DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΑΡΗ ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ
Οχι.Στην Ελλαδα τιμωρειται μονο ο ολυμπιακος...ο αρης θα τιμωρηθει αραγε για το ντου τον οπαδων χτες? η θα γινει γαργαρα το θεμα?
Του φερανε παικτες που δεν ενεκρινε,πολυ απλο το θεμα.Καστιγιο,Πορτιγια,Μπομπαντιγια,Σακατα.Οποιοσδηποτε προπονητης που σεβεται τον εαυτο του θα την ειχε κανει...
ακριβως φιλε μου....η διοικηση εφερνε "λαυρακια" απο Ατζεντηδες που ο Κουπερ προφανως ουτε καν ειχε ζητησει...
το χερι πονουσε, παντοφλες του φερνανε
Βασικά γιατί μπαίνουν εδώ μέσα, εκτός από εμάς τους Αρειανούς,
τα κορίτσια στα σκληρά εργαζόμενα;
Θέλουν να μας τσιτώσουν για να τους τα στάξουμε και να
μας φύγει κάπως η ένταση;
Δε θα πάρουμε κοριτσάρες μου. Άντε στα σπιτάκια σας να ασχοληθείτε
με τα σεντόνια σας και λίγο γυμναστήριο γιατί από την πολύ
πίτσα-μπύρα-καναπέ φέτος πήρατε και κάτι κιλάκια. Πορνίδια.
Αν χασετε σημερα θα σας ξαναδουμε εδω μεσα την αλλη βδομαδα?Ρε παιδιά 5 βαθμοί απ' τη ζώνη του υποβιβασμού θεωρούνται αρκετοί για να αποφύγει ο Ρούλης τον υποβιβασμό; Πείτε μου "όχι" για να αρχίσω να το διασκεδάζω...
Αν χασετε σημερα θα σας ξαναδουμε εδω μεσα την αλλη βδομαδα?
Αυτο δεν θα γινει,εχε μου εμπιστοσυνη...ουτε να το σκεφτεσαι,εχεις ηδη περασει.Ναι ρε χαλαρά... Εγώ προσωπικά θα εξαφανιστώ μόνο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του & τελικά αποκλειστούμε απ' το αεκάκι στην Τούμπα στον επαναληπτικό ημιτελικό... Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξαναμπώ στο thread μας το καλοκαίρι
τωρα παμε για 5/5 Αυτοι στη διοικηση νομιζουν οτι η τυχη θα τους ακολουθει για παντα καλυπτοντας την ανικανοτητα τους.Ο κοσμος και μονον ο κοσμος ανεβαζει την ομαδα οι υπολοιποι ειστε για τη συμμετοχηΜέχρι πρίν το ματς με τη γριά, επί Μιχαλήτσιο ο ΑΡΗΣ είχε 1/6. Και εκεί στον ARIS FM λέγανε για 6/6 και μαλακίες...Απορώ πως κάποιοι τρώνε όλο αυτο το κουτόχορτο...
παρε 3 απο το αεκακι ασχετε!!!! και στην τουμπα θα γραψει κι αλλα το κοντερ ...Ναι ρε χαλαρά... Εγώ προσωπικά θα εξαφανιστώ μόνο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του & τελικά αποκλειστούμε απ' το αεκάκι στην Τούμπα στον επαναληπτικό ημιτελικό... Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξαναμπώ στο thread μας το καλοκαίρι
Αυτο δεν θα γινει,εχε μου εμπιστοσυνη...ουτε να το σκεφτεσαι,εχεις ηδη περασει.
κατσε ρε συ...τρεχουν και δε φτανουν
Ρε παιδιά 5 βαθμοί απ' τη ζώνη του υποβιβασμού θεωρούνται αρκετοί για να αποφύγει ο Ρούλης τον υποβιβασμό; Πείτε μου "όχι" για να αρχίσω να το διασκεδάζω...
Αυτο ειναι ενα θεμα που πρεπει να απασχολησει την επομενη γενικη συνελευση...αντε γιατι εκει περα εχουν γελοιοποιηθει πια...ειδικα οταν εφυγε ο Κουπερ...Αν ηταν τοσο μαγκες ας βγαινανε να μας πουνε ολη την αληθεια...Στον ARIS FM λέγανε οι βλάκες ότι με Μιχαλήτσιο η ομάδα ανέβηκε επίπεδο σε σχέση με τον Κούπερ...Τι άλλο θα ακούσω; Γιατί ο λαός του ΑΡΗ είναι τόσο για τον πούτσο και ανέχεται αυτούς τους ηλίθιους;
Καλα εσυ που εισαι τοσο ειρωνας παιξε τα λεφτα σου σε προκριση για το χανουμι,σε περιμενω να τα πουμε μετα το ματς...Αφου είσαι τόσο έγκυρος στις προβλέψεις σου,θα σου εμπιστευτούμε κ τα λεφτά μας,να τα ποντάρουμε σε καμμιά μετοχή.