Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αρη πουστη μαλακα και πουτανασ γιε αντε και γαμησου αρειανε τον ξηρικωστα σκουληκια εχετε μπαμπα και μετρηστε 4ερα χαχααχχαχααχχααχαχαχχααχ παρτο μπουλο μωρη σκουληκαντερα οριτζιναλ θεσσαλονικησ καριολαραααααααααααααααααα

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
αρη πουστη μαλακα και πουτανασ γιε αντε και γαμησου αρειανε τον ξηρικωστα σκουληκια εχετε μπαμπα και μετρηστε 4ερα χαχααχχαχααχχααχαχαχχααχ παρτο μπουλο μωρη σκουληκαντερα οριτζιναλ θεσσαλονικησ καριολαραααααααααααααααααα

για να εχεις κάποιον μπαμπά πρέπει να του σηκώνεται και αυτός ΔΕΝ :think: μην με προκαλείς μικρούλη γιατί θα πάθεις και εσύ τα ίδια ακούς φυτό :s&m_3:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ασπονδυλα ελεος
φαγατε πουτσαρα απο την αεκ κ μιλατε για τον ΠΑΟΚ?
ποσο κομπλεξ μπορει να εχετε?
τεσπα...αν κ δεν ειδα το παιχνιδι γιατι δεν με ενδιεφερε κ μαλιστα επαθα πλακα γιατι δεν προλαβαιναν τα παιδια στο θρεντ της αεκ να μου λενε τα γκολ....θα γραψω κατι το οποιο μου ειπε φιλος αρειανος
εχουμε προπονηταρα(κουπερ) αλλα εχει φαει τα ψωμια του κ κανει μονο για Ελλαδα,γιατι οταν τον πετυχαινει ενας εξισου καλος προπονητης του ριχνει 4αρες....(ΠΑΟΚ με σαντος κ αεκ με τον χιμενεθ)
δεν ειχε κ πολυ αδικο,ο κουπερ πιαστηκε στον υπνο.αυτα απο μενα,τουλαχιστον τωρα θα βγαλετε τον σκασμο κ θα δειτε λιγο την ομαδα σας αν εχετε μυαλο κ δεν θα σχολιαζετε την μεγαλη ομαδα της πολης τον ΠΑΟΚ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γαμαικανούληηηηηηηηηηηη  φιλιά από την πριγκηπέσσα και τον Μανόλο...

[move] :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

Συνημμένα

• manolo-jimenez.jpg
    manolo-jimenez.jpg
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 40

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε ασπονδυλα ελεος
τεσπα...αν κ δεν ειδα το παιχνιδι γιατι δεν με ενδιεφερε κ μαλιστα επαθα πλακα γιατι δεν προλαβαιναν τα παιδια στο θρεντ της αεκ να μου λενε τα γκολ....θα γραψω κατι το οποιο μου ειπε φιλος αρειανος
εχουμε προπονηταρα(κουπερ) αλλα εχει φαει τα ψωμια του κ κανει μονο για Ελλαδα,γιατι οταν τον πετυχαινει ενας εξισου καλος προπονητης του ριχνει 4αρες....(ΠΑΟΚ με σαντος κ αεκ με τον χιμενεθ)
δεν ειχε κ πολυ αδικο,ο κουπερ πιαστηκε στον υπνο.αυτα απο μενα,τουλαχιστον τωρα θα βγαλετε τον σκασμο κ θα δειτε λιγο την ομαδα σας αν εχετε μυαλο κ δεν θα σχολιαζετε την μεγαλη ομαδα της πολης τον ΠΑΟΚ
φιλε δεν φταει ο Κουπερ
εχουν πολυ κακο υλικο
το λεω μηνες τωρα αλλα εχουν τυφλωθει με την μεγαλη νικη εναντιον αθλετικο και την τυχερη νικη εναντιον μας(οχι οτι εμεις ειμαστε σε καλη κατασταση,αλλα σε μας ειναι αλλα τα προβληματα,οχι το εμψυχο υλικο)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
@ dragon
ρε συ για να μην ψαχνω κριτικες,
η μανουλα σου κανει cim
και για το γκροβερ της πρεπει να πληρωσω ή δινει και ρεστα?
κερδισες μαλακα
μπραβο
αντε γαμησου τωρα
γελοιε βλακα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρε ασπονδυλα ελεος
τον πρωταθλητη απο την ουρα;;;;
[move]Υ.Γ. ειναι πουτανες των χανουμιων οι μανες ειναι πουτααααανες των χανουμιων οι μανες[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ παναγίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.Τι έγινε ρε παιδιά;;;
ο θεός τι έπαθε;;;
πήγε στον πόλεμο με τα σουγιαδάκια του κ τον ξέσκισαν τα νύχια του αετού;;;

Τουμπεκί τώρα κ για πολύ καιρό,μπέιτε στις τρύπες βρωμοσκώληκα κ κάτσε τε να ασχοληθείτε με την άλλη την καριόλα τον ΠΑΟΚ που θα ρθει κ αυτουνού η σειρά.

[move]ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ..................[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Γαμαίκανός που είναι ρε μάγκες;;;
ψάχνει την πριγκιπέσσα του στα Τέμπη;;;; :bounce: :bounce: :bounce:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να τελειώνουμε,ας σοβαρευτώ λίγο,γιατί ξέρω ΄ποτε πρέπει να σταματώ.
Λοιπόν έκεί στον Αρη έχετε ΄μεγάλο πρόβλημα.Η χρονιά για σας αρχίζει κ τελειώνει στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Αν τον κερδίσετε όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Καταφέρατε κ τον κερδίσατε κια άξι κιόλας στην Τούμπα,στην 5η μόλις αγωνιστικά,από κει κ πέρα τελείωσε για σας ο Α'γύρος.
Θα ξαναασχοληθείτε με την μπάλαλ στον επόμενο γύρο,όταν θα πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι,θα παίξετε κ αν κερδίσετε καλώς και από κει και πέρα  τέλος το πρωτάθλημα
Αυτά τα ολίγα,σκεφτείτε τα και καλή σας ημέρα.

Υ.Γ.:Και με τις υγείες σας.

Φιλιά,

Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ

:fuck1:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε ασπονδυλα ελεος
Βγηκες απο την τρυπα εσυ?Κλασικος μπαουγκτζης που χαιρεται με τις ηττες των αλλων οταν το μπουρδελο η ομαδα του παραπαιει...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Βγηκες απο την τρυπα εσυ?Κλασικος μπαουγκτζης που χαιρεται με τις ηττες των αλλων οταν το μπουρδελο η ομαδα του παραπαιει...
αστον αυτον την κυριακη εχει ντερμπυ κορυφης

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν εχω διαβασει τι αλλο εχει γραφει προηγουμενως,απλα θα γραψω την γνωμη μου.Η ομαδα πληρωνει τον κακιστο σχεδιασμο του καλοκαιριου,με μεταγραφες που γιναν για να γινουν και με παικτες που δεν παιζουν σε καμια ομαδα της προκοπης.Εχουμε τον Κουπερ και νομιζαμε οτι μπορει να τους κανει Μεσι ολους αυτους τους μετριους.Μια φοβερη εμφανιση με Ατλετικο(κοιμηθηκε ο Θεος)μας υπνωτισε ακομη περισοτερο.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και σε αυτα που νικησαμε ημασταν χειροτεροι απο τος αντιπαλους,απλα ειχαμε πολυ τυχη και καποια αγωνιστικοτητα.ΦΩναζαμε το καλοκαιρι απο εδω ορισμενοι βλεποντας τι γινεται,τωρα ειναι αργα.Τα λεγαμε τοτε,ΜΗΝ τους κανετε να σας θεωρουν δεδομενους,μην πεφτετε σαν τα προβατα στα διαρκειας,μαθετε να απαιτειτε.Ορισμενοι βλεπουν τον Αρη σαν μουσικο συγκροτημα,πανε στο γηπεδο για τραλαλα,λεζαντα κτλ.Χθες,οι παικτες μας διεσυραν και καποιοι τραγουδουσαν για γκομενες και λεφτα!Για να βγαινει ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος και να εκθειαζει τον κοσμο!!Εχουμε την ομαδα που μας αξιζει και τους παικτες που μας αξιζουν.Και Ο Κουπερ δεν μενει στο απυροβλητο για πολλους και διαφορους λογους.(κυριως για το συστημα).

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εμπρος οπαδοι του Ηρακλη αθηνων
βγαλετε το απυθεμνο κομπλεξ σας...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Μπαααααααααααααα,εσὐ ἐχεις κόμπλεξ κ όλη την βδομάδα κωλοτριβόσουνα.
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τα ασανσέρια της κατηγορίας=,είναι ξεπεσμός.
Έχω με δυσκολοτερους αντιπάλους να ασχοληθώ...οσονούπω.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δεν εχω διαβασει τι αλλο εχει γραφει προηγουμενως,απλα θα γραψω την γνωμη μου.Η ομαδα πληρωνει τον κακιστο σχεδιασμο του καλοκαιριου,με μεταγραφες που γιναν για να γινουν και με παικτες που δεν παιζουν σε καμια ομαδα της προκοπης.Εχουμε τον Κουπερ και νομιζαμε οτι μπορει να τους κανει Μεσι ολους αυτους τους μετριους.Μια φοβερη εμφανιση με Ατλετικο(κοιμηθηκε ο Θεος)μας υπνωτισε ακομη περισοτερο.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και σε αυτα που νικησαμε ημασταν χειροτεροι απο τος αντιπαλους,απλα ειχαμε πολυ τυχη και καποια αγωνιστικοτητα.ΦΩναζαμε το καλοκαιρι απο εδω ορισμενοι βλεποντας τι γινεται,τωρα ειναι αργα.Τα λεγαμε τοτε,ΜΗΝ τους κανετε να σας θεωρουν δεδομενους,μην πεφτετε σαν τα προβατα στα διαρκειας,μαθετε να απαιτειτε.Ορισμενοι βλεπουν τον Αρη σαν μουσικο συγκροτημα,πανε στο γηπεδο για τραλαλα,λεζαντα κτλ.Χθες,οι παικτες μας διεσυραν και καποιοι τραγουδουσαν για γκομενες και λεφτα!Για να βγαινει ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος και να εκθειαζει τον κοσμο!!Εχουμε την ομαδα που μας αξιζει και τους παικτες που μας αξιζουν.Και Ο Κουπερ δεν μενει στο απυροβλητο για πολλους και διαφορους λογους.(κυριως για το συστημα).
Ωραιος ο ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗΣ με ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

Στατιστικα στοιχεια του ΗΡΑΚΛΗ ΑΘΗΝΩΝ με αντιπαλο τον ΑΡΗ (σε ολη την ιστορια τους).
Νικες 50, Ισοπαλιες 27, Ηττες 23.
Τερματα 161 υπερ του Ηρακλη Αθηνων και 93 κατα.

Νομιζω ειναι κριμα να υποτιμας ετσι μια ομαδα που σε ξεκωλιαζει 80 χρονια τωρα. Υποτιμας πρωτα την ομαδα σου οταν λες οτι χανεις απο εναν Ηρακλη Αθηνων. Καλυτερα να αποκαλεις τον αντιπαλο σου με το πραγματικο του ονομα. ΑΕΚ λεγεται.
Ουτως ή αλλως δεν εχετε και μεγαλη διαφορα με τις ηττες του Ηρακλη Θεσ/νικης.
Η ΑΕΚ μαζι του εχει 62 νικες και 16 ηττες. Σε τρια-τεσσερα χρονακια στα ιδια θα ειστε.
Συνολικα με τις ομαδες τις Θεσ/νικης η ΑΕΚ εχει 160 νικες, 82 ισοπαλιες και 64 ηττες.
Για Ηρακλης Αθηνων καλα δεν τα παμε? Ετσι για να δεις ποιος ειναι πιο κομπλεξικος απο τους δυο μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom