Φίλε ένας παίχτης σου μόνο έκανε τη διαφορά & η έλλειψή του στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο λόγος που δεν πήρα το πρωτάθλημα ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ, είτε με έσφαζε ο Σπάθας είτε όχι. Αυτό θα το καταλάβεις αν δεις την τεράστια διαφορά των ομάδων μας πέρσι επιθετικά... Κατά τα άλλα όμως προφανώς & είχα καλύτερη ομάδα από 'σένα & απείρως πιο "δουλεμένη". Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έπρεπε να χάσω & τις τελευταίες μου ελπίδες για πρωτάθλημα μ' αυτό το χυδαίο τρόπο. Όσο για την τελευταία σου εκτίμηση μάλλον μέσα θα πέσεις.
Σεβαστη η αποψη σου, αλλα διαφωνω καθετα
Νομιζω οτι καθε οπαδος φοραει, εστω και λιγο, παροπηδες οταν προκειται για θεματα της ομαδας του.
Φαντασου φιλε εγω με Cisse/Gilberto Silva/Leto/Nini/Salpigidi/Simao/Seitaridi....ποσο ανωτερος ενιωθα περσι για την ομαδα μου.
Για φετος που συμπληρωθηκε η ενδεκαδα με Luis Garcia/Govou/Boumsong ας μη μιλησω καθολου...
Ετσι το βλεπουμε εμεις οι Παναθηναικοι. Οτι ειμαστε, τουλαχιστον, ενα σκαλι πανω απο τις αλλες ελληνικες ομαδες.
Τωρα για ολα τα αλλα, ειδικα για το ματς περσι στο χαριλαου, γνωμη μου ειναι οτι τα αριανα ειχαν στησει μια μικρη ριζουπολη, για να το πω ετσι...
Ηθελαν να σας σταματησουν με καθε τροπο...απο την ζηλια τους...μην παρετε εσεις το πρωταθλημα...
Ηταν χαλια οι συνθηκες για τον Παοκ σε εκεινο το ματς...
Συνθηκες και καταστασεις που πρεπει να απομακρυνθουν απο τα ελληνικα γηπεδα, αν θελουμε να ανεβει το ποδοσφαιρο μας...