maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχααχ δειτε!!!
ποιος κολκας; κατι αδειες μαζεμενες πρεπει να πηρε
Δεν υπαρχει....χαχααχααχαχαχα................
χαχαχαχααχ δειτε!!!
ποιος κολκας; κατι αδειες μαζεμενες πρεπει να πηρε
Τοσοοοοο κλάμα και ξεβρακωμα εκεί στην ΠΑΕ μογγολος ενώ χάσατε απο μια μικρή ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ομάδα;;;;;χαχαχαχαχα
Μικρή μου, ασε το thread και διάβαζε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις ανακοινώσεις..... θα βγουν πολλά ΣΚΑΤΑ ακόμα στη φορά.......
καλα ειναι ο διαδοχος;καλησπέρα άρρωστοι
χαμηλά το τόπι
κλαίνε ακόμα τα κορίτσια μου?
δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα αδελφέκαλα ειναι ο διαδοχος;
Απο οποιαδηποτε μικρη ομαδα και να χαναμε θα μας πειραζε. Αν εχανα απο μεγαλη ομαδα δεν θα λεγα λεξη .. Το προβλημα μου δεν ειναι η χαρα σας σου το πα. Καταντας γραφικος ...μικρε κουλτουριαρη μαξιμε αριανιους δον παρτον πουλον...
περαστικα...οτι και να'ναιδεν ξέρουμε ακόμα τίποτα αδελφέ
εξετάσεις επι εξετάσεων
η γενικη του εικόνα είναι άψογη αλλά εμφάνισε ένα πρόβλημα που χρήζει διερεύνησης
δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα αδελφέ
εξετάσεις επι εξετάσεων
η γενικη του εικόνα είναι άψογη αλλά εμφάνισε ένα πρόβλημα που χρήζει διερεύνησης
κλαίνε ακόμα τα κορίτσια μου?
ομόρφυνε ή μου φαίνεται?Υ.Γ.2) Γουστάρεις αβατάρι??
Είδες παίδαρο γαμπρό που έχει ο γκάμπα?ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
ομόρφυνε ή μου φαίνεται?
αααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα
ναι ρε μαλάκα, έχω αρχίσει να ζηλεύω που μας τον έφαγεΕίδες παίδαρο γαμπρό που έχει ο γκάμπα?
Γλυκια μου τυροπιτα, αποφασισε απο ποια μεγαλη ομαδα εχασες και ΔΕ διαμαρτυρηθηκες και μετα πες μας........
Δηλαδη οταν ετρωγες το 4μπαλο απο το γιαννενο πες μας οτι και τοτε ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ.........εκτος αν το γιαννενο ειναι τεραστια ομαδα στο μυαλο σου...... (sorry αδελφε Bull, αλλα ενα τυχαιο παραδειγμα ειναι...)
Είδες παίδαρο [glow=red,2,300]γαμπρό[/glow] που έχει ο γκάμπα?
Αυτός ο Κούπερ δεν παίζεται μαλάκα.ναι ρε μαλάκα, έχω αρχίσει να ζηλεύω που μας τον έφαγε
Μικρε μου διανοουμενε εμεις [glow=red,2,300]ειμαστε παοκια[/glow].. βραζει το αιμα ..καπις;
Εσεις παλι ειστε σκωληκες.. αρη σε λεω το χορτο ειναι ωραιο και ενα τσιγαρο δρομος.. ξες τα γνωστα.. που να βρασει το αιμα..
παπάρια μάντολεςΑυτός ο Κούπερ δεν παίζεται μαλάκα.
Αφού κατάφερε κι έκανε το Χαβίτο κίλερ,τι να λέμε τώρα..