνα...
μεγάλη αλήθεια είπες τύπε
και την επομενη φορα αν γινει κατι στην ΤουμπαΓΙΑΤΙ ρε δεν καταλαβαινεις τι μας εχει πειραξει; ειπε κανεις να μην τον γαμησουνε αυτον που το εκανε;;;;;;;;;;;;;;
να ισχυουν οι νομοι σε ΟΛΑ τα γηπεδα! αυτο λεμε την αδικια κανεις δεν την ανεχεται
ειπα εγω να μην τιμωρηθω;Είπα εγώ να μην τιμωρηθώ;
Αλλά ο ΚΑΠ δεν ορίζει διακοπή του αγώνα για...ψυχολογικούς λόγους...Ορίζει αντικατάσταση με τον 4ο και συνέχιση του αγώνα...
Βασικά η ομάδα δεν έχει καμμία δουλειά να τιμωρείται για τους εξής λόγους:Να αλλαξει, καιρος ειναι να υπαρχει τιμωρια, και μαλιστα αμεση. Ετσι μονο θα σταματησουν οι ανεγκεφαλοι να δημιουργουν προβληματα. Μονο οταν ξερουν οτι θα υπαρξει τιμωρια , και μαλιστα αμεση και αναλογη της πραξης. Τα υπολοιπα ειναι technicalities του ποινικου συστηματος. Ειτε αυτο λεγεται αθλητικο ειτε πολιτικο.Αν οντως χτυπησε ο βοηθος, αν της σκιστηκε το καλτσον , δεν εχει σημασια. Πεταξες αντικειμενο φιλε μου, θα τιμωριθεις και εσυ και η ομαδα σου, και ετσι την επομενη φορα εσυ και οι υπολοιποι καφροι θα το ξανασκεφτουν
Και γω κάπου άκουσα ότι είσαι μαλάκας, το προβλέπει ο κανονισμός;Κάπου άκουσα ότι η κερκίδα δεν εκκενώθηκε μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.
Το προβλέπει αυτό ο κανονισμός;
Ρε μεμέτι, να τιμωρηθώ για το μπουκάλι με χρηματικό πρόστιμο, αλλά όχι να διακοπεί ο αγώνας και να μου αφαιρεθούν και 3 βαθμοί...επειδή δεν ήταν καλά ψυχολογικά...ο κανονισμός λέει για σωματικά η οποία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εξεταστεί...ειπα εγω να μην τιμωρηθω;
αλλα γιατι να τιμωρηθω;
αριανη λογικη
Βασικά η ομάδα δεν έχει καμμία δουλειά να τιμωρείται για τους εξής λόγους:
Αν πετάξω εγώ ένα αντικείμενο, δεν μπορεί η ομάδα να με κάνει καλά, δεν είναι δουλειά της. Όπως δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω μου ο σεκιουριτάς, άλλο τόσο δεν έχει και η ομάδα. πρέπει να βρεθεί το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που με λεφτά όλων μας τοποθετήθηκαν το 2004, και να ζητήσει η αστυνομία από τις ομάδες τα βίντεο. δεν είναι οι ομάδες αστυνόμοι.
Εγώ μπορεί να πάω σε ένα άλλο γήπεδο και να δημιουργήσω μπαχαλο. θα τιμωρηθεί η ομάδα και όχι εγώ, είναι σωστό;
Δεν λέω ότι ο 42χρονος που πέταξε το μπουκάλι είναι βαλτός, αλλά σε ένα σύνολο από 500 έως 100.000 θεατές δεν μπορείς να τους περιορίσεις όλους.
Το μπουκάλι γιατί πέρασε στην κερκίδα; Δεν υποτίθεται ότι γίνεται σωματικός έλεγχος (που είναι παράνομος χωρίς ανακριτικό);
Δεν δικαιολογώ τον τύπο που πέταξε το μπουκάλι, ούτε και την καριόλα που δεν δεχόταν να πάει στο νοσοκομείο.
Ρε μεμέτι, να τιμωρηθώ για το μπουκάλι με χρηματικό πρόστιμο, αλλά όχι να διακοπεί ο αγώνας και να μου αφαιρεθούν και 3 βαθμοί...επειδή δεν ήταν καλά ψυχολογικά...ο κανονισμός λέει για σωματικά η οποία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εξεταστεί...
Και γω κάπου άκουσα ότι είσαι μαλάκας, το προβλέπει ο κανονισμός;
Δείξε μας την παράγραφο του ΚΑΠ και μην μας πρήζεις τα @@ κάθε μέρα.
δεν περνάει η κλάψα.
πούλο
ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ?
και θέλετε να βγείτει και απο πάνω ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
Έχετε καταλάβει γιατί παρά το γεγονός ότι ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ δεν είναι <<άγιες >> ομάδες ,οι υπόλοιπες δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν κλίμα συμπάθειας ΄?Γιατί είναι τα ίδια σκατά!!Μόνο που εκτός από κάφρους παραγοντίσκους/οπαδούς είναι και άθλιες αγωνιστικά..
Άρα καλύτερα Ολυμπιακός (πχ) και κάφρος παρά Άρης και κάφρος!
εξω απο την 4 σας τρεξαμε κανονικαΣοφή η μαλακία σου,που λέει κι ο Γεωργίου
ΥΓ Ο ΠΑΟΚ είναι συμπαθής σε όλη την Ελλάδα,ως η πλέον λαοφιλής και επαναστατική ομάδα
ασε το σόι μου ήσυχο γαμώπουστα γιοπ τβοι ματς αρχίδι.ρε καθυστερημενε παρε μπουλο κ μη μας ζαλιζεις τ αρχιδια καθε μερα βλακα μωαμεθανε
σκουπιδι εισαι εσυ κ ολο σου το σόι βλακα πανιβλακα 'τζεντλεμαν'
τραβα ψοφα μαλακα
σκουπιδι εισαι εσυ κ ολο σου το σόι βλακα πανιβλακα 'τζεντλεμαν'
εχθές που έκανε το ίδιο τον πήρα στην πλάκα.χαλαρωσε λιγο μαν ;)
εχθές που έκανε το ίδιο τον πήρα στην πλάκα.
την επόμενη θ αρχίσουν χριστοπαναγιές τζεντλεμανικές.
ούτε τονα ούτε τ αλλο χρειαζεται.χριστοπαναγιές ριξε,μανες,οικογενειες κτλ ασε απ εξω ;)
εχθές που έκανε το ίδιο τον πήρα στην πλάκα.
την επόμενη θ αρχίσουν χριστοπαναγιές τζεντλεμανικές.