Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για να δουμε, πως τους παει το 2010????....

Matches against παοκ 2010 (W6 L1)

ARIS 2-0 παοκ Football
παοκ 2-0 ARIS Football
ARIS 3-2 παοκ Footbal
παοκ 0-1 ARIS Football

ARIS 69-59 παοκ Basketball
ARIS 81-68 παοκ Basketball

παοκ 1-3 ARIS Volleyball

Εγινεεεεεεεεε...... παντα τετοια μεμετια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο τωρα το ειδα
καλα δεν ντρεπεσαι?
35 ποντους εφαγες περσυ κ 4αρα
ειστε τραγικοι ακομα κ στην προπαγανδα σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ε τωρα θα το πω γιατι το ειχα προβλεψει....
ειστε κ θα παραμεινετε κατω απο τ αρχιδια μας μεχρι το τελος
καλα που δεν χασατε να λετε
Σ'εσενα που δεν ασχολεισαι εχω να ρωτησω το εξης¨.Λειτουργησε καλα το δευτερο παρατημα σας?Δεν τον ειδα τον αγωνα,για λεγε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σ'εσενα που δεν ασχολεισαι εχω να ρωτησω το εξης¨.Λειτουργησε καλα το δευτερο παρατημα σας?Δεν τον ειδα τον αγωνα,για λεγε...
μην γινεσαι γελοιος
δεν ασχολουμαι αλλα αν θυμασαι σου ειχα πει οτι τα ψωμια σας τελειωσαν
μετα την δευτερα θα ειστε απο κατω μας
κ το ειπα πριν καιρο
οσο για το παιχνιδι αν το εβλεπες θα καταλαβαινες οτι θα επρεπε να σβησεις το ποστ αυτο περι παραρτηματος μας μιας κ η καβαλα σκυλιασε να παρει εστω κ το χ η δεν εκανε φερ πλει ενω ολοι παικτες μας ειχαν σταματησει γιατι χτυπησε ενα πουστρακι δικο τους

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
τις χρονιες στα αθληματα τις μετρας ημερολογιακα η σαν αγωνιστικες περιοδους εσυ?
:pipa2:
Ρε μεγαλε πριν ποσταρεις βαλε λιγακι το μυαλουδακι σου να σκεφτει...ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ!!!!
Το παληκαρι εγραψε για τ'αποτελεσματα μεσα στο 2010..Ενα στοιχειο παρεθεσε για το ετος που διανυουμε..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μεγαλε πριν ποσταρεις βαλε λιγακι το μυαλουδακι σου να σκεφτει...ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ!!!!
Το παληκαρι εγραψε για τ'αποτελεσματα μεσα στο 2010..Ενα στοιχειο παρεθεσε για το ετος που διανυουμε..
δεν μ αρεσουν οι υποδειξεις κ ακομα περισσοτερο οταν ειναι δικες σου
εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο απλα μην τα κανετε οπως σας συμφερει
για προπαγανδα μιλησα αν δεν το επιασες
αντε ξυπνα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξεφουσκωσανε παλι τα καλομαθημενα μας στα τελευταια λεπτα :s&m_1: να τα δουμε απο εδω και περα με τη διακοπη των αγωνων της ευρωπης  :tickedoff:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην γινεσαι γελοιος
δεν ασχολουμαι αλλα αν θυμασαι σου ειχα πει οτι τα ψωμια σας τελειωσαν
μετα την δευτερα θα ειστε απο κατω μας
κ το ειπα πριν καιρο
οσο για το παιχνιδι αν το εβλεπες θα καταλαβαινες οτι θα επρεπε να σβησεις το ποστ αυτο περι παραρτηματος μας μιας κ η καβαλα σκυλιασε να παρει εστω κ το χ η δεν εκανε φερ πλει ενω ολοι παικτες μας ειχαν σταματησει γιατι χτυπησε ενα πουστρακι δικο τους
Ειπα,δεν το ειδα,για αυτο ζητησα απο σενα να μου πεις...κρινω απ'οσα ειδα με το ετερο παραρτημα στην Κρητη και την ωραια ασιστ στο δευτερο γκολ...οσο για αυτα που εγραψε ο ομοιδεατης μου,τα καταλαβαν ολοι εκτος απο σενα μαλλον,μιλησε για παιχνιδια μεσα στο 2010.ΔΕν συμφωνω με τετοιου ειδους αναφορες,αλλα αυτο ειπε,που την ειδες την προπαγανδα?Κουλαρε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ξεφουσκωσανε παλι τα καλομαθημενα μας στα τελευταια λεπτα :s&m_1: να τα δουμε απο εδω και περα με τη διακοπη των αγωνων της ευρωπης  :tickedoff:
Ποια τελευταια λεπτα?Ολο το ματς βγηκε μες την  :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αοσμος,ατονος,αναλατος και ολα και στερητικα..διαφορετικο προσωπο σε καθε αγωνα.
Το διπλο δεν ηρθε καθαρα απο τυχη,αυτη ειναι η αληθεια,οπως και το οτι καλα καναμε που κλαιγαμε για το διωξιμο του "παλιοχαρακτηρα" Καμπορα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειπα,δεν το ειδα,για αυτο ζητησα απο σενα να μου πεις...κρινω απ'οσα ειδα με το ετερο παραρτημα στην Κρητη και την ωραια ασιστ στο δευτερο γκολ...οσο για αυτα που εγραψε ο ομοιδεατης μου,τα καταλαβαν ολοι εκτος απο σενα μαλλον,μιλησε για παιχνιδια μεσα στο 2010.ΔΕν συμφωνω με τετοιου ειδους αναφορες,αλλα αυτο ειπε,που την ειδες την προπαγανδα?Κουλαρε...
τον ομοιδεατη σου τον γραφω στα παπαρια μου
οταν θες να γραψεις κατι για μια χρονια πρεπει να μιλας για αγωνιστικη χρονια κ οχι για 2010 κ παπαριες
παιρνεις μια χρονια συνολικα γιατι γινεται διαφορετικη προετοιμασια
αν ειναι ετσι μιλα κ για το 2009 με τις 4αρες κ τις 35αρες
καταλαβες τι θελω να πω?
αν ειναι ζωα οι ομοιδεατες σου κ δεν αντιδρουν γιατι ετσι τους βολευει δεν σημαινει οτι δεν θα αντιδρασω κ εγω με την προπαγανδα σας
αυτο που λεω ειναι οτι δεν στεκει το να γραφει καποιος για αθλημα για μια ημερολογιακη χρονια αλλα μπορει να γραφει για αγωνιστικη
αν δεν το καταλαβαινετε χεστηκα
αυτα ακουτε απο το υπογειο αυτα λετε,αλλα μην περιμενετε να δεχομαστε την καθε παπαρια σας

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το διπλο δεν ηρθε καθαρα απο τυχη,αυτη ειναι η αληθεια,οπως και το οτι καλα καναμε που κλαιγαμε για το διωξιμο του "παλιοχαρακτηρα" Καμπορα...
ο καμπορα επαιξε ενα γυρο περσυ διοτι ηταν η ρεζερβα του λοκο:)δεν ηταν παντα σταθερος αν και περασε περιοδο φορμας..πιστευω στη δεινοτητα ρουιζ(ο οποιος σε πηρε απο το χερακι και σε εβαλε στους ομιλους)και τσεζαρεκ,αλλα αν δε φτανει η μπαλα εκει ουτε ο καμπορα δε σκοραρει ..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τον ομοιδεατη σου τον γραφω στα παπαρια μου
οταν θες να γραψεις κατι για μια χρονια πρεπει να μιλας για αγωνιστικη χρονια κ οχι για 2010 κ παπαριες
παιρνεις μια χρονια συνολικα γιατι γινεται διαφορετικη προετοιμασια
αν ειναι ετσι μιλα κ για το 2009 με τις 4αρες κ τις 35αρες
καταλαβες τι θελω να πω?
αν ειναι ζωα οι ομοιδεατες σου κ δεν αντιδρουν γιατι ετσι τους βολευει δεν σημαινει οτι δεν θα αντιδρασω κ εγω με την προπαγανδα σας
αυτο που λεω ειναι οτι δεν στεκει το να γραφει καποιος για αθλημα για μια ημερολογιακη χρονια αλλα μπορει να γραφει για αγωνιστικη
αν δεν το καταλαβαινετε χεστηκα
αυτα ακουτε απο το υπογειο αυτα λετε,αλλα μην περιμενετε να δεχομαστε την καθε παπαρια σας
Καζουρα εκανε βρε μαλακα,ξεκολλα,με αφορμη τον αγωνα του μπασκετ,αντε κανε καμια μπουρδελοτσαρκα να ξελαμπικαρεις...που να χανατε κιολας!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε τωρα θα το πω γιατι το ειχα προβλεψει....
ειστε κ θα παραμεινετε κατω απο τ αρχιδια μας μεχρι το τελος
καλα που δεν χασατε να λετε
μεγαλη μπουκια φαε γιατι εδω θα ειμαστε και θα τα λουστεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καζουρα εκανε βρε μαλακα,ξεκολλα,με αφορμη τον αγωνα του μπασκετ,αντε κανε καμια μπουρδελοτσαρκα να ξελαμπικαρεις...που να χανατε κιολας!
δεν κανω μπουρδελοτσαρκες πλεον

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο καμπορα επαιξε ενα γυρο περσυ διοτι ηταν η ρεζερβα του λοκο:)δεν ηταν παντα σταθερος αν και περασε περιοδο φορμας..πιστευω στη δεινοτητα ρουιζ(ο οποιος σε πηρε απο το χερακι και σε εβαλε στους ομιλους)και τσεζαρεκ,αλλα αν δε φτανει η μπαλα εκει ουτε ο καμπορα δε σκοραρει ..
Καλα,ειναι δεδομενο οτι εκει ειναι το προβλημα,στην μεταβιβαση,απλα ο Χαβιε σου δινε καποια γκολ απο το πουθενα που δεν τα χουμε φετος.Ο Ρουιζ μου δειχνει σκασμενος και ειναι και νωρις ακομα...αντι να σουταρουμε τους Αραβιδηδες,σουταραμε τον πρωτο μας σκορερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom