Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τοσοοοοο κλάμα και ξεβρακωμα εκεί στην ΠΑΕ μογγολος ενώ χάσατε απο μια μικρή ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ομάδα;;;;;χαχαχαχαχα

Μικρή μου, ασε το thread και διάβαζε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις ανακοινώσεις..... θα βγουν πολλά ΣΚΑΤΑ ακόμα στη φορά.......

Απο οποιαδηποτε μικρη ομαδα και να χαναμε θα μας πειραζε. Αν εχανα απο μεγαλη ομαδα δεν θα λεγα λεξη ..  Το προβλημα μου δεν ειναι η χαρα σας σου το πα. Καταντας γραφικος ...μικρε κουλτουριαρη μαξιμε αριανιους δον παρτον πουλον...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλησπέρα άρρωστοι

χαμηλά το τόπι

κλαίνε ακόμα τα κορίτσια μου?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απο οποιαδηποτε μικρη ομαδα και να χαναμε θα μας πειραζε. Αν εχανα απο μεγαλη ομαδα δεν θα λεγα λεξη ..  Το προβλημα μου δεν ειναι η χαρα σας σου το πα. Καταντας γραφικος ...μικρε κουλτουριαρη μαξιμε αριανιους δον παρτον πουλον...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γλυκια μου τυροπιτα, αποφασισε απο ποια μεγαλη ομαδα εχασες και ΔΕ διαμαρτυρηθηκες και μετα πες μας........

Δηλαδη οταν ετρωγες το 4μπαλο απο το γιαννενο πες μας οτι και τοτε ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ.........εκτος αν το γιαννενο ειναι τεραστια ομαδα στο μυαλο σου...... (sorry αδελφε Bull, αλλα ενα τυχαιο παραδειγμα ειναι...)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα αδελφέ

εξετάσεις επι εξετάσεων

η γενικη του εικόνα είναι άψογη αλλά εμφάνισε ένα πρόβλημα που χρήζει διερεύνησης
περαστικα...οτι και να'ναι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα αδελφέ

εξετάσεις επι εξετάσεων

η γενικη του εικόνα είναι άψογη αλλά εμφάνισε ένα πρόβλημα που χρήζει διερεύνησης

Με το καλο αδελφε, περαστικα, ολα καλα θα πανε.......!  ;)

Επισκέπτης
κλαίνε ακόμα τα κορίτσια μου?

Ναι,γιατί έχασαν από μικρή ομάδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάααααααααααααααααααααααμαααααααααααααααααααα
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Υ.Γ.1) Τα άλλα θα τα πούμε τηλεφωνικά.
Υ.Γ.2) Γουστάρεις αβατάρι??

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω δε καταλαβαινω...μεχρι προχτες ηταν η ομαδαρα, που παει για πρωταθλημα, με τις παιχτουρες τις ατελειωτες κλπ...
μετα απο τον Αρη, τι διαολο εγινε????
Τοσα προβληματα πια, που ηταν χαντακωμενα?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γλυκια μου τυροπιτα, αποφασισε απο ποια μεγαλη ομαδα εχασες και ΔΕ διαμαρτυρηθηκες και μετα πες μας........

Δηλαδη οταν ετρωγες το 4μπαλο απο το γιαννενο πες μας οτι και τοτε ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ.........εκτος αν το γιαννενο ειναι τεραστια ομαδα στο μυαλο σου...... (sorry αδελφε Bull, αλλα ενα τυχαιο παραδειγμα ειναι...)

Μικρε μου διανοουμενε εμεις ειμαστε παοκια.. βραζει το αιμα ..καπις;

Εσεις παλι ειστε σκωληκες.. αρη σε λεω το χορτο ειναι ωραιο και ενα τσιγαρο δρομος.. ξες τα γνωστα.. που να βρασει το αιμα.. :rolleyes:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μικρε μου διανοουμενε εμεις [glow=red,2,300]ειμαστε παοκια[/glow].. βραζει το αιμα ..καπις;

Εσεις παλι ειστε σκωληκες.. αρη σε λεω το χορτο ειναι ωραιο και ενα τσιγαρο δρομος.. ξες τα γνωστα.. που να βρασει το αιμα.. :rolleyes:

Αυτο δινει ενα σωρο ελαφρυντικα γλυκια μου.....κιπ γκοουινγκ εντ σπικινγκ........!!!  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτός ο Κούπερ δεν παίζεται μαλάκα.
Αφού κατάφερε κι έκανε το Χαβίτο κίλερ,τι να λέμε τώρα..
παπάρια μάντολες

έχει ακόμα μέλλον για να μας πείσει

απλά είναι σε καλό δρόμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom