Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ναι ρε ΤΟΥΡΚΕ. Διότι εγώ επειδή μπήκα μέσα έφαγα 9 αγωνιστικές και δεν συνεχίστηκε ο αγώνας ούτε σε εκκενωμένο γήπεδο. Ενώ εσύ 2-3 φορές πόσες διακόπηκε την τελευταία 10ετία σε χαϊδέψανε. ΜΠΟΥΚΑΛΙ στο ματι έφαγε ο Μιραλάς και έφαγες 5000. Και εγώ για τα στραγάλια που πεσανε στο Παλαί πριν 2-3 χρόνια έφαγα πόσες αγωνιστικές.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Aπίστευτο κόμπλεξ,σε βαθμό...Β'Εθνικής!!!!

Να ασχολείσαι με τα επεισόδια σε άλλον αγώνα,με τον οποίον δεν έχεις καμία σχέση και να προσπαθείς να αναδείξεις την δήθεν....εντιμότητά σου!!!!

Προφανώς την υποδοχή της αποστολής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Σπάθα την ξεχάσανε στο υπόγειο του Σαουρίδη....
ε οχι και δεν εχω σχεση?δεν διαβαζεις καλα
Πριν 6 χρόνια, ίδια συμβάντα με αυτά που έγιναν σε γειτονικό γήπεδο, ώθησαν τον ΑΡΗ σε υποβιβασμό. Πριν 6 χρόνια ένας διαιτητής, προφανώς εκτελώντας άνωθεν εντολές, αποφάσισε ότι είναι επικίνδυνο να συνεχισθεί ένας αγώνας σε άδειο (!!!) Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο άδειασε με την υπόσχεση ότι ένας αγώνας που έκρινε ουσιαστικά μια κατηγορία θα συνεχισθεί μόλις εκκενωθεί το γήπεδο, υπόσχεση που φυσικά δεν τηρήθηκε ποτέ!
και το υπογραφω γιατι ημουν μεσα...σε μιση ωρα οσο δλδ εκανε ο μανταλος για να βγει εγω ειχα αδειασει ενα ολοκληρο γηπεδο.αλλα ηταν επικινδυνο κ καλα να συνεχιστει σε αδειο γηπεδο.αλλα ξεχασα εγω ειμαι η ευνοημενη ομαδα με τις ελαφριες τιμωριες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να δουμε τι λεει και ο γαμαικανος για τα χαλια σας φετος

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πάλι πούτσα ο Τούρκος. 13-7 στο χόκεϋ. Παίχτης του Τούρκου γρονθοκόπησε παίκτη μας και αποβλήθηκε. Η πλάκα είναι ότι ήταν ο καλύτερος τους παίκτης.
Ρε το φουκαρά τον παοκ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πάλι πούτσα ο Τούρκος. 13-7 στο χόκεϋ. Παίχτης του Τούρκου γρονθοκόπησε παίκτη μας και αποβλήθηκε. Η πλάκα είναι ότι ήταν ο καλύτερος τους παίκτης.
Ρε το φουκαρά τον παοκ...

:jerking: :jerking: :jerking: Μωρέ καλά το λέω εγώ ότι τον παίζεις άσχημα... Απορώ πως δε σου βάζουν χέρι οι δικοί σου που τους εκθέτεις...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
:jerking: :jerking: :jerking: Μωρέ καλά το λέω εγώ ότι τον παίζεις άσχημα... Απορώ πως δε σου βάζουν χέρι οι δικοί σου που τους εκθέτεις...
Εσύ ΤΟΥΡΚΕ λέγε ό,τι θες. Εγώ ξέρω ότι σε γάμησα πάλι και παιχτικά και ΟΠΑΔΙΚΑ. Εσυ που είσαι ζμπαουγκ μόνο στο ποδόσφαιρο, στα άλλα αθλήματα γιατί μαζεύεις κόσμο ΜΟΝΟ όταν παίζεις μαζί μου;
Αν ξέρεις, πέρυσι είχαν μαζευτεί 50 δικοί σου από τη Θ4 και φτύνανε τους παίχτες μου. Τέτοια ζώα είστε. Σε κανένα άθλημα πλην του ποδοσφαίρου δεν μαζεύατε κόσμο εκτός στο μπασκετ όταν παίζετε με μας και το γάβρο ή όταν κάποιο τμήμα κάνει πρωταθλητισμό.

Εγω είμαι ΑΡΗΣ σε όλα τα τμήματα. Δεν είμαι ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ΤΑΠ ΑΡΗΣ, ΣΟΥΠΕΡ3, Σαουρίδης κλπ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ "ανοίκει" στον Α.Σ. ΑΡΗ. Οταν η ΠΑΕ πτωχεύσει ή δεν έχει διοίκηση, ορίζεται διοίκηση πρωτοδικείου και συνήθως αν όχι πάντα ορίζονται ηγετικά μέλη του Ερασιτέχνη.

Οπως λες ΠΗΡΑ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ -άσχετα αν για μένα δεν τα πήρε ο ζμπαουγκ μιας και συγχωνεύθηκε 2 φορές για να ανέβει στην Α1 και να γίνει ανταγωνιστικός- έτσι κι εγώ κάνω διακρίσεις και παίρνω τίτλους σε άλλα αθλήματα, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μακαρι να αφησουν τον Τσιωλη να δουλεψει ησυχος και οπως αυτος θελει και τα αποτελεσματα θα φανουν.Για φετος ειναι δυσκολα τα πραγματα,ελπιζω σε καινουρια διοικηση με αγωνιστικο πλανο και οχι μεταγραφες και αλλες κινησεις στην τυχη οπως οι τωρινοι.Το υλικο πρεπει να βελτιωθει κατα πολυ και καποια παιδια απο την β' ομαδα να προωθηθουν επιτελους.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παιδια μια ερωτηση σε καποιον που πηγε γηπεδο
η ομαδα στο δευτερο ημιχρονο εκανε fairplay και δεν εβαλε αλλο γκολ η ετσι εξελιχθηκε το ματς??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παιδια μια ερωτηση σε καποιον που πηγε γηπεδο
η ομαδα στο δευτερο ημιχρονο εκανε fairplay και δεν εβαλε αλλο γκολ η ετσι εξελιχθηκε το ματς??
Ο,τι και να εκανε,η εικονα στο β' ηταν απαγοητευτικη,μαλλον η ομαδα ειναι προγραμματισμενη να παιζει κανα 20λεπτο μπαλλα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
παντως 7 γκολακια σε 2 αγωνες ουτε στα ονειρα μας!!!!
και τωρα κλαιμε τους βαθμους απο γριες, απο Λαρισα, απο Πανιωνιο και δεν μαζευεται...
Μια γκελα του Βολου απο Ξανθη....μετα ερχεται εδω...ολα ανοιχτα!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
απο Gazzetta:

Καταρχήν τη στιγμή που το παιχνίδι είναι στο 1-1 και ο ΑΡΗΣ θέλει να πιέσει τραυματίζεται ο Μπομπαντίγια στο 20. Το παλεύει να μείνει στο παιχνίδι για ένα πεντάλεπτο (έχει υποστεί θλάση στην λεκάνη και δεν το ξέρει!) και τελικά ζητά αλλαγή. Με ισοπαλία σε ματς που θέλεις νίκη, όταν βγαίνει αναγκαστικά ο βασικός σου φορ, αν είσαι προπονητής της κερκίδας (στο Βικελίδης συνήθως κάθονται στην θύρα 2 ή πλέον και στην 9 για να βλέπουν πανοραμικά το γήπεδο) βάζεις στην θέση του επιθετικό. Αν όχι επιθετικό, βάζεις τον Μενδρινό και περνάς τον Κόκε φορ.

Αν είσαι όμως προπονητής και βλέπεις που πονά η ομάδα σου, βάζεις χαφ και μάλιστα από αυτά που διαθέτεις αριστεροπόδαρο κι ταυτόχρονα πραγματοποιείς και 2-3 εσωτερικές αλλαγές γιατί ο στόχος είναι να πάρεις το κέντρο και μετά να τροφοδοτήσεις Καστίγιο και Κόκε που μπορούν να κάνουν τα υπόλοιπα. Ο Τσιώλης, λοιπόν, έκανε την αλλαγή που μας (σ.σ. εμάς τους δημοσιογράφους  τους πιο… ολοκληρωμένους προπονητές της κερκίδας ) ανάγκασε  να αναρωτιόμαστε γιατί δεν έβαλε Σακάτα η Μενδρινό και προτίμησε τον Πορτίγια.

Το καταλάβαμε από το 25 ως το τέλος του ημιχρόνου που ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε πέτυχε δύο ακόμα γκολ και κλείδωσε το ματς. Δεν ήταν βέβαια ο Ισπανός μέσος που έκανε κάτι φοβερό. Ήταν η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΡΗ που κέρδισε το κέντρο.

Σε αυτό συνετέλεσε και μία ακόμα εσωτερική αλλαγή που νομίζω ότι κανείς άλλος δεν θα έκανε. Ο Νέτο ξεκίνησε μπακ και στα χαφ ο Καζναφέρης από τα δεξιά. Φυσικά ο Βραζιλιάνος στα τελευταία παιχνίδια έπαιζε ως χαφ κι εκεί τον έβαλε μετά το δεκάλεπτο ο Τσιώλης, τραβώντας πίσω τον Καζναφέρη. Εκεί τους άφησε σε όλο το ματς, ο Νέτο σκόραρε, ο «Κάζνα» έπαιξε για πρώτη φορά σε όλο το ματς. Και βέβαια το πρωτόγνωρο δεν είναι ότι προωθήθηκε ο Βραζιλιάνος, αλλά το ότι έμεινε (τόσο νωρίς) πίσω ο Καζναφέρης.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν είναι ούτε εξωπραγματικά, ούτε ο Τσιώλης πήρε κάποιο μαγικό ραβδάκι. Απλά πράγματα για ένα κανονικό καλό προπονητή έκανε ο άνθρωπος. Προπονητής που ξέρει τις δυνατότητες των παικτών του (και φυσικά τον ΑΡΗ ακόμα τον μαθαίνει) μπορεί να πάρει πολλά περισσότερα στην διάρκεια του παιχνιδιού.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μακαρι να αφησουν τον Τσιωλη να δουλεψει ησυχος και οπως αυτος θελει και τα αποτελεσματα θα φανουν.Για φετος ειναι δυσκολα τα πραγματα,ελπιζω σε καινουρια διοικηση με αγωνιστικο πλανο και οχι μεταγραφες και αλλες κινησεις στην τυχη οπως οι τωρινοι.Το υλικο πρεπει να βελτιωθει κατα πολυ και καποια παιδια απο την β' ομαδα να προωθηθουν επιτελους.
Γιατί, εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
1η Καβαλα-Αρης : Τιποτα
2η Αρης-ΠΑΟ : Πεναλντυ Δαλουκα , -1 βαθμοι
3η Πανιωνιος-Αρης : Οφσαιντ γκολ, -1 βαθμοι
4η Αρης Εργοτελης : Τιποτα
5η παοκ-Αρης : Για να μη θεωρηθει υποκειμενικη η αναλυση, ας υποθεσουμε οτι γινεται πεναλτι στο Βιερινια , +2 βαθμοι
6η Αρης-αεκ: Χαριζονται 2 κοκκινες σε παιχτες της αεκ, αλλα ας πουμε οτι ειναι πταισμα.Τιποτα
7η οσφπ-Αρης : Πεναλντι στο Ρουιζ, ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι μαρς.Τιποτα
8η Αρης-ατρομητος: Τιποτα
9η Αρης-αελ:Τιποτα
10η Ηρακλης-Αρης : Τιποτα
11η Αρης-Κερκυρα: Ας υποθεσουμε οτι κακως ακυρωνεται γκολ της Κερκυρας, +2 βαθμοι
12η Πανσερραικος-Αρης: Κρατουνται 2 λεπτα καθυστερησεων αντι για 15'.Ας πουμε και εδω Τιποτα.
13η Αρης-τριπολη:Τιποτα
14η Βολος-Αρης: Πεναλντι στον Καζναφερη στο 88'. -2 βαθμοι
15η Αρης-Ξανθη: Τραβηγμενη απ τα μαλλια κοκκινη κατα μας.Ας πουμε και εδω οτι δεν ειναι κατι εξοφθαλμο , αρα Τιποτα.
16η Αρης-Καβαλα: Τιποτα
17η ΠΑΟ-Αρης: Ακυρωθεν γκολ στο 90'.-1 βαθμοι
18η Αρης-Πανιωνιος: Τιποτα
19η Εργοτελης-Αρης: Ακυρωθεν γκολ στο 4' . -2 βαθμοι
20η Αρης-παοκ: Ας πουμε Τιποτα , αν και τους προστατεψε.
21η αεκ-Αρης:Τιποτα
22η Αρης-οσφπ:20-80 υπερ του οσφπ στον πειθαρχικο ελεγχο.Ας πουμε Τιποτα, εφ'οσον δεν υπηρχε κραχτη φαση.
23η Ατρομητος-Αρης:Τιποτα
24η Λαρισα-Αρης : Τιποτα
25η Αρης-ηρακλης:Τιποτα
26η Κερκυρα-Αρης:Τιποτα
27η Αρης-Πανσερραικος:Τιποτα

-Με αντικειμενικοτατη(σχεδον εχθρικη) αναλυση ειμαστε στο -4.Με φιλοαρειανη αναλυση θα ηταν ευκολα -7.
Θα'χαμε 40 βαθμους.
Ο παοκ ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο αναλογο πινακα θα ηταν ευνοημενος για τουλαχιστον 4 βαθμους(βαζω προχειρα τα αστεια πεναλντι με οσφπ-ατρομητο), οποτε θα ηταν στους 37.
Με αλλα λογια θα ημασταν 5οι με αποσταση 1 βαθμου απ'το Βολο.
-Δεν εχουμε παρει πεναλντι φετος.
-Δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ ματς στο οποιο να ευνοηθηκαμε εξωφθαλμα.Και οι 2 περιπτωσεις οπου υπηρχαν παραπονα αντιπαλου, το πεναλντι στο Βιερινια και το ακυρωθεν γκολ της Κερκυρας ειναι απ'τις φασεις που θελουν 10 ριπλευ και ειναι στη κριση του διαιτητη.
-Υπαρχουν πολλα παιχνιδια οπου αν και δεν υπηρχε η μεγαλη φαση, ο διαιτητης ηταν αρνητικα διακειμενος στην ομαδα μας, ειδικα στον πειθαρχικο τομεα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
1η Καβαλα-Αρης : Τιποτα
2η Αρης-ΠΑΟ : Πεναλντυ Δαλουκα , -1 βαθμοι
3η Πανιωνιος-Αρης : Οφσαιντ γκολ, -1 βαθμοι
4η Αρης Εργοτελης : Τιποτα
5η παοκ-Αρης : Για να μη θεωρηθει υποκειμενικη η αναλυση, ας υποθεσουμε οτι γινεται πεναλτι στο Βιερινια , +2 βαθμοι
6η Αρης-αεκ: Χαριζονται 2 κοκκινες σε παιχτες της αεκ, αλλα ας πουμε οτι ειναι πταισμα.Τιποτα
7η οσφπ-Αρης : Πεναλντι στο Ρουιζ, ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι μαρς.Τιποτα
8η Αρης-ατρομητος: Τιποτα
9η Αρης-αελ:Τιποτα
10η Ηρακλης-Αρης : Τιποτα
11η Αρης-Κερκυρα: Ας υποθεσουμε οτι κακως ακυρωνεται γκολ της Κερκυρας, +2 βαθμοι
12η Πανσερραικος-Αρης: Κρατουνται 2 λεπτα καθυστερησεων αντι για 15'.Ας πουμε και εδω Τιποτα.
13η Αρης-τριπολη:Τιποτα
14η Βολος-Αρης: Πεναλντι στον Καζναφερη στο 88'. -2 βαθμοι
15η Αρης-Ξανθη: Τραβηγμενη απ τα μαλλια κοκκινη κατα μας.Ας πουμε και εδω οτι δεν ειναι κατι εξοφθαλμο , αρα Τιποτα.
16η Αρης-Καβαλα: Τιποτα
17η ΠΑΟ-Αρης: Ακυρωθεν γκολ στο 90'.-1 βαθμοι
18η Αρης-Πανιωνιος: Τιποτα
19η Εργοτελης-Αρης: Ακυρωθεν γκολ στο 4' . -2 βαθμοι
20η Αρης-παοκ: Ας πουμε Τιποτα , αν και τους προστατεψε.
21η αεκ-Αρης:Τιποτα
22η Αρης-οσφπ:20-80 υπερ του οσφπ στον πειθαρχικο ελεγχο.Ας πουμε Τιποτα, εφ'οσον δεν υπηρχε κραχτη φαση.
23η Ατρομητος-Αρης:Τιποτα
24η Λαρισα-Αρης : Τιποτα
25η Αρης-ηρακλης:Τιποτα
26η Κερκυρα-Αρης:Τιποτα
27η Αρης-Πανσερραικος:Τιποτα

-Με αντικειμενικοτατη(σχεδον εχθρικη) αναλυση ειμαστε στο -4.Με φιλοαρειανη αναλυση θα ηταν ευκολα -7.
Θα'χαμε 40 βαθμους.
Ο παοκ ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο αναλογο πινακα θα ηταν ευνοημενος για τουλαχιστον 4 βαθμους(βαζω προχειρα τα αστεια πεναλντι με οσφπ-ατρομητο), οποτε θα ηταν στους 37.
Με αλλα λογια θα ημασταν 5οι με αποσταση 1 βαθμου απ'το Βολο.
-Δεν εχουμε παρει πεναλντι φετος.
-Δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ ματς στο οποιο να ευνοηθηκαμε εξωφθαλμα.Και οι 2 περιπτωσεις οπου υπηρχαν παραπονα αντιπαλου, το πεναλντι στο Βιερινια και το ακυρωθεν γκολ της Κερκυρας ειναι απ'τις φασεις που θελουν 10 ριπλευ και ειναι στη κριση του διαιτητη.
-Υπαρχουν πολλα παιχνιδια οπου αν και δεν υπηρχε η μεγαλη φαση, ο διαιτητης ηταν αρνητικα διακειμενος στην ομαδα μας, ειδικα στον πειθαρχικο τομεα.

Μαλάκα δεν πας καλά... Τί κατεβατά είναι αυτά ρε, είσαι άρρωστος; Κάθεσαι και ζορίζεις το μυαλό σου τί έγινε παιχνίδι - παιχνίδι; Πόσο γραφικός ακόμα;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ναι είδες γραφικός κατάντησε για να ανάλυση τις μαλακίες αλωνών

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Θα'χαμε 40 βαθμους.
δυστυχως εδω που φτασαμε φτασαμε...και τωρα απλα τα πραματα δεν ειναι στο χερι μας....
Ευχομαι η Θεια Δικη να αποκαταστησει ενα μερος των δολοφονικων αποτελεσματων με Παναθηναικο! δλδ ευχομαι να κερδισει ο ΠΑΟ τον Βόλο...ετσι για το γαμωτο!
απο κει και μετα εμεις αν κανουμε 3χ3 (το ενα με Βολο) θα ειμαστε ΟΚ...
απο Ξανθη δεν ελπιζω τιποτα στον αγωνα με βολο....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατί, εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο;
Ακουγονται διαφορα γραφικα που δεν θελω να τα πιστεψω,το θεμα ειναι να μπουν προσωπα που ξερουν απο μπαλλα αν δεν εχουν λεφτα τουλαχιστον,ωστε να σταματησουμε τα καραβανια των εξαμηνων και του ενος ετους.Η ομαδα θελει χτισιμο απο την αρχη,δυνατο σκαουτινγκ και προσεγμενες επιλογες.Για πολλοστη φορα θα πω οτι οι ομαδες χτιζονται τον Ιουνιο.Με παικτες στις θεσεις που ποναει η ομαδα και οχι επειδη ετυχε να'ναι ελευθεροι και να περναν απο την Χαριλαου.Δεν αντεχεται αλλη χρονια σαν την φετεινη.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κοιτα ομως που στο τελος τους "βγαινουν" οι μεταγραφες, χτυπησαν προπονητη γενικοτατης αποδοχης (για μενα πιο καταλληλος απο Κουπερ για Ελλαδα), και να δεις φιλε Agnius, οτι στις εκλογες θα βγουν πετυχημενοι, με μια καλη πορεια Ευρωπης, με καλο ροστερ (αν μεινουν Καστιγιο, μπομπα, κλπ)....και θα τους βλεπουμε διοικουντες και του χρονου!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
κοιτα ομως που στο τελος τους "βγαινουν" οι μεταγραφες, χτυπησαν προπονητη γενικοτατης αποδοχης (για μενα πιο καταλληλος απο Κουπερ για Ελλαδα), και να δεις φιλε Agnius, οτι στις εκλογες θα βγουν πετυχημενοι, με μια καλη πορεια Ευρωπης, με καλο ροστερ (αν μεινουν Καστιγιο, μπομπα, κλπ)....και θα τους βλεπουμε διοικουντες και του χρονου!
Αυτά φοβάμαι κι εγώ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν θα μου κανει εντυπωση,με τοσα προβατα που εχει ο συλλογος,και η εκτη θεση θα θεωρηθει επιτυχια στο τελος.Το οτι σερνοταν η ομαδα στο μεγαλυτερο μερος του πρωταθληματος ειναι απλη λεπτομερεια για καποιους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom