tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
3 γκολ σε 10 λεπτα???? :o :o :o
εμεις???????
υγ παιξτε μπαλα μαλακισμενα
εμεις???????
υγ παιξτε μπαλα μαλακισμενα
θα ηθελες πολυ να μας δεις στη β φαε τωρα το αυγο σου!!!!στα ίσια το λέω,μας χαλάσατε μεγάλη γιορτή καζούρας σήμερα!!!
από 2-1 και ενώ ήσασταν έτοιμοι για το 3-1,έγινε η ανατροπή...ένα βήμα από την Β΄ξανά!!!
δεν πειράζει,αν δεν το καταλάβατε γυρίσατε σε εποχές Γράντα(σοβαρά μιλάω,υλικό και εικόνα ομάδας καφενείου)
Γράψε μου πόσες 4άρες είχαμε τα προηγούμενα χρόνια...Πρωτη του Τσιωλη,πρωτη 4αρα για φετος,πρωτη ανατροπη,Αναγεννημενος Κοκε,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην θεση του.Αν δουλεψει την ομαδα θα δουμε κι αλλα καλα.
Γράψε μου πόσες 4άρες είχαμε τα προηγούμενα χρόνια...
Ναι, έχει το μαγικό ραβδάκι...Tα άλλαξε όλα φίλε,σε 3 μέρες!!!
΄Εφερε τα κάτω-πάνω....
ουτε μαγικο ραβδακι εχει ουτε τιποτα. αλλα πειτε μου ο μιχαλητσιος θα εκανε 2 αλλαγες στο ημιχρονο?(δεν λεω οτι λογω αυτων κερδισαμε). κ ποσοι κατα τη διαρκεια του αγωνα ησασταν ετοιμοι να σπασετε την τηλεοραση?αθλια εμφανιση κατα πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα.ευτυχως κερδισαμε. κ φανηκε για μενα ποσο μεγαλη διαφορα εχει ο καστιγιο απο τους υπολοιπους ο οποιος δεν μπορει ουτε να τρεξει αλλα η διαφορα ποιοτητας απο τους υπολοιπους φαινεται. οπως κ ο κοκε που τον βριζουμε ολη μερα αλλα φαινεται τι παιχτης ειναι,φανταστειτε να γυμναζοταν κιολας. κ ο φατι επισης. για εμενα αυτοι οι 3 διαφερουν πολυ απο τους υπολοιπους. κ αυτο το λεω για να αναλογιστουμε τι υλικο εχει η ομαδα κ ποσο ψηλα εφτασε για μενα χαρη του κουπερ. ο τσιωλης ειναι γνωστο οτι ειναι δουλευταρας, οποτε ας του δωσουμε το χρονο να δουλεψει πριν τον κρινουμε.Ναι, έχει το μαγικό ραβδάκι...
στα ίσια το λέω,μας χαλάσατε μεγάλη γιορτή καζούρας σήμερα!!!
από 2-1 και ενώ ήσασταν έτοιμοι για το 3-1,έγινε η ανατροπή...ένα βήμα από την Β΄ξανά!!!
δεν πειράζει,αν δεν το καταλάβατε γυρίσατε σε εποχές Γράντα(σοβαρά μιλάω,υλικό και εικόνα ομάδας καφενείου)
ο τσιωλης προσεδωσε απευθειας την επιθετικη του φιλοσοφια στην ομαδα4 γκολ σε εναν αγωνα???
ΕΜΕΙΣ?
Μπορει να μην ειχαμε 4αρες αλλα σιγουρα ειχαμε τα διπλασια γκολ απο φετος και τις τριπλασιες τελικες.Και δεν φευγαμε με κολλυρια οπως φετος...Γράψε μου πόσες 4άρες είχαμε τα προηγούμενα χρόνια...
Να βγει η κωλοχρονια οπως βγει και τον Μαιο να παρουν τον πουλο οι μανατζαρεοι και οι παρατρεχαμενοι απο την ομαδα.Τελος με τους ασχετους...
ναι,αν βγουμε πεμπτοι και ο Αρης εκτος θα πανηγυριζουν ολοι οι ΠαοκτσηδεςΦυσικά και είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εσάς...
Αφού στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν μόνο δύο ομάδες. Ο Άρης και ο Αντιάρης...
(ή αλλιώς Παοκλής.)