Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ακους εκει θα μιλησεις για τιτλους....
5 φορες να με εχεις περασει στην βαθμολογια αλλα κατα τα αλλα εχεις μεγαλυτερη ομαδα
με τα πρωταθληματα επι κατοχης κ τελευταιο τιτλο πριν 40 χρονια
κ οπως λεει κ ενας συνοπαδος σου,εκτιθεσαι :pipa2:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θέλω να βλέπω την κωλοτρυπίδα σου να ανοιγοκλείνει στην σκέψη που θα σε πάρει το καβλί μου..σου φτάνει μωράκι? ή θες να συνεχΥσω στην μάπα σου?
αυτα εμαθες στη τελευταια τσοντα που ειδες ρε ζαβλακα?..ξυπνα πουστρακι και δωσε κώλο!!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακους εκει θα μιλησεις για τιτλους....
5 φορες να με εχεις περασει στην βαθμολογια αλλα κατα τα αλλα εχεις μεγαλυτερη ομαδα
με τα πρωταθληματα επι κατοχης κ τελευταιο τιτλο πριν 40 χρονια
κ οπως λεει κ ενας συνοπαδος σου,εκτιθεσαι :pipa2:
Εσυ και η γρια μαζι εισαι στο 1/3 των τιτλων μου συλλογικα ..ΜΑΘΕ ΤΟ!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε ποιον πλανητη ?γελοιε!! :2funny:
μηπως ξαφνικα εκανες φλοκο αυτο που ελεγες?
ξαφνικα δεν μιλας για τιτλους?
δεν μπορω αλλο να ασχολουμαι με μαλακες
γαμαικανε γραψε ρε μαλακα να μας πεις πως περασες κ πως σου φανηκε ο φιλος σου ο φορλαν γιατι αυτους τους μαλακες δεν πρεπει καν να τους αφηνετε να γραφουν κ να σας εκθετουν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσυ και η γρια μαζι εισαι στο 1/3 των τιτλων μου συλλογικα ..ΜΑΘΕ ΤΟ!!!!!!
καλα δεν θα κλαψω κιολας
μελετες εδειξαν οτι εσυ κ η γρια δεν ειστε ουτε το 1/5 των οπαδων μου αλλα δεν το κανω κ θεμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μηπως ξαφνικα εκανες φλοκο αυτο που ελεγες?
ξαφνικα δεν μιλας για τιτλους?
γαμαικανε γραψε ρε μαλακα να μας πεις πως περασες κ πως σου φανηκε ο φιλος σου ο φορλαν γιατι αυτους τους μαλακες δεν πρεπει καν να τους αφηνετε να γραφουν κ να σας εκθετουν
ΑΝΤΈΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αυτα εμαθες στη τελευταια τσοντα που ειδες ρε ζαβλακα?..ξυπνα πουστρακι και δωσε κώλο!!

έλα τζουτζούκο..άσε τις ατάκες και στήσου..ξέρεις ότι δεν θα σε πονέσω στην αρχή..

αααα ξέχασα..θέλεις μπινελίκι για να καβλώσειες..έτσι πουσταρά μου?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015

Καλά που το κατάλαβες. Μόνο με τα αρειανά που ποστάρουν καθημερινά & στο δικό μας thread μπορείς να πεις & μια σοβαρή κουβέντα. Λες & δεν τα ξέρεις τα ασπόνδυλα... Ακόμα κι αν έχεις το μεγαλείο να παραδεχτείς αντρίκια τη νίκη τους & μάλιστα να τους συγχαρείς όπως έκανες θα βγάλουν κομπλεξισμό. Κουβέντα λοιπόν με 4-5 παιδιά που αξίζουν & στους υπόλοιπους ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενω εσυ συγκεκριμενα εισαι αντρας και μαλιστα ανωτερος και εδωσες συγχαρητηρια ε?Και για τους υπολοιπους?ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ?Κατουρα και λιγο ρε μεγαλε μην γαμας μονο.Οσο για ξυλο,τι ειδους ξυλο μιλας?Αυτο που ξερω ε?Αυτο που 50 κουκουλοφοροι την πεφτουν σε μωρα?Εισαι και συ αναμεσα σ'αυτους τους 50 μεγαλε?Βγαλε λιγο την κουκουλα να δουμε την φατσα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom