Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μια μικρη ενσταση.ο παο θα το χτυπησει το ματσακι στον βολο πιστευω γιατι κ ο βολος θα εχει εντολες να χτυπησει τα ματς στα πλει οφ ωστε να αφησουν τον βαζελο εκτος τσου λου

Υπάρχει βέβαια και ο παράγωντας κύπελο , αν ο Βόλος έχει βγει 5αδα και τελικό (=ευρώπη) , στα p.o θα πάει για τουρισμό και θα χάσει απο όλους ....
Προγνωστικά Ευρώπης

Ch.L  Ολυμπιακός
      Παναθηναικός
Europa L.  AEK
          παοκ
          Βόλος ή Ατρόμητος

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
επειδη τα λεγαμε και περσυ...
ο Βολος πρεπει να κατακτησει το κυπελο για να βγει Ευρωπη απο εκει!!!! μονο να το κατακτησει!!! δεν αρκει να παιξει τελικο...
Θαρρω (εαν παλι) αυτο ισχυει μονο αν παιξεις τελικο με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ (Ολυμπιακο εν προκειμενω που ειναι εκτος)...

επομενως τσουλου Ολυμπιακος Παναθηναικος (λεμε τωρα)
και 3 ομαδες ακομα...Λογικα ΠΑΟΚ (55%)ή ΑΕΚ(45%) θα ειναι ηδη εκει στα π.ο. ως κυπελουχοι και θα παιζουν για το τσουλου

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Μονο με 4 γκολ θα ειμαι ικανοποιημενος σημερα..
Αντε με συνοπτικες διαδικασεις παρτε την σκατογρια μπας και προλαβουμε το τρενο..Λεμε τωρα..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω ολα τα περιμενω πια....
Θα δουμε παλι κανα κωλοφαρδο γκολ σαν του πρωτου γυρου  :headbang:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καπου εδω νομιζω οτι καθε ελπιδα για 5αδα ειναι εξωπραγματικη...
ευχομαι σε κανα-δυο αγωνιστικες μην κανουμε υπολογισμους για παραμονη στην κατηγορια

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μονο με 4 γκολ θα ειμαι ικανοποιημενος σημερα..
16 εχουμε βαλει ως τωρα σε ολη τη σεζον...δε ηθελες πολλα...το 25% σε εναν αγωνα! ;)

εχουμε την χειροτερη επιθεση...νταξει! μην θελουμε και 5αδα...

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ο Αρης πληρωσε ακριβα την πορεια του στο europa league...
Καποιοι παιχτες μονο εκει ειχαν τον νου τους και οχι στην Ελλαδα...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Γινε αρησ να  πουσταρησ περαστκα σασ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ο Αρης πληρωσε ακριβα την πορεια του στο europa league...
Καποιοι παιχτες μονο εκει ειχαν τον νου τους και οχι στην Ελλαδα...
η ομαδα πληρωνει την μη υπαρξη ικανων παιχτων...οταν εφυγε ο Κουπερ δεν ειχε ροστερ ουτε 11αδα να συμπληρωσει...
παιχτες ερχονται, παιχτες φευγουν και η ομαδα στερειται ενος κορμου...πιο πολλοι φευγουν βεβαια παρα ερχονται

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κρεμασμα για παραδειγματισμο σε ολους τους κατοχους διαρκειας και υποστηρικτες της διοικησης που μονο στοχο εχει να διαλυσει την ομαδα.Ολα βαινουν καλως.Βασει σχεδιου.Εδω και τωρα ανανεωση στο Μιχαλητσο.Μονο αυτος μπορει να σωσει την ομαδα απο την βεβαια πτωση του χρονου.Η αλλαγη Τσεζαρεκ-Νετο ολα τα λεφτα...Προς υποστηρικτες της διοικησης,ΤΩΡΑ ΧΑΡΕΙΤΕ.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Τα φετινα ρεζιλικια ειναι πολυ χειροτερα και απο αυτα των μαυρων ετων...
16 γκολ σε 25 αγωνες..Αρνητικο συντελεστη γκολ..Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να γραψει κανεις για την εικονα της ομαδας..Αφου δεν ξεμπουκωσαμε και σημερα με την γρια στο Χαριλαου και με επιθετικο σχημα για τα καρναβαλια και μονο ειμαστε..

Για την διοικηση(αληθεια αυτοι εκει Αρειανοι ειναι οντως??)εχω βαρεθει να γραφω...Η πιο αστεια διοικηση ολων των εποχων...
Για τα προβατα που τους στηριζαν πιο πολυ και απο οτι στηριζουν τους γονεις τους επισης εχω βαρεθει να γραφω...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!

Μαυριλα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γινανε επεισοδια στην φυσουνα...
παντως ο αρειανος λαος εσκασε πια...ε με το δικιο του!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αν πω οτι πρεπει να κανουμε ενα 2πλο σε κερκυρα η τριπολη η στη χειροτερη να παρουμε δυο χ,γιατι αλλιως υπαρχει θεμα θα ειμαι υπερβολικος??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom