You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
αρη πουστη μαλακα και πουτανασ γιε αντε και γαμησου αρειανε τον ξηρικωστα σκουληκια εχετε μπαμπα και μετρηστε 4ερα χαχααχχαχααχχααχαχαχχααχ παρτο μπουλο μωρη σκουληκαντερα οριτζιναλ θεσσαλονικησ καριολαραααααααααααααααααα
για να εχεις κάποιον μπαμπά πρέπει να του σηκώνεται και αυτός ΔΕΝ μην με προκαλείς μικρούλη γιατί θα πάθεις και εσύ τα ίδια ακούς φυτό
ρε ασπονδυλα ελεος
φαγατε πουτσαρα απο την αεκ κ μιλατε για τον ΠΑΟΚ?
ποσο κομπλεξ μπορει να εχετε?
τεσπα...αν κ δεν ειδα το παιχνιδι γιατι δεν με ενδιεφερε κ μαλιστα επαθα πλακα γιατι δεν προλαβαιναν τα παιδια στο θρεντ της αεκ να μου λενε τα γκολ....θα γραψω κατι το οποιο μου ειπε φιλος αρειανος
εχουμε προπονηταρα(κουπερ) αλλα εχει φαει τα ψωμια του κ κανει μονο για Ελλαδα,γιατι οταν τον πετυχαινει ενας εξισου καλος προπονητης του ριχνει 4αρες....(ΠΑΟΚ με σαντος κ αεκ με τον χιμενεθ)
δεν ειχε κ πολυ αδικο,ο κουπερ πιαστηκε στον υπνο.αυτα απο μενα,τουλαχιστον τωρα θα βγαλετε τον σκασμο κ θα δειτε λιγο την ομαδα σας αν εχετε μυαλο κ δεν θα σχολιαζετε την μεγαλη ομαδα της πολης τον ΠΑΟΚ
τεσπα...αν κ δεν ειδα το παιχνιδι γιατι δεν με ενδιεφερε κ μαλιστα επαθα πλακα γιατι δεν προλαβαιναν τα παιδια στο θρεντ της αεκ να μου λενε τα γκολ....θα γραψω κατι το οποιο μου ειπε φιλος αρειανος
εχουμε προπονηταρα(κουπερ) αλλα εχει φαει τα ψωμια του κ κανει μονο για Ελλαδα,γιατι οταν τον πετυχαινει ενας εξισου καλος προπονητης του ριχνει 4αρες....(ΠΑΟΚ με σαντος κ αεκ με τον χιμενεθ)
δεν ειχε κ πολυ αδικο,ο κουπερ πιαστηκε στον υπνο.αυτα απο μενα,τουλαχιστον τωρα θα βγαλετε τον σκασμο κ θα δειτε λιγο την ομαδα σας αν εχετε μυαλο κ δεν θα σχολιαζετε την μεγαλη ομαδα της πολης τον ΠΑΟΚ
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλε δεν φταει ο Κουπερρε ασπονδυλα ελεος
εχουν πολυ κακο υλικο
το λεω μηνες τωρα αλλα εχουν τυφλωθει με την μεγαλη νικη εναντιον αθλετικο και την τυχερη νικη εναντιον μας(οχι οτι εμεις ειμαστε σε καλη κατασταση,αλλα σε μας ειναι αλλα τα προβληματα,οχι το εμψυχο υλικο)
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
@ dragon
ρε συ για να μην ψαχνω κριτικες,
η μανουλα σου κανει cim
και για το γκροβερ της πρεπει να πληρωσω ή δινει και ρεστα?
κερδισες μαλακα
μπραβο
αντε γαμησου τωρα
γελοιε βλακα
ρε συ για να μην ψαχνω κριτικες,
η μανουλα σου κανει cim
και για το γκροβερ της πρεπει να πληρωσω ή δινει και ρεστα?
κερδισες μαλακα
μπραβο
αντε γαμησου τωρα
γελοιε βλακα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τον πρωταθλητη απο την ουρα;;;;ρε ασπονδυλα ελεος
[move]Υ.Γ. ειναι πουτανες των χανουμιων οι μανες ειναι πουτααααανες των χανουμιων οι μανες[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ παναγίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.Τι έγινε ρε παιδιά;;;
ο θεός τι έπαθε;;;
πήγε στον πόλεμο με τα σουγιαδάκια του κ τον ξέσκισαν τα νύχια του αετού;;;
Τουμπεκί τώρα κ για πολύ καιρό,μπέιτε στις τρύπες βρωμοσκώληκα κ κάτσε τε να ασχοληθείτε με την άλλη την καριόλα τον ΠΑΟΚ που θα ρθει κ αυτουνού η σειρά.
[move]ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ..................[/move]
ο θεός τι έπαθε;;;
πήγε στον πόλεμο με τα σουγιαδάκια του κ τον ξέσκισαν τα νύχια του αετού;;;
Τουμπεκί τώρα κ για πολύ καιρό,μπέιτε στις τρύπες βρωμοσκώληκα κ κάτσε τε να ασχοληθείτε με την άλλη την καριόλα τον ΠΑΟΚ που θα ρθει κ αυτουνού η σειρά.
[move]ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ..................[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Γαμαίκανός που είναι ρε μάγκες;;;
ψάχνει την πριγκιπέσσα του στα Τέμπη;;;;
ψάχνει την πριγκιπέσσα του στα Τέμπη;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
4
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και για να τελειώνουμε,ας σοβαρευτώ λίγο,γιατί ξέρω ΄ποτε πρέπει να σταματώ.
Λοιπόν έκεί στον Αρη έχετε ΄μεγάλο πρόβλημα.Η χρονιά για σας αρχίζει κ τελειώνει στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Αν τον κερδίσετε όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Καταφέρατε κ τον κερδίσατε κια άξι κιόλας στην Τούμπα,στην 5η μόλις αγωνιστικά,από κει κ πέρα τελείωσε για σας ο Α'γύρος.
Θα ξαναασχοληθείτε με την μπάλαλ στον επόμενο γύρο,όταν θα πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι,θα παίξετε κ αν κερδίσετε καλώς και από κει και πέρα τέλος το πρωτάθλημα
Αυτά τα ολίγα,σκεφτείτε τα και καλή σας ημέρα.
Υ.Γ.:Και με τις υγείες σας.
Φιλιά,
Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
Λοιπόν έκεί στον Αρη έχετε ΄μεγάλο πρόβλημα.Η χρονιά για σας αρχίζει κ τελειώνει στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Αν τον κερδίσετε όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Καταφέρατε κ τον κερδίσατε κια άξι κιόλας στην Τούμπα,στην 5η μόλις αγωνιστικά,από κει κ πέρα τελείωσε για σας ο Α'γύρος.
Θα ξαναασχοληθείτε με την μπάλαλ στον επόμενο γύρο,όταν θα πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι,θα παίξετε κ αν κερδίσετε καλώς και από κει και πέρα τέλος το πρωτάθλημα
Αυτά τα ολίγα,σκεφτείτε τα και καλή σας ημέρα.
Υ.Γ.:Και με τις υγείες σας.
Φιλιά,
Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Βγηκες απο την τρυπα εσυ?Κλασικος μπαουγκτζης που χαιρεται με τις ηττες των αλλων οταν το μπουρδελο η ομαδα του παραπαιει...ρε ασπονδυλα ελεος
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αστον αυτον την κυριακη εχει ντερμπυ κορυφηςΒγηκες απο την τρυπα εσυ?Κλασικος μπαουγκτζης που χαιρεται με τις ηττες των αλλων οταν το μπουρδελο η ομαδα του παραπαιει...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δεν εχω διαβασει τι αλλο εχει γραφει προηγουμενως,απλα θα γραψω την γνωμη μου.Η ομαδα πληρωνει τον κακιστο σχεδιασμο του καλοκαιριου,με μεταγραφες που γιναν για να γινουν και με παικτες που δεν παιζουν σε καμια ομαδα της προκοπης.Εχουμε τον Κουπερ και νομιζαμε οτι μπορει να τους κανει Μεσι ολους αυτους τους μετριους.Μια φοβερη εμφανιση με Ατλετικο(κοιμηθηκε ο Θεος)μας υπνωτισε ακομη περισοτερο.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και σε αυτα που νικησαμε ημασταν χειροτεροι απο τος αντιπαλους,απλα ειχαμε πολυ τυχη και καποια αγωνιστικοτητα.ΦΩναζαμε το καλοκαιρι απο εδω ορισμενοι βλεποντας τι γινεται,τωρα ειναι αργα.Τα λεγαμε τοτε,ΜΗΝ τους κανετε να σας θεωρουν δεδομενους,μην πεφτετε σαν τα προβατα στα διαρκειας,μαθετε να απαιτειτε.Ορισμενοι βλεπουν τον Αρη σαν μουσικο συγκροτημα,πανε στο γηπεδο για τραλαλα,λεζαντα κτλ.Χθες,οι παικτες μας διεσυραν και καποιοι τραγουδουσαν για γκομενες και λεφτα!Για να βγαινει ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος και να εκθειαζει τον κοσμο!!Εχουμε την ομαδα που μας αξιζει και τους παικτες που μας αξιζουν.Και Ο Κουπερ δεν μενει στο απυροβλητο για πολλους και διαφορους λογους.(κυριως για το συστημα).
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εμπρος οπαδοι του Ηρακλη αθηνων
βγαλετε το απυθεμνο κομπλεξ σας...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπαααααααααααααα,εσὐ ἐχεις κόμπλεξ κ όλη την βδομάδα κωλοτριβόσουνα.
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τα ασανσέρια της κατηγορίας=,είναι ξεπεσμός.
Έχω με δυσκολοτερους αντιπάλους να ασχοληθώ...οσονούπω.
Ωραιος ο ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗΣ με ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΔεν εχω διαβασει τι αλλο εχει γραφει προηγουμενως,απλα θα γραψω την γνωμη μου.Η ομαδα πληρωνει τον κακιστο σχεδιασμο του καλοκαιριου,με μεταγραφες που γιναν για να γινουν και με παικτες που δεν παιζουν σε καμια ομαδα της προκοπης.Εχουμε τον Κουπερ και νομιζαμε οτι μπορει να τους κανει Μεσι ολους αυτους τους μετριους.Μια φοβερη εμφανιση με Ατλετικο(κοιμηθηκε ο Θεος)μας υπνωτισε ακομη περισοτερο.Σε ολα τα αλλα παιχνιδια,ακομα και σε αυτα που νικησαμε ημασταν χειροτεροι απο τος αντιπαλους,απλα ειχαμε πολυ τυχη και καποια αγωνιστικοτητα.ΦΩναζαμε το καλοκαιρι απο εδω ορισμενοι βλεποντας τι γινεται,τωρα ειναι αργα.Τα λεγαμε τοτε,ΜΗΝ τους κανετε να σας θεωρουν δεδομενους,μην πεφτετε σαν τα προβατα στα διαρκειας,μαθετε να απαιτειτε.Ορισμενοι βλεπουν τον Αρη σαν μουσικο συγκροτημα,πανε στο γηπεδο για τραλαλα,λεζαντα κτλ.Χθες,οι παικτες μας διεσυραν και καποιοι τραγουδουσαν για γκομενες και λεφτα!Για να βγαινει ο Αθηναιος δημοσιογραφισκος και να εκθειαζει τον κοσμο!!Εχουμε την ομαδα που μας αξιζει και τους παικτες που μας αξιζουν.Και Ο Κουπερ δεν μενει στο απυροβλητο για πολλους και διαφορους λογους.(κυριως για το συστημα).
Στατιστικα στοιχεια του ΗΡΑΚΛΗ ΑΘΗΝΩΝ με αντιπαλο τον ΑΡΗ (σε ολη την ιστορια τους).
Νικες 50, Ισοπαλιες 27, Ηττες 23.
Τερματα 161 υπερ του Ηρακλη Αθηνων και 93 κατα.
Νομιζω ειναι κριμα να υποτιμας ετσι μια ομαδα που σε ξεκωλιαζει 80 χρονια τωρα. Υποτιμας πρωτα την ομαδα σου οταν λες οτι χανεις απο εναν Ηρακλη Αθηνων. Καλυτερα να αποκαλεις τον αντιπαλο σου με το πραγματικο του ονομα. ΑΕΚ λεγεται.
Ουτως ή αλλως δεν εχετε και μεγαλη διαφορα με τις ηττες του Ηρακλη Θεσ/νικης.
Η ΑΕΚ μαζι του εχει 62 νικες και 16 ηττες. Σε τρια-τεσσερα χρονακια στα ιδια θα ειστε.
Συνολικα με τις ομαδες τις Θεσ/νικης η ΑΕΚ εχει 160 νικες, 82 ισοπαλιες και 64 ηττες.
Για Ηρακλης Αθηνων καλα δεν τα παμε? Ετσι για να δεις ποιος ειναι πιο κομπλεξικος απο τους δυο μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K