hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
στο πεταλο εχει 320 ευρω?καλα ειναι απο τα 320 του καμπριο στην 2 βροχες και ηλιος στην μαπα
στο πεταλο εχει 320 ευρω?καλα ειναι απο τα 320 του καμπριο στην 2 βροχες και ηλιος στην μαπα
οχι ρε η 2 ειναι απεναντι απο τα επισημα ευθεια βλεπεις, πεταλα 1 και 3 γυρω στο 180 με 200 πρεπει να ειναιστο πεταλο εχει 320 ευρω?
ελα αεκουλαστο πεταλο εχει 320 ευρω?
αντε γαμω την πουτανα σαααααααααααααααααααας
ερι μολις βγαλεις τις πουτσες μας απο καθε σου τρυπα, στυλε κανα μηνυμα να μας πεις πως νιωθεις...
και συ μαλακα που μου ελεγες για τον τσιριλο πες μου παλι την αποψη σου. αμπαλε ε αμπαλε.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αυτος εκτεθεικε ανεπανορθωτααντε γαμω την πουτανα σαααααααααααααααααααας
ερι μολις βγαλεις τις πουτσες μας απο καθε σου τρυπα, στυλε κανα μηνυμα να μας πεις πως νιωθεις...
και συ μαλακα που μου ελεγες για τον τσιριλο πες μου παλι την αποψη σου. αμπαλε ε αμπαλε.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
KλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΤο οτι πανηγυριζεις λες και πηρες το πρωταθλημα δειχνει οτι η ομαδουλα σου ειναι γτπ μαζι και οι οπαδοι σου...Αντε πανε τωρα κανε το γυρο του θριαμβου που εβαλες ενα γκολ και επαιξες χαλια. Και ασε με εμενα να σκεφτω την δικη μας αθλια αποδοση..που με νοιαζει πιο πολυ απο το γκολακι.
ελαααα σταμαααατααααααΤο οτι πανηγυριζεις λες και πηρες το πρωταθλημα δειχνει οτι η ομαδουλα σου ειναι γτπ μαζι και οι οπαδοι σου...Αντε πανε τωρα κανε το γυρο του θριαμβου που εβαλες ενα γκολ και επαιξες χαλια. Και ασε με εμενα να σκεφτω την δικη μας αθλια αποδοση..που με νοιαζει πιο πολυ απο το γκολακι.
Τοσοι πανηγυρισμοι γιατι κερδισατε μια "μικρη" ομαδα...;χεχεχεχεχε Ετσι ετσι δωστε μου την αξια που μου πρεπει!
ΥΠΟΚΛΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ μικρο ερπετο...
+310 καυτά ρωτήματα για τον παοκ
1. Έκανε τα αποδυτήρια μπάχαλο ο χαλκιάς επειδή δεν παίζει ή όχι?
2. Ειρωνεύτικε τον Δερμιτζάκη μέχρι και ο κουτσιανικούλης, τον οποίο και έδιωξε από την προπόνηση?
3. Ο Βρύζας έπαιρνε τον μήνα πάνω ή κάτω από 24.000 ευρώ?
4. Ο μισθός του ζαγοράκη είναι κάτω ή πάνω από 50.000 ευρώ τον μήνα?
5. Μπορεί κανείς από την διοίκηση να ορκιστεί στα παιδιά του ότι ο λόγος που έφυγε ο Σορλέν δεν είναι οικονομικός?
6. Η ρήτρα για να φύγει ο μπερέτα τελικά πόση ήταν?
7. πόσοι ''είναι μαζί'' με τον χαλκιά?
8. χειροδίκησε (σφαλιάρα) κανείς προχθές έξω από την Θύρα 1 της τούμπας στον ζαγοράκη ή όχι?
9. ποιανού ιδέα ήταν να μην γίνονται πρωινές προπονήσεις?
10. Τον γενάρη ο Σορλέν θα παίζει στην ίδια ομάδα?
πηγη: