Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως ένα ξέρω.
ότι ο Ηρακλής,ο Oritzinal Ηρακλής,δηαδή οι γριές,ουδέποτε έπαξαν στην Β'Εθνίκή τα τλευταία τουάχιστον 40 χρόνια.
Τώρα,γιατί κάποια Αρειανά,χρησιμοποιούν με ειρωνικό σκοπό το ονομα του Ηρακλή,ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καλύτερη παρουσία από ότι η ομάδα τους,πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ πάντως ένα ξέρω.
ότι ο Ηρακλής,ο Oritzinal Ηρακλής,δηαδή οι γριές,ουδέποτε έπαξαν στην Β'Εθνίκή τα τλευταία τουάχιστον 40 χρόνια.
Τώρα,γιατί κάποια Αρειανά,χρησιμοποιούν με ειρωνικό σκοπό το ονομα του Ηρακλή,ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καλύτερη παρουσία από ότι η ομάδα τους,πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω :think:
Η ασχετοσυνη σου σε εκθετει,συγχαρητηρια για χθες,πατησατε επι πτωματος και καλα κανατε αλλα μην λες αλλες βλακειες αν δεν ξερεις...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ένα ξέρω.
μιλα για την ομαδα σου οταν μιλας για αλλες πιανεσαι αδιαβαστος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μιλα για την ομαδα σου οταν μιλας για αλλες πιανεσαι αδιαβαστος
Ειμαι σιγουρος πως ουτε για την ομαδα του ξερει και πολλα,αντε το πολυ να θυμαται τον Κετσπαγια...για να μην ξερει πως οι γριες επαιξαν Β' μετα απο καταγγελια των ρουφιανων της πολης μαλλον δεν ξερει ουτε τον Θωμα Μαυρο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν εχω διαβασει τι αλλο εχει γραφει προηγουμενως,απλα θα γραψω την γνωμη μου.Η ομαδα πληρωνει τον κακιστο σχεδιασμο του καλοκαιριου,με μεταγραφες που γιναν για να γινουν και με παικτες που δεν παιζουν σε καμια ομαδα της προκοπης.Εχουμε τον Κουπερ και νομιζαμε οτι μπορει να τους κανει Μεσι ολους αυτους τους μετριους.Μια φοβερη εμφανιση με Ατλετικο(κοιμηθηκε ο Θεος)μας υπνωτισε ακομη περισοτερο.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και σε αυτα που νικησαμε ημασταν χειροτεροι απο τος αντιπαλους,απλα ειχαμε πολυ τυχη και καποια αγωνιστικοτητα.ΦΩναζαμε το καλοκαιρι απο εδω ορισμενοι βλεποντας τι γινεται,τωρα ειναι αργα.Τα λεγαμε τοτε,ΜΗΝ τους κανετε να σας θεωρουν δεδομενους,μην πεφτετε σαν τα προβατα στα διαρκειας,μαθετε να απαιτειτε.Ορισμενοι βλεπουν τον Αρη σαν μουσικο συγκροτημα,πανε στο γηπεδο για τραλαλα,λεζαντα κτλ.Χθες,οι παικτες μας διεσυραν και καποιοι τραγουδουσαν για γκομενες και λεφτα!Για να βγαινει ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος και να εκθειαζει τον κοσμο!!Εχουμε την ομαδα που μας αξιζει και τους παικτες που μας αξιζουν.Και Ο Κουπερ δεν μενει στο απυροβλητο για πολλους και διαφορους λογους.(κυριως για το συστημα).
μπραβο σου..ταυτιζομαι στον απολυτο βαθμο με το ποστ σου..
τμημα του ταιριαζει απολυτα και για την κατασταση που επικρατει στην ομαδα μου..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μπραβο σου..ταυτιζομαι στον απολυτο βαθμο με το ποστ σου..
τμημα του ταιριαζει απολυτα και για την κατασταση που επικρατει στην ομαδα μου..
Καταλαβαινω σε ποιο τμημα αναφερεσαι,μεγαλη πληγη,ειδικα σε μας...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειμαι σιγουρος πως ουτε για την ομαδα του ξερει και πολλα,αντε το πολυ να θυμαται τον Κετσπαγια...για να μην ξερει πως οι γριες επαιξαν Β' μετα απο καταγγελια των ρουφιανων της πολης μαλλον δεν ξερει ουτε τον Θωμα Μαυρο...

Όταν έπαιξαν οι γριες Β'Εθνική το πιθανότερο είναι να μην ζούσα μιας κ είμαι 34.Για σας θυμάμαι μια χαρά,ότι παίξατε και μάλιστα για να μπορέσετε να την γλιτώσετε ,μπήκανε οι οπαδοί σας να βάλουν γκολ....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όταν έπαιξαν οι γριες Β'Εθνική το πιθανότερο είναι να μην ζούσα μιας κ είμαι 34.Για σας θυμάμαι μια χαρά,ότι παίξατε και μάλιστα για να μπορέσετε να την γλιτώσετε ,μπήκανε οι οπαδοί σας να βάλουν γκολ....
Ησουν πιτσιρικας οταν επεσαν οι γριες,δεν δικαιολογειται να μην ξερεις,νομιζα οτι εισαι κανας 20αρης.Εκτος κι αν ασχολεισαι με την μπαλα οταν κερδιζει η ομαδα σου...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
κατι για 40χρονια ειπες

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ησουν πιτσιρικας οταν επεσαν οι γριες,δεν δικαιολογειται να μην ξερεις,νομιζα οτι εισαι κανας 20αρης.Εκτος κι αν ασχολεισαι με την μπαλα οταν κερδιζει η ομαδα σου...
Οταν επεσε ο ηρακλης ο Σκοτεινος δεν ηταν ουτε τεσσαρων ετων. Σκοτεινε εισαι απαραδεκτος που δεν ξερεις για τον υποβιβασμο του Ηρακλη το 1980  :idiot:. Ηταν η χρονια που ο Αρης εφτασε πολυ κοντα στο τιτλο αλλα δεν του εκατσε. Τελοσπαντων ειναι παραλογο να του βαζεις χερι γιατι δεν γνωριζε ποτε υποβιβαστηκε ο Ηρακλης. Μαλλον εσενα σε ενδιαφερει πιο πολυ να γνωριζεις την ιστορια ενος συμπολιτη σου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οταν επεσε ο ηρακλης ο Σκοτεινος δεν ηταν ουτε τεσσαρων ετων. Σκοτεινε εισαι απαραδεκτος που δεν ξερεις για τον υποβιβασμο του Ηρακλη το 1980  :idiot:. Ηταν η χρονια που ο Αρης εφτασε πολυ κοντα στο τιτλο αλλα δεν του εκατσε. Τελοσπαντων ειναι παραλογο να του βαζεις χερι γιατι δεν γνωριζε ποτε υποβιβαστηκε ο Ηρακλης. Μαλλον εσενα σε ενδιαφερει πιο πολυ να γνωριζεις την ιστορια ενος συμπολιτη σου...

Προφανώς και δεν θυμάμαι πότε έπεσαν οι γριές.ΟΚ λοιπόν ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τι 30,τι 40-μικρή σημασία.
Σημασία έχει,ότι είναι ανόητο να πιάνετε στο στόμα σας τον Ηρακλή,που δεν έχετε δαα κ καμμιά ιστορία πολυ καλύτερη του,ειδικά τα τελευταία 40 χρόνια.Κάπου στο ίδιο επίπεδο είσαστε.
Τέσπα,ασχοληθείτε με τα χάλια σας,που το μόνο που σας νοιάζει είναι πότε θα κερδίσετε τον Μπάοκ κ αφήστε την ΑΕΚ.Είστε πολύ μικροί,και ισάξιοι του Ηρακλή,για να την ειρωνεύεστε με αυτούς τους ΄΄τίτλους΄΄

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν του εβαλα χερι που δεν ξερει,σιγα που θα τον κρινω εγω.Απλα,οταν δεν ξερουμε,δεν μιλαμε...απλα πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν του εβαλα χερι που δεν ξερει,σιγα που θα τον κρινω εγω.Απλα,οταν δεν ξερουμε,δεν μιλαμε...απλα πραγματα.

O Ηρακλης βεβαια επεσε κατηγορια για αποπειρα δωροδοκιας, και οχι αγωνιστικά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
O Ηρακλης βεβαια επεσε κατηγορια για αποπειρα δωροδοκιας, και οχι αγωνιστικά.
Το ειπαμε και αυτο αν δεις τις πισω σελιδες.Κι εμεις πεσαμε για αλλους λογους,αν παρακολουθεις χρονια,θα θυμασαι φανταζομαι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μόνο οι 4 μεγάλες ομάδες δεν έχουν πέσει Β΄Εθνική;;;
Για θυμήστε μου,μιας κ πιάσαμε αυτό το θέμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ειπαμε και αυτο αν δεις τις πισω σελιδες.Κι εμεις πεσαμε για αλλους λογους,αν παρακολουθεις χρονια,θα θυμασαι φανταζομαι...

Ναι φιλε, παρακολουθω δεκαετιες γιατι ειμαι 40 ετων. Το πρωτο πρωταθλημα που παρακολουθησα ηταν του 1980, που χασατε τον τιτλο στο Βολο και προσωπικα ειχα στενοχωρηθεί πολύ (ΑΕΚτζης ειμαι).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μόνο οι 4 μεγάλες ομάδες δεν έχουν πέσει Β΄Εθνική;;;
Για θυμήστε μου,μιας κ πιάσαμε αυτό το θέμα.

Οι μονες ομαδες που εχουν συμμετασχει σε ολα τα πρωταθληματα Α Εθνικης χωρις να υποβιβασθουν ποτέ, ειναι ο Ολυμπιακος, ο Παναθηναικος, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Προφανώς και δεν θυμάμαι πότε έπεσαν οι γριές.ΟΚ λοιπόν ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τι 30,τι 40-μικρή σημασία.
Σημασία έχει,ότι είναι ανόητο να πιάνετε στο στόμα σας τον Ηρακλή,που δεν έχετε δαα κ καμμιά ιστορία πολυ καλύτερη του,ειδικά τα τελευταία 40 χρόνια.Κάπου στο ίδιο επίπεδο είσαστε.
Τέσπα,ασχοληθείτε με τα χάλια σας,που το μόνο που σας νοιάζει είναι πότε θα κερδίσετε τον Μπάοκ κ αφήστε την ΑΕΚ.Είστε πολύ μικροί,και ισάξιοι του Ηρακλή,για να την ειρωνεύεστε με αυτούς τους ΄΄τίτλους΄΄
μεθυσμενος εισαι; χαλια ειναι η 4η θεση; σιγα ρε μπαρτσελονα φιλαδελφιας

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Stories