AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οχι ρε πουστη μου,δεν θα σε διαβαζουμε δηλαδη στο νηματακι?Πως θα μαθαινουμε τι παιζει...δεν κανω μπουρδελοτσαρκες πλεον
Οχι ρε πουστη μου,δεν θα σε διαβαζουμε δηλαδη στο νηματακι?Πως θα μαθαινουμε τι παιζει...δεν κανω μπουρδελοτσαρκες πλεον
εχει πολυ καιρο ρε χαμενε που το εχω κοψει το σπορΟχι ρε πουστη μου,δεν θα σε διαβαζουμε δηλαδη στο νηματακι?Πως θα μαθαινουμε τι παιζει...
καλα θα κανεις να τον ξεχασεις ..κοιτα μπροσταΚαλα,ειναι δεδομενο οτι εκει ειναι το προβλημα,στην μεταβιβαση,απλα ο Χαβιε σου δινε καποια γκολ απο το πουθενα που δεν τα χουμε φετος.Ο Ρουιζ μου δειχνει σκασμενος και ειναι και νωρις ακομα...αντι να σουταρουμε τους Αραβιδηδες,σουταραμε τον πρωτο μας σκορερ...
κοψε και τον παοκ τοτεεχει πολυ καιρο ρε χαμενε που το εχω κοψει το σπορ
Κοιταω,αλλα δεν βλεπω τιποτα,σκοταδι...καλα θα κανεις να τον ξεχασεις ..κοιτα μπροστα
ε τωρα να μην το σχολιασω?Καλα,ειναι δεδομενο οτι εκει ειναι το προβλημα,στην μεταβιβαση,απλα ο Χαβιε σου δινε καποια γκολ απο το πουθενα που δεν τα χουμε φετος.Ο Ρουιζ μου δειχνει σκασμενος και ειναι και νωρις ακομα...αντι να σουταρουμε τους Αραβιδηδες,σουταραμε τον πρωτο μας σκορερ...
εχεις δικιοκοψε και τον παοκ τοτε
ΟΛα τα ξερεις βλεπω Αρειανακι μου...ε τωρα να μην το σχολιασω?
αυτος σας σουταρε κ οχι εσεις αυτον
οχι ρε συ απλα παρακαλουσε το παλικαρι να ερθει σε μενα κ εμαθα τι ειχε παιχτειΟΛα τα ξερεις βλεπω Αρειανακι μου...
Κι αυτος με εφτυσε για χαρη του ασπρομαυρου λαου?Οχι,ρε πουστη,δεν θα το αντεξω,κι αλλο παοκτσακι απο τα γεννοφασκια του...οχι ρε συ απλα παρακαλουσε το παλικαρι να ερθει σε μενα κ εμαθα τι ειχε παιχτει
μπορεις να λες οτι θες αλλα ξερεις καλα τι τραβηξες εκεινες τις μερες....το βρακακι σας καφε γινοταν για να μην ερθει κ αυτος σε εμαςΚι αυτος με εφτυσε για χαρη του ασπρομαυρου λαου?Οχι,ρε πουστη,δεν θα το αντεξω,κι αλλο παοκτσακι απο τα γεννοφασκια του...
Αυτο που ξερω ειναι οτι θελαμε να ξαλαφρωσουμε τις τσεπες μας,ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...Ευτυχως παντως που ο προεδρος σας τον απερριψε και γλυτωσαμε τα εγκεφαλικαμπορεις να λες οτι θες αλλα ξερεις καλα τι τραβηξες εκεινες τις μερες....το βρακακι σας καφε γινοταν για να μην ερθει κ αυτος σε εμας
κ τζαμπα κιολας γιατι τον αλλον σας τον πηραμε απο την σαταντερ κ σας δωσαμε κ 800 χιλιαρικα
Αυτο που ξερω ειναι οτι θελαμε να ξαλαφρωσουμε τις τσεπες μας,ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...Ευτυχως παντως που ο προεδρος σας τον απερριψε και γλυτωσαμε τα εγκεφαλικα
Μη με ρουφιανευεις ετσι φορα παρτιδα,το ειχα για μυστικο...
το ηξερα οτι εισαι Παοκι και γραφεις και καλα σαν αρειανος για να κανεις πολεμο στον θεο
μια ομαδαρα που δεν εχει οικονομικα προβληματα,ολα λειτουργουν αψογα και κανενας παιχτης δεν φευγει αλλα τον διωχνουν
Εχετε την τυχη του πρωταρη ρε(Μακης Χαβος)...Θα δουμε προσεχως αν θα σας παει.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ στα αφεντικα.ΜΑΛΛΟΝ ρε αφεντι-κακακια, το κανετε το μαγαζι 4ημερο συμφωνα με το πνευμα της εποχης...ΕΡΩΤΗΣΗ -----ΠΟΙΟ αφεντικο πολης βλεπει απο σημερα την πλατη μας...ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ...μη σκατε!
ποντικι !Μη με ρουφιανευεις ετσι φορα παρτιδα,το ειχα για μυστικο...
Σε αυτες τις περιεργες μεταλ βερσιονς χαλαει η αυθεντικοτητα καπως..Παρε εδω να γουσταρεις...υποκλινομαι σε αυτην τη συνθηματαρα που ακουσα τυχαια χθες στο σπιτι ενος φιλου μου σκουλικιου...
ο υμνος του οπαδου,συγκλονιστικο....
Σε αυτες τις περιεργες μεταλ βερσιονς χαλαει η αυθεντικοτητα καπως..Παρε εδω να γουσταρεις...
Σε κατι τετοια καλοι ειμαστε...Σε νοοτροπια οπαδων,παικτων,διοικουντων και αγωνιστικα ζητηματα ειμαστε για σφαλιαρες...