Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

[move]Χρονια πολλα αγαπη μου γλυκια και στα 100 θα μαι παλι εδω να στο τραγουδω[/move]

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Να υποβάλλεις το αίτημα στο ΓΑΜΙΑ σου:
οχι και γαμιας ο κερατας ειπαμε τελικα απο τι πηγε; απο το κερατο η
επειδη χρωστουσε ολους τους τοκογλυφους της πολης;
ωραιο πρωτοσελιδο εχει

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Aστο πάνε από το δικό τους rum και θα καταλάβεις αυτός μπορεί να μας την λέει αλλα εμείς όχι βλέπεις η mod εδώ είναι ανεξάρτητη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Aστο πάνε από το δικό τους rum και θα καταλάβεις αυτός μπορεί να μας την λέει αλλα εμείς όχι βλέπεις η mod εδώ είναι ανεξάρτητη

Έτσι... Γίνε κι εσύ "ο παλιός είναι αλλιώς" και θα έχεις κι εσύ άλλη μεταχείριση... Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ, η γραφικότητά σας δεν έχει όρια... ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ, κατάλαβες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
μην μου συκοφαντειτε τον αξιολατευτο κακοφωνιξ
ο πρωκτος του ειναι ατσαλινος
και το εχει αποδειξει επανειλημμενα

Ναι... Σαν τον τύπο στην ταινία "American beauty" ο οποίος είχε πει στον πατέρα του για να τον πικάρει "Ο γιος σου είναι και ο πρώτος κώλος στην πόλη" :2funny: :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
1914-2011: Οι 10 λόγοι που κάνουν τον Άρη μοναδικό (vids)
Προσπαθώντας να ανιχνεύσουμε τους λόγους για τους οποίους γιορτάζουν σήμερα χιλιάδες Αρειανοί ανά τον πλανήτη, οφείλουμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα, δηλαδή τα 97 χρόνια ζωής που κλείνει ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ας σταθούμε εξαρχής στη σημειολογία, όμως, τη σημερινή ημέρα κατά την οποία οι Έλληνες ξεκίνησαν επανάσταση για να ζήσουν ελεύθεροι. Αυτό ακριβώς τελικά, είναι το διαχρονικό φυτίλι που καίει στο εσωτερικό του συλλόγου. Μετά από ένα χρονικό διάστημα στο οποίο τα στραπάτσα διαδέχονταν το ένα το άλλο, και με τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε ραγδαία χάρη στην οξυδέρκεια συγκεκριμένων ανθρώπων, σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να περηφανεύεται για μια σειρά από λόγους.

1) Την αυτοτέλεια που τον διακρίνει και την αξιοπρέπεια με την οποία διέρχεται όλων των δυσκολιών που βρίσκονται στο δρόμο του.

2) Το μοναδικό φαινόμενο να αυξάνει τον αριθμό των οπαδών του, αν και τα μέλη που προστίθενται δεν έχουν γνωρίσει τίτλο.

3) Την ομάδα μπάσκετ, η οποία υπήρξε η μοναδική στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού που ένωσε τους απανταχού Έλληνες στο πλευρό της.

4) Τους αθλητές του που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα, όπως τον παγκόσμιο πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη και τον αργυρό Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ή τα τμήματα όπως το βόλεϊ, το μοναδικό που έσπασε την αθηναϊκή κυριαρχία παίρνοντας το πρωτάθλημα το 1997. 

5) Τον Α.Σ., την καρδιά του συλλόγου, που λειτουργεί ως δεύτερο σπίτι για εκατοντάδες παιδιά τα οποία και στρέφει στον αθλητισμό.

6) Τη μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση που γνώρισε η Ελλάδα, με 25 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους να κατεβαίνουν από την επαρχία και όλο τον κόσμο στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ.

7) Το πρώτο επίσημο ραδιόφωνο ομάδας στην Ελλάδα, το οποίο μαρτυρά πως ο Άρης έχει το βλέμμα του έξω από τα στενά όρια της χώρας μας.

8) Τη συνεργασία των οπαδών του με διεθνείς οργανώσεις που αντιμάχονται το ρατσισμό και μια σειρά από άλλες κοινωνικές παθογένειες.

9) Το κιτρινόμαυρο χρώμα του Βυζαντίου και της Ελληνικής Ορθοδοξίας.

10) Τη Λέσχη Φίλων Άρη, το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, το οποίο σήμερα αριθμεί 8.322 μέλη και αποδεικνύει πως κάνει τα σωστά βήματα για να γίνει η πρώτη ομάδα την οποία θα διοικεί ο λαός της.

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Να υποβάλλεις το αίτημα στο ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΝΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ σου:

Αυτόν ξέρεις τι ωραίο δείπνο τον κάναμε τουρκόσπορε;
Σαν κι αυτά που αρμόζουν στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ του Βορρά.
Θα σου έλεγα και χρόνια πολλά αλλά ούτε Χριστιανός είσαι,
ούτε Έλληνας οπότε πάνε να μάθεις να μετράς -έστω με άβακα-
και έλα μετά να μας πεις πόσους τίτλους έχεις, πόσα χρόνια
ήσουν ΑΤΙΤΛΟΣ σε ΟΛΑ τα αθλήματα και μετά εξήγησέ μας
γιατί μπαίνεις στο τόπικ του ΑΡΗ;

ΥΓ Ξέρω ξέρω, θα ήσουν κι εσύ παραλίγο στη μεγαλύτερη μετακίνηση
"οπαδών" -τετράποδων μάλλον- στην Ελλάδα αλλα ντο γκανταιστειμένω
μπωλεμάυ ντο μπάογκ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Αυτόν ξέρεις τι ωραίο δείπνο τον κάναμε τουρκόσπορε;
Σαν κι αυτά που αρμόζουν στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ του Βορρά.
Θα σου έλεγα και χρόνια πολλά αλλά ούτε Χριστιανός είσαι,
ούτε Έλληνας οπότε πάνε να μάθεις να μετράς -έστω με άβακα-
και έλα μετά να μας πεις πόσους τίτλους έχεις, πόσα χρόνια
ήσουν ΑΤΙΤΛΟΣ σε ΟΛΑ τα αθλήματα και μετά εξήγησέ μας
γιατί μπαίνεις στο τόπικ του ΑΡΗ;

ΥΓ Ξέρω ξέρω, θα ήσουν κι εσύ παραλίγο στη μεγαλύτερη μετακίνηση
"οπαδών" -τετράποδων μάλλον- στην Ελλάδα αλλα ντο γκανταιστειμένω
μπωλεμάυ ντο μπάογκ

:birdman: :birdman: :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Για εξηγησε μου τι εννοεις με την λεξη τουρκοσπορο .......

Τί ασχολείσαι ρε παράνομε; Είναι ένας ακόμα εθνικιστάκος που συνεχίζει την κακή συνήθεια των προγόνων του να αποκαλούν τους πρόσφυγες τουρκόσπορους... Κωλογαμημένοι είναι όλοι αυτοί και βγάζουν το άχτι τους...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Έτσι... Γίνε κι εσύ "ο παλιός είναι αλλιώς" και θα έχεις κι εσύ άλλη μεταχείριση... Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ, η γραφικότητά σας δεν έχει όρια... ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ, κατάλαβες;

TrOsPe Ημερομηνία εγγραφής:  01/09/05, 06:06
Womanaholic Ημερομηνία εγγραφής:  21/02/08, 00:12
το ξέρω πως εχεις πρόβλημα αλλα δεν φανταζόμουνα πως είσαι εντελώς ανάπηρος διανοητικά ρε φουκαρά

και μην λες πράγματα που δεν έχω πει,αν έχω βρίσει MANA ανέβασε το μήνυμα εδώ

skymaster21

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0

[size=22pt]G A M E   O V E R     (Instert Coin)
[/size]
[size=18pt]-Αντίο αντίο εκεί στην Α2
-Τι τα θες, τι τα θες πάντα φίφες οι γριές...

Πάρτε και μια αφιέρωση :[/size]

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
TrOsPe Ημερομηνία εγγραφής:  01/09/05, 06:06
Womanaholic Ημερομηνία εγγραφής:  21/02/08, 00:12
το ξέρω πως εχεις πρόβλημα αλλα δεν φανταζόμουνα πως είσαι εντελώς ανάπηρος διανοητικά ρε φουκαρά

και μην λες πράγματα που δεν έχω πει,αν έχω βρίσει MANA ανέβασε το μήνυμα εδώ

Έχεις 422 posts σε 5,5 χρόνια, ε γκεμπαιλίστα;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εο ανοιξτα ποδια σε λεω
να μπει ο ΑΡΗΣ βαθεια
λα λα και στην ψωλη μας καβαλα
καταραμενη γρια

αντιο 300  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:offtopic:
για Εθνικη:
με Σαντος συνεχιζεται πλεον στην Εθνικη η κωλοφαρδοσκονη του ΠΑΟΚ....μισο-μηδεν στο 90φευγα!!!!!!

Αυτος ο Τορο, πρεπει να μαθει ποτε παιζει με κοκκινη φανελα και ποτε με γαλαζια...να μην βουταει τζαμπα το παιδι!!! τι βουτια χτες!! ουτε Γκρεγκ Λουγκανις να'ταν...βεβαια στο 94 εβαλε και το γκολακι ...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
για Εθνικη:
με Σαντος συνεχιζεται πλεον στην Εθνικη η κωλοφαρδοσκονη του ΠΑΟΚ....μισο-μηδεν στο 90φευγα!!!!!!

Αυτος ο Τορο, πρεπει να μαθει ποτε παιζει με κοκκινη φανελα και ποτε με γαλαζια...να μην βουταει τζαμπα το παιδι!!! τι βουτια χτες!! ουτε Γκρεγκ Λουγκανις να'ταν...βεβαια στο 94 εβαλε και το γκολακι ...

Ενω με τον Rehagel παιζαμε σαν την Barcelona...... :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με γκολ στο 77 μπαίνοντας ως αλλαγή ο πρώην δικός μας  Carlos Ruis πέτυχε το νικητήριο γκολ της Φιλαδέλφεια Γιουν. και της χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης  απέναντι στην Βανκούβερ για το πρωτάθλημα της MLS ΣΤΗΝ Αμερική.

Ένας άλλος πρώην δικός μας ο Havier Campora  δημιούργησε το πρώτο και πέτυχε το δεύτερο στην αναμέτρηση της Ουρακάν με την Γυμνάσια Λα Πλάτα για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Το γκολ αυτό ήταν το 5ο για τον πρώην παίκτη μας από τα 11 συνολικά τέρματα στους 7 αγώνες του πρωταθλήματος που έχει δώσει η Ουρακάν για το πρωτάθλημα.

Κατά τη γνώμη μου και οι δύο παραπάνω παίκτες θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ακόμα στην ομάδα. Πάντως σημειώνω ότι ο Campora δημιούργησε κάποια προβλήματα με τον προπονητή του στην Colo Colo, ομάδα της Χιλής, που πήγε όταν έφυγε από μας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για Εθνικη:

Το πεσιμο τελειως γελοιο,εριξε και κατι γαμωμανες στο κορακι,σου λεει που να ξερει τωρα τι του λεω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom