Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Χρονια πολλα στην ομαδαρα μας και στα εκατο θα με παλι εδω να στο τραγουδω .και στα χιλια εγω θα στα τραγουδω απ τον ουρανο χρονια πολλα στο πιο μεγαλο καθαρο και ανεξαρτητο  συλλογο  χρονια πολλα λοιπον στο συλλογο  με τους ποιο πολλους τιτλους στη βορεια ελλαδα Αυριο ολοι στα μπαλκονια  σημαιες του ΑΡΗ ΜΑΣ

οσο για εσενα γαυρε δε θα σε ξεχασω στη γιορτη σου  θα σου στειλω καζαν ντιπι με 46 κερακια  

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΙΝΚΡΙΝΕΣΤΕ Η ΓΡΙΕΣ :grin: ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ :s&m_3: Η ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Χρονια πολλα στην ομαδαρα μας και στα εκατο θα με παλι εδω να στο τραγουδω .και στα χιλια εγω θα στα τραγουδω απ τον ουρανο χρονια πολλα στο πιο μεγαλο καθαρο και ανεξαρτητο  συλλογο  χρονια πολλα λοιπον στο συλλογο  με τους ποιο πολλους τιτλους στη βορεια ελλαδα Αυριο ολοι στα μπαλκονια  σημαιες του ΑΡΗ ΜΑΣ

οσο για εσενα γαυρε δε θα σε ξεχασω στη γιορτη σου  θα σου στειλω καζαν ντιπι με 46 κερακια  

Κι από 'μένα τον παοκτσή θα έχεις δώρο μια τούρτα με 41 κεράκια!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• WS_03_jpg.jpg
    WS_03_jpg.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ! .gif
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ! .gif
    241,3 KB · Εμφανίσεις: 21

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
μέχρι στην 4 σε πήγα που να ξαναδώσεις εισιτήρια στον μεγάλο SUPER3

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
μέχρι στην 4 σε πήγα που να ξαναδώσεις εισιτήρια στον μεγάλο SUPER3

Ναι γι' αυτό δε δίνω, χα χα! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ξεχνάς την κατάληψη που είχα κάνει μέσα στην μπουρδελοθύρα σου;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
χα χα ρε χαβούζα πελάτη και ρουφιάνε τραβα και σήκωσε πανί με τους γαύρους τυχαίε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
χα χα ρε χαβούζα πελάτη και ρουφιάνε τραβα και σήκωσε πανί με τους γαύρους τυχαίε

Το σήκωσα κι ήταν πολύ ωραίο γιατί σε τρέλανα τόσο που ακόμα να ξεπεράσεις το σοκ:

Συνημμένα

• Το ιστορικό πανό στο μπαράζ του Βόλου.jpg
    Το ιστορικό πανό στο μπαράζ του Βόλου.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 17

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
και εγω επειδη δεν δεχομαι απο 46 χρονια ατιτλο στη επιστρεφω

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
και εγω επειδη δεν δεχομαι απο 46 χρονια ατιτλο στη επιστρεφω

Πόσταρε όσο προλαβαίνεις... Γιατί σε 5 χρονάκια ίσα θα είμαστε στο ρεκόρ και μάλιστα εσύ θα το έχεις κάνει στα νεότερα χρόνια και όχι στην προϊστορία όπως εγώ!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο αγαπημενος σας συνσκολικας cacofonix θα απουσιασει για λιγο καιρο διοτι απο το πολυ το χεσιμο
του ανοιξε λιγο ο πατος. Οι υπευθηνοι θεραποντες γιατροι διαβεβαιωνουν οτι μετα την απο πετυχημενη
πρωκτοραφη θα επανελθει στην επαλξεις   :birdman: :birdman: :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο αγαπημενος σας συνσκολικας cacofonix θα απουσιασει για λιγο καιρο διοτι απο το πολυ το χεσιμο
του ανοιξε λιγο ο πατος. Οι υπευθηνοι θεραποντες γιατροι διαβεβαιωνουν οτι μετα την απο πετυχημενη

Σαν την Tyla Wynn την πορνοστάρ κι αυτός που απ' το πολύ πρωκτικό πήγαινε να κλάσει και έχεζε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί για λίγο καιρό απ' την πορνοβιομηχανία... Κρίμα πάντως, να μην μπορεί το παλικάρι να γλεντήσει τα γενέθλια του Ρούλη μέρα που 'ναι :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Σαν την Tyla Wynn την πορνοστάρ κι αυτός που απ' το πολύ πρωκτικό πήγαινε να κλάσει και έχεζε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί για λίγο καιρό απ' την πορνοβιομηχανία... Κρίμα πάντως, να μην μπορεί το παλικάρι να γλεντήσει τα γενέθλια του Ρούλη μέρα που 'ναι :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλλον την παραγλεντησε   :fuck1:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

μην μου συκοφαντειτε τον αξιολατευτο κακοφωνιξ
ο πρωκτος του ειναι ατσαλινος και το εχει αποδειξει επανειλημμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom