asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
[move]Χρονια πολλα αγαπη μου γλυκια και στα 100 θα μαι παλι εδω να στο τραγουδω[/move]
οχι και γαμιας ο κερατας ειπαμε τελικα απο τι πηγε; απο το κερατο ηΝα υποβάλλεις το αίτημα στο ΓΑΜΙΑ σου:
Aστο πάνε από το δικό τους rum και θα καταλάβεις αυτός μπορεί να μας την λέει αλλα εμείς όχι βλέπεις η mod εδώ είναι ανεξάρτητη
μην μου συκοφαντειτε τον αξιολατευτο κακοφωνιξ
ο πρωκτος του ειναι ατσαλινος και το εχει αποδειξει επανειλημμενα
Να υποβάλλεις το αίτημα στο ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΝΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ σου:
Αυτόν ξέρεις τι ωραίο δείπνο τον κάναμε τουρκόσπορε;
Αυτόν ξέρεις τι ωραίο δείπνο τον κάναμε τουρκόσπορε;
Σαν κι αυτά που αρμόζουν στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ του Βορρά.
Θα σου έλεγα και χρόνια πολλά αλλά ούτε Χριστιανός είσαι,
ούτε Έλληνας οπότε πάνε να μάθεις να μετράς -έστω με άβακα-
και έλα μετά να μας πεις πόσους τίτλους έχεις, πόσα χρόνια
ήσουν ΑΤΙΤΛΟΣ σε ΟΛΑ τα αθλήματα και μετά εξήγησέ μας
γιατί μπαίνεις στο τόπικ του ΑΡΗ;
ΥΓ Ξέρω ξέρω, θα ήσουν κι εσύ παραλίγο στη μεγαλύτερη μετακίνηση
"οπαδών" -τετράποδων μάλλον- στην Ελλάδα αλλα ντο γκανταιστειμένω
μπωλεμάυ ντο μπάογκ
Για εξηγησε μου τι εννοεις με την λεξη τουρκοσπορο .......
Έτσι... Γίνε κι εσύ "ο παλιός είναι αλλιώς" και θα έχεις κι εσύ άλλη μεταχείριση... Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ, η γραφικότητά σας δεν έχει όρια... ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ, κατάλαβες;
TrOsPe Ημερομηνία εγγραφής: 01/09/05, 06:06
Womanaholic Ημερομηνία εγγραφής: 21/02/08, 00:12
το ξέρω πως εχεις πρόβλημα αλλα δεν φανταζόμουνα πως είσαι εντελώς ανάπηρος διανοητικά ρε φουκαρά
και μην λες πράγματα που δεν έχω πει,αν έχω βρίσει MANA ανέβασε το μήνυμα εδώ
για Εθνικη:
με Σαντος συνεχιζεται πλεον στην Εθνικη η κωλοφαρδοσκονη του ΠΑΟΚ....μισο-μηδεν στο 90φευγα!!!!!!
Αυτος ο Τορο, πρεπει να μαθει ποτε παιζει με κοκκινη φανελα και ποτε με γαλαζια...να μην βουταει τζαμπα το παιδι!!! τι βουτια χτες!! ουτε Γκρεγκ Λουγκανις να'ταν...βεβαια στο 94 εβαλε και το γκολακι ...
Το πεσιμο τελειως γελοιο,εριξε και κατι γαμωμανες στο κορακι,σου λεει που να ξερει τωρα τι του λεω...
για Εθνικη:
με Σαντος συνεχιζεται πλεον στην Εθνικη η κωλοφαρδοσκονη του ΠΑΟΚ....μισο-μηδεν στο 90φευγα!!!!!!
Αυτος ο Τορο, πρεπει να μαθει ποτε παιζει με κοκκινη φανελα και ποτε με γαλαζια...να μην βουταει τζαμπα το παιδι!!! τι βουτια χτες!! ουτε Γκρεγκ Λουγκανις να'ταν...βεβαια στο 94 εβαλε και το γκολακι ...